Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak planuję

10 kilo mniej na SB

Polecane posty

ja sie przyłącze chętnie->gratuluje wagi!Zmień stopkę,niech wszyscy widzą Twoje wyniki;) anuleczkaaa->życzę Ci żeby udało Ci się skończyć do końca czerwca i wracaj do nas szybciutko. U mnie dziś 69.4...no ale tuz tuż przed okresem jestem,następne ważenie za tydzień;)

Czesc dziewczynki:D jak tam dietka? u mnie jakoś leci, wprowadziłam kilka nowych produktow. Waga jakoś nie spada namietnie. Jest cos miedzy 59 a 59,5 . I tak od dłuższego czasu sie utrzymuje nie wiem czego tak jest :D Może trzeba za jakiś czas znów na 1 faze wskoczyc czy jak? Co tym myślicie? Pozdrawiam.

Czesc dziewczynki:D jak tam dietka? u mnie jakoś leci, wprowadziłam kilka nowych produktow. Waga jakoś nie spada namietnie. Jest cos miedzy 59 a 59,5 . I tak od dłuższego czasu sie utrzymuje nie wiem czego tak jest :D Może trzeba za jakiś czas znów na 1 faze wskoczyc czy jak? Co tym myślicie? Pozdrawiam.

Ja na razie się nie ważę(okres) ale też planuję wskoczyć na 1 koło 10,tak po wypłacie.Wczoraj zaczeliśmy remont łazienki i na razie nie ma kasy:( Oby do wypłaty;)No ale z dietką w miarę idzie,nie jem słodyczy,chleba,ziemniaków ale już np.zdaża mi się zwykły makaron czy ryż.No ale trzeba oszczędzać,więc nie kupuje na razie nic nowego,tylko kombinuję z tego co akurat jest w domu...

Hej kobitki;) Siedzę z kawką,dziś bez śniadania...musiałabym iść do sklepu ale nie chce mi się:P Potem pójdę,może zdążę na drugie śniadanie;) Ja dziś na obiadek robie gołąbki,te z przepisu który był u nas podawany;) Od piątku wskakuję na 1,to już postanowione,więc jak któraś przyłączy będzie mi miło;) Pozdrawiam!

fajnie że jesteś tu jeszcze :D u mnie dziecieki się rozchorowały i to masakrycznie, oboje mają zapalenie oskrzeli:( mała bierze zastrzyki. Jak do środy jej się nie polepszy to czeka nas szpital :(:(:( z dietą jakoś idzie ale tez chce znów na 1 faze wrócic. Może byc od piątku:D o ile nie bede w szpitalu a mam nadzieje że nie. Dziś z tego wszystkiego aż się popłakałam :( taka nerwówka a w dodatku ponad 300 zł wydałam na leki i żeby bylo śmiesznie to syn chyba nie toleruje antybiotyku bo dzis wymiotował po jego podaniu. I jutro znow do lekarza i kolejna stówa :( Co do 1 fazy to ja mam taki pomysł żebyśmy może juz wczesniej ułożyły jadłospis na cały tydzien, i np tylko w piatek zrobic jakies wieksze zakupy tak by wystarczyło do kolejnego piątku i ulożyc wspolnie menu. Tak chyba łatwiej bedzie :D ja nie wiem ile waze obecnie u mnie tez okres wiec czekam:D Rano zasiąde z kawką o ile dzieci dadzą popisac :D Całuski.

Oj ale Ci się traflo:(Duzo zdrowka yczę Twoim dzieciaczkom! Wspólny jadłospis???To chyba nie wypali:PTy lubisz gotowac a ja to się staram jak najszybciej z kuchni uciec:PDla mnie najlepszy obiad to piers z kurczaka albo ryba i surówka i już mnie nie ma:P

Cześć no chyba masz racje co do menu :D:D mała już jakby troszke lepiej teraz śpi, za to synek męczy mnie że chce grac i musze go puścic na kompa :( a zważyłam się z czystej ciekawośći i na wadze 58,5 :D:D czyli coś tam spada:D

tak planuje, moglabys podac przepis na te golabki? tez sie zastanawiam czy nie wskoczyc na 1 faze. skoro wy od piatku i doswiadczone to moze pozwolicie mi dolaczyc i skontrolujecie troche? :)

