Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

Kara śmierci - za czy przeciw?

Polecane posty

Gość czerwony pomidorek
pedofil tez czlowiek tak jak i dziecko czyz nie? dzieli ich tylko 40-50 lat i co z tego?

Gość hopefaith
a ile takich "chorych" ludzi zostało wyleczonych? ilu w ogóle by chciało poddać się leczeniu?

Chiny zacofane?? jakie bzdury!! polska w porownaniu do nich jest zacowana. kiedy tam wierzowce bydowano to u nas ludzie w namiotach mieszkali !! no i nigdy tam nie jedz bo nadmiar cywilizacji psychike ci popsuje . a jak sie nie znasz to sie nie wypowiadaj.

pedofil to nie czlowiek to zwierze:) bo czlowiek normalny nigdy by takiego czegos nie zrobil :) ale czemu ci ludzie bronia ich wytlumaczcie mi :D jestem za aborcja jak czytam te komentarze:D

Gość Ej no
Zaczyna sie pierdolenie w bambus !!!

Gość czerwony pomidorek
alexia21 tak sie sklada ze cos tam jednak wiem, a skoro wierzowce to juz dla ciebie cywilizacja to sory ale chyba szkoda czasu na taka pusta osobke i juz mi nie odpisuj :O

Gość pu pu
Można leczyc pedofili psychoterapią, tylko się nikomu nie chce, bo to wiele spotkan, a nasi psychologowie nie są z reguły psychoterapeutami. Są też środki chemiczne, tylko to wszystko jest drogie i z tego co wiem kasa chorych nie finansuje. Widziałam programy z udziałem pedofili w więzieniu, którzy błagali, żeby ich leczyc, niestety brak środków...Przecież kiedy taki wychodzi na wolnośc, to po pobycie w więzieniu nie ma co liczyc na pracę, jak go ma byc stac na leki? Naszemu państwu nie zależy na dzieciach, i tyle...

Gość czerwony pomidorek
a jak uposledzone dziecko molestuje inne, lub gwalci? to tez zabic debilko :)

Gość Ej no
Jak to nie, to becikowe po co ? Zeby zuleria na wino miala ;) ??

Gość czerwony pomidorek
marco polo lajt. haha co za debil :) haha

czerwony pomidorek a jak uposledzone dziecko molestuje inne, lub gwalci? to tez zabic debilko o czym ty jebiesz tutaj? co ty za przyklady jakies chore podajesz

Gość czerwony pomidorek
marco polo lajt. nie pisz nic do mnie bo i tak ci nie odpisze haha :) wiec szkoda twopjego czasu :)

Gość Ej no
Pomidorku , zgodnie z pogladami zwolennikow kary smierci , uposledzenie i choroba nie istnieje ! , rozstrzelac i już, a psychologowie i psychiatrzy to tajne wtyki recydywistow.

m.in kretynko tak .to jest cywilizacja. Nawet same sposoby leczenia jakie oni tam stosuja zadne inne panstwo swiata nie stosuje z prostego sposoby - nikt nie zna ich technik leczenia. masz racje nie bede odpisywac bo ciezko sie gadfa z kims o nizszym poziomie inteligencji. wole juz ze swoim psem sie pobawic bo wykazuje wiecej rozumu niz ty

Gość pu pu
Właśnie to podejście jakie reprezentujesz, marco polo lajt, przeważa a naszym zacofanym kraju, i z tego powodu nigdy nie pozbędziemy się problemu pedofilii. Jest to choroba jak każda inna, tyle że niebezpieczna. Powinno się tych ludzi leczyc, a nie pieprzyc pierdoły...

Gość czerwony pomidorek
Ej no zal mi takich ludzi! najlepiej zabic i nie starac sie odratowac czlowieka! ciekawa jestem jakby ktoregos z najglosniej szczekajacych na forum ojciec okazal sie pedofilem? zalosne :O

w żadnym wypadku nie może być kara śmierci, Są to same straty, prawnicy nie będą mieli kogo bronić, pierdle nie będą miały kogo pilnować , same straty i bezrobocie. A ponadto bardzo ważna sprawa. Tacki co już zamordował ma wprawę, i zrobił jak to mówią pierwszy krok,, więc ze śmiercią obeznany, po małym przeszkoleniu można takiego wypożyczać mafii za solidną opłatą aby sprzątał nieodpowiednich gadających za dużo ludzi. A w Polsce prawo jest tak dziurawe jak szwajcarski ser więc wszystko jest możliwe do zrobienia.

Gość Ej no
Zwykli szczekacze a jak sie zada inteligentne pytanie to "woda w usta" w pizdu z taka dyskusja :D

jakby sie moj ojciec okazal pedofilem to by mnie gwalcil jak byl bym maly pewnie bym go zabil jakby spal tak bym go wyleczyl:) ide z tego forum bo tutaj chca leczyc zwyrodnialcow szkoda czasu na tumanow

Gość czerwony pomidorek
alexia mialam na mysli ich tok myslenia o karze smierci, ze sa za nia, a to juz zacofaniem mi zalatuje! wiec po co piszesz, o technikach leczenia itd, jak cvzlowieka by i tak zabili? zerami sa dla mnie tacy ludzie co by zabili innego tylko dlatego ze sa pedofilami lub zabili kogos :( przeciez nikt zdrowy nie zabije drugiego czlowieka! to sa chorzy ludzie, trzeba sie zagglebic czemu tak jest a nie wybierac najkrotsza drige i zabiojac!

Gość berserk
pu pu-właśnie pytano o ciebie w jaskini.martwią się,że tak długo nie wracasz!tak -mam dzieci i dlatego boję sie tych wszystkich "chorych."dziwnym trafem nie jestem sam w tej dyskusji.

Gość pu pu
Pociąg seksualny u człowieka jest bardzo silny. Kiedy ktoś czuje go do dziecka... to po prostu straszne...Ale nawet zdrowy wie, jak trudno powstrzymac taki popęd. Ja tym ludziom współczuję, że są z tym sami, że nie otrzymują pomocy, nie wiem co bym sama zrobiła na ich miejscu, gdyby nie było mnie stac na leczenie...

no k ur wa nikt mi nie powie ze to jest normalne jak ten samson co zrobil wszystko by zostac skesuologiem dzieciecym by byc blisko swoich ofiar i takiego zewyrodnialca mamy leczyc?? dobrze ze zdechl gnida ile on musial namieszac w zyciu ludziom

Gość czerwony pomidorek
no uknul to bardzo sprytnie, ale to temat rzeka, ksieza tez wstepuja do zakonu tylko po to by byc blizej innych mezczyzn w łaźniach i co ;)

pu pu - możesz sobie im współczuć. Dla Ciebie to ludzie chorzy, dla mnie ochotnicy do eksterminacji.