Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blosoom

BYŁAM U WRÓŻKI i wpadłam w dołek psychiczny...proszę o pomoc!

Polecane posty

Z doświadczenia wiem, że przepowiednie wróżek bardzo często się sprawdzają, z tego też powodu, pokusiłam się o kolejną wizytę. Niestety, tym razem, mocno tego żałuję. Tarocistka powiedziała mi, że rozstanę się z obecnym chłopakiem (którego kocham ponad życie i nie wyobrażam sobie dni bez Niego), poznam kogoś innego, a to nawet lepiej, bo mój obecny będzie bardzo ciężko chory... Nie potrafię sobie z tą wiedzą poradzić... Osoba najbliższa ma być w przyszłości mi obca i na dodatek bardzo chora... Czy ktoś miał taką sytuację? Jak przejść nad tym do porządku dziennego i cieszyć się z chwil z ukochanym ?? Proszę o poważne traktowanie i opinie. Pozdrawiam serdecznie

Wiesz co mi dwie wrózki wrózyły to samo,a mianowici to,ze bede z pewnym facetem i sie z nim ochajtam,a co się wydarzyło...lipa.....facet mnie poprostu zostawił

Szczerze powiem,ze ja w to wierzyłam ,ale niestety to są bzdury,zrobiłam sobie złudną nadzieje i przeszłam takiego doła,że głowa boli

no ja też w to wierzę, bo mi też tak niejedna powiedziała i wiele rzeczy ogólnie mi się już sprawdziło... ale to mam nadzieję, że będzie bzdura

blosoom ani się waż wierzyć w te bzdury! Rozstaniesz się z chłopakiem bo własną głową wywołasz to wierząc w przepowiednie. Nie można przewidzieć przyszłości - mówi Ci to ktoś po kursie fizyki na poziomie teorii względności Einsteina. Naprawde myślisz że twoja wróżna mu dorównywała? Twoje życie zależy tylko i wyłącznie od ciebie, nie od zadrukowanych olejną farbą karteczek. Kochana, w ogóle o tym nie myśl!

A wróżki usprawiedliwiają się tym,ze karty jak one twierdz mogą się odmienić.lub ostrzec kogoś i trzeba działać.Powiec mi ile Cie ta wróza kosztowała?

50 zł, też wydaje mi się absurdalne, że kartoniki powiedzą, co się zdarzy, ale skubana, wiedziała, że moja bratowa jest w ciąży, że mój brat miał problemy zdrowotne, że moja przyjaciółka ma problemy na studiach itp. Nie chcę w to wierzyć, ale nie potrafię o tym nie myśleć...

teraz to też wiem, że lepsza jest słodka niewiedza od dołującej świadomości... i pewnie już nigdy nie zasięgnę porady od największej "psujki" humoru ;-)

adna dobra wrozka nie mowi zlych rzeczy tarot mi kiedys powiedzial ze czego sie nie dotkne posypie sie i zw nic mi w zyciu si enie bedzie ukladac, udawac itp.. nie uwierzylam w to mam dom, corke, kochajacego meza, wiele mi sie udalo a komu to zawdzieczam-sobie-swojemu samozaparciu a poza tym uwazam wrozenie za grzech oraz to, ze moze na nas sciagnac nieszczescia juz tego nie robie, nie potrzebuje, to igranie z ogniem troche za czeste stawianie tarota moze sciagnac nieszczescie nie wiem jak jest z innymi wrozbami ja tam wrozek nie lubie

bloosom :D A ona powiedziała Ci tak: "twoja bratowa jest w ciązy twój brat jest chory?" Założe się że powiedziała że ktoś w twoim otoczeniu jest w ciąży.... widzi młodą dziewczyne która pewnie ma młodych znajomych około 20-30, nie ma bata żeby ktoś z nich nie był w ciąży! No to poprostu niemożliwe, tak samo z tymi studiami. Każdy człowiek ma jakąś przyjaciółkę koleżankę znajomą która ma problemy na studiach! Wystarczy powiedzieć jedno zdanie a mózg już to interprestuje że chodzi o brata bratować itd itd.