Oczywiście zapraszamy;)Im więcej nas tym lepiej. A oto przepis na gołąbki,ja się przyłącze chętnie podawała;) : \"Gołąbki\" a\'la Świstak Etap: I Posiłek: obiad Składniki: - pierś z kurczaka - suszone grzyby/ pieczarki - kapusta/ kapusta pekińska - cebula - przyprawy wg uznania Przygotowanie: - cyca z kuraka marynujemy w soku z cytryny i czym tam jeszcze mamy ochotę - suszone grzybki zalewamy gorącą woda, żeby nasiąkły, można je zastąpić pieczarkami, a nawet chyba lepiej będzie z pieczarkami - liście kapusty albo kapusty pekińskiej blanszujemy, aby zrobiły się miękkie, później natychmiast wrzucamy je do zimnej wody, najlepiej z lodem, żeby zachowały ładny kolor - obieramy cebulkę i kroimy w plastry - na liściach układamy najpierw cebulkę (trzeba ja posolić, żeby była smaczna), później cyca a na to grzybki, zawijamy kapustka - wkładamy do garnka, zalewamy reszta marynaty, woda z moczenia grzybków (jeśli używaliśmy suszonych) i ewentualnie dodajemy trochę wody, jeśli jest za mało płynów - gotujemy kilkanaście minut na niewielkim ogniu, tylko po to, żeby kura się ugotowała

Cześć wiedziałam że gołąbki bedą smakowac :D ja musze się przyznac że PIZDA ze mnie :(:(:(:(:( wczoraj pożarłam wręcz całą tabliczke czekolady na raz :(:( byłam tak głodna a tylko to miałam pod ręką :(:(:( dałam ciała jak cholera.

No trudno..a teraz grzecznie mi tu!!Dobrze że ten grzeszek to zanm na 1 wskoczyłaś,bo tam to by zepsul cały efekt;) A ja siedzę z kawką.Na śniadanie była jajecznica z cebulką;)A na obiad już się rosołek gotuje:)No niestety będzie z makaronem zwykłym ale w mniejszej ilości. W piątek się zważę,ciekawa jestem efektu,bo coś tak w ostatnich dniach naciągam tą dietę.... Pozdrawiam!

:):) waga 68,5:) No ta ja zaczynam z 1 od dziś.Na śniadanie było kawka i serek wiejski.Za jakąś godzinkę zrobię sobie jajecznice z pomidorkiem w ramach drugiego śniadania. Ciekawe czy uda mi się zejść przez te dwa tyg do 65...Mam zamiar ostro sie trzymać i absolutnie żadnych grzechów! W połowie lipca jadę nad morze,trzeba wyglądać jakoś:P Pozdrawiam!

cześć :D:D:D Kochana u mnie tez sukces waga 57,4 :classic_cool: Mam w cholere powodów do radości dziś - po 1 wyspałam się :D, po 2 dzieciaki mają się o wile lepiej a po trzecie chydne wiec same plusy :D Ja tez zaczynam 1 faze a poniewaz niedawno wstałam to moje śniadanie bedzie kolo 13 godz dopiero :D do wymrzonej wagi zostało mi zrzucic jakies 3,4 kg :D Chudne w udach i w tyłku ale brzuszek nadal mam, nie ma na nim juz tłuszczyku ale ta obwisła skóra mnie wkurza. Musze się wziąć za ten zwał skóry i działac :D Pozdrawiam

No super że pospałaś,od razu człowiek ma lepszy humor jak pośpi;) U mnie dziś na obiadek pierś z pieczarkami.A potem zrobiłam sobie mizerię na jogurcie i tak wcinam;) A teraz śmigam na rowerek.

A u mnie dziś 68.1;) Może jutro już będzie 67 z przecinkiem.... Ja dziś na śniadanie 2 jajka na twardo i pomidor.Na drugie śniadanko były zawijaski z sałaty i szynki gotowanej i ogórek. Teraz siedzę sobie już z drugą kawką. Coraz bliżej celu jesteśmy Kochana:):) tzn.Ty bliżej bo przede mną jeszcze prawie 6 kilo...Mam nadzieję ze jak już będziesz taka chuda ze prawie Cię nie będzie widać:P to posiedzisz tu ze mną jeszcze trochę?

Witam Ja ostatnio zadko zaglam , bo siedze nad ważnym projektem. Tez mysle planuje , zeby wrócic do 1 ale dopiero w drugiej połowie lipca , jak bede miała wiecej czasu na przygotowywanie posiłków. Gratuluje i zycze dalszych spadków wagi. Pozdrawiam