Ja pytałam o bratową i o brata, a ona, oo bratowa jest w ciąży, a brat musi uważać na jakąś tam część ciała, bo może mieć takie problemy jak kiedys...o przyjaciołke też ptytałam konkretnie... i to mnie martwi...

podniosę w górę, może pojawił się ktoś, kto też był w takiej sytuacji..

bylam kilka razy u wrozek potrochu mi sie cos tam sprawdzilo...te babki tak na psyche dzialaja ze szok wmowila ci ze poznasz kogos to teraz bedziesz za kims sie rozgladac i mimowolnie szukac az w koncu znajdziesz i pomyslisz tak to ten moj jedyny przeciez wrozka mi go wywrozyla i zerwiesz z tym biedakiem ktory bogu ducha wiinny ....wez opanuj sie dziewczyno lub chlopie:)

Kobiety to normalne nie są. Wiara we wróżki, buahahahahaha.

Gość a w dzien dobry TVN
w dzien dobry TVN co tydzien siedza wrozki a ludzie ciagle do nich dzwonia.wiec ktos jednak wierzy w to.

Ja bylam u wrozki, przez tydzien myslalam i analizowalam co powiedziala, potem to mija i czlowiek zyje normalnie, juz nie zastanawia sie i nie pamieta o przepowiedni :-)

Gość tertia
Olej to, nie ma na świecie wróżki, która widziałaby wszystko. Pójdziesz do innej, powie ci coś innego. To zresztą najlepsze, co możesz teraz zrobić, iść do kilku innych wróżek a przekonasz się, że każda mówi coś innego, roześmiejesz się ze swoich obaw i zapomnisz o tym wszystkim.

Gość kill bill
A WIESZ JA BYŁAM U WRÓZKI I JESZCZE 5 INNYCH KOLEZANEK i WRÓZKA powiedziała mi ze ble ble ble znajde faceta w mundurze itd ze wyjade itd zdradze itd hehe a NAJLEPSZE BYŁO ZE WSZYSTKIM KOLEZANKA PODOBNIE PRZEPOWIEDZIAŁA WRÓZBY he a napewno kazdej z nich mundurowego i wyjazd. A CAŁA ZABAWA POLEGA NA TYM ZE ONA NIE WIEDZIAŁA ZE KAZDA Z NAS CO DO NIEJ PRZYSZŁA TO KUMPELE I SNUŁA TE SWOJE BANAŁY I KAZDEJ Z OSOBNA TO SAMO:):):):)

mam nadzieje, że jest tak, jak większość z Was mówi :) mam tylko obawawy, bo tą wróżkę poleciły mi znajome, które do niej chodza, bo wszystko sie sprawdza... Wrózki coś w sobie maja, bo w końcu istnieją od wielu lat i utrzymują się na rynku...

Gość kill bill
trzymia sie na rynku bo ludzie wierza w te głupoty i nie maja co z kasa robic

Dzięki Wam bardzo :-) Mam nadzieje, że uda mi się o tym zapomnieć... i nie dać ogłupieć

Gość do blosoom
Mnie też kiedyś wróżka przepowiedziała, że rozstanę się z mężczyzną, którego kochałam ponad życie. I...niestety, sprawdziło się. J jeszcze jedno. Nie robiłam nic w tym kierunku, aby ta wróżba się sprawdziła.Wręcz zapomniałam o niej. Te słowa przypomniałay mi się, kiedy to wszystko zaczęło się dziać...

Gość Kingusiaaaa
pomóżcie ja nie wiem co robić??

Gość przecież jeśli ktoś
jest w ziązku to są dwa wyjścia: -albo będziecie żyli razem -albo się rozstaniecie czyli 50% szans, ze wróżka trafi ;) stąd podzielone opinie że jednym sie przepowiednie sprawdzają drugim nie

tez bym miala dola jakbym zaplacila kase a jakas nawiedzona baba nagadalaby mi glupot :O:O:O:O:O

Według mnie to człowiek, który usłyszy wróżbę i uwierzy w nią, jakoś podświadomie dąży do tego, żeby wróżba się sprawdziła. Wiesz, że masz rozstać się z chłopakiem, to każdą najdrobniejszą sprzeczkę będziesz traktowała za wypełnianie się słów wróżki, aż w końcu dojdzie do Waszego rozstania, i to o taki drobiazg, na jakiego wcześniej nawet byś nie zwróćiła uwagi. Trzeba mieć dystans do tego typu spraw. Wszystko jest w naszej psychice :]