Cześć :D pewnie że tu z Tobą zostane , nie sztuką jest zrzucic kilka kg sztuką jest tą wage utrzymac :D a żeby tak było to potrzebne wsparcie:D Ja teraz z kawką siedze w zasadzie to nie mam ochoty na śniadanie ale coś zjeść trzeba możę wiejski serek ze szczypiorkiem :D Dziś mam tez zamiar wskoczyc na orbitrek ja tylko mała uśnie. Wieczorem ćwiczenia niebardzo mi wychodzą bo mąż narzeka że za głośno :D a to pas mu chodzi jak odkurzacz a to orbitrek przeszkadza w ogladaniu filmu itd i musze cwiczyc w dzien . A oczywiscie w dzien tyle roboty że nie ma jak ćwiczyc no ale jakos sie musze zmobilizowac bo inaczej kicha. Małego dzis odtransportowałam do przedszkola to bede miala jakies 5 godz luzu. Waga obecna u mnie to 57. Wszystkie ciuchy ze mnie lecą spodnie jak sciągam to moge ich wcale nie rozpinac :D Najwiecej schudłam w udach i ty łku no i boczki są mniejsze ale brzuch jest nadal. To chyba efekt rozciągniętej po ciązy skóry. I raczej na to nic nie poradze. Chirurg mnie ratuje :D ale nie przeszkadza mi to na tyle aż by robic plastyke brzucha. Przynajmniej nie teraz, poza tym planuje jeszcze jedno dziecko za jakies 3 lata wiec szkoda teraz tyle kasy wydawac a pozniej to samo bedzie . A tak jeszcze zapytam z innej beczki jeszcze - jaki wzrost ma Twoja córcia? Pytam bo mam do sprzedania fajne kompleciki z TUP TUP z aplikacjami fajnymi typu \" kocham moją mame\" albo jestem słoneczkiem tatusia\" . To letnie spodenki i bluzka na roz 86 tak na 1-2 lata . Ciuszki zostały mi jeszcze ze sklepu ktory prowadziłam a obecnie zawiesiłam działalność bo chce w domu z małą posiedziec.Cena kompletu 19,90 ale możemy sie jeszcze dogadac jakby co :D

Witam z kawką;) Moja córcia nosi 74. Masz oponkę na brzuchu?Czy obwisłą skórę?Bo jeśli to oponka to jeszcze czas,sam brzuch sie wchłonie;)Ja po porodzie to jeszcze półtora miesiąca chodziłam w spodniach ciążowych,tak powoli mi sie obkurczał brzuch. No i gratuluje spadających portek:) Anuleczka wracaj do nas jak najszybciej! Pozdrawiam!

Witam z kawką;) U mnie dziś 67.4:):):) Jakaś osłabiona jestem dziś,w ogóle to trwa już tak od 2 tyg.Może to przez te zmiany pogody.Normalnie są dni ze mam wrażenie jakbym miała zasnąć na stojąco.. Pozdrawiam!

cześć przyznam się bez bicia żę dziś nawaliłam po całości - zjadłam dwa hamburgery :(:(:(:(:(:( tak sie wkurw... na siebie ze az sie popłakałam. Ale z drugiej strony byłam tak głodna że szok chyba pierwszy raz od bardzo dawna tak zgłodniałam. Trudno jakoś musze to przezyc. Od jutrz bede grzeczna :D

:)66.9kg:) Jeszcze 5kg do mojego pierwszego celu,czyli 63kilo.Tzn.te 63 to bym chciała do wyjazdu czyli do połowy lipca osiągnać;)Bo potem to mi się marzy 60;) No ale na razie jest plan na jedynce zejść do 65,myślę że się uda,został jeszcze tydzień;) nu nu nu!Kochana,żadnych grzechów więcej:) Ja siedzę właśnie z kawką po serku wiejskim.Nie mam koncepcji na dzisiejszy obiad...

Czy tu się jeszcze ktoś odchudza czy już wszyscy jak wieszaki wyglądają?:) U mnie dziś....UWAGA 65.9:) Czyli jest już 65,tylko to po przecinku trzeba jeszcze zgubić i plan 1 fazy będzie osiągnięty;) Na śniadanko dziś była jajecznica z pomidorkiem a teraz wcinam serek wiejski.Gotuję kapustę,to będzie na obiad i może kolację;) Pozdrawiam!

Ja Kochane jutro kończę 1,nie ważyłam sie w ostatnich dniach.Jestem ciekawa czy jutro zobaczę 65... Ostatnio nałogowo jem paluszki rybne i krabowe,tak mnie coś naszło;)W sumie oprócz śniadań,na ktore rgularnie jem serki wiejskie,jajecznicę lub jajka na twardo to na każdy posiłek jest ryba lub inne owoce morza;) Pozdrawiam! Piszcie coś!!!!!!!!!!

No Kochane,plan osiągnięty:) Dziś koniec 1 a na wadze 64.9:):):) Teraz to już tylko utrzymać tą wagę na 2 no i oczywiście najlepiej żeby spadała dalej:P Kolejny plan to do wyjazdu(w połowie lipca)ważyć 63.Myślę ze da się zrobić;) Pozdrawiam!! Pisać mi tu!!!!!!!!!!