Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak planuję

10 kilo mniej na SB

Polecane posty

Ja jeszcze chwilę też jestem;) pomęczyłam trochę rowerek,obejrzałam \"moment prawdy\",teraz oglądam wersję amerykańską na Polsat Cafe;)

Gość ja planuje
Ja właśnie ze spacerku wróciłam.Trzeba jakiś obiadek wymyślić...

Gość ja planuję
Oczywiście to byłam ja:P

Tak ja mam okrągłą szklaną.Ale ja kupowałam razem z bateriami,już gotową do użycia i w sumie to nie wiem jakie są baterie...

Witam Mi waga lekko wreszcie drgnęła i coś jakby 59 ,5 pokazuje. Niestety moja waga nie jest zbyt dokładna. Obserwuję lekki spadek obwodu , ale niestety bioder , a nie brzucha. Zobaczymy jutro

czesc ja wrocilam z dlugiego spacerku przelecialam cale miasto za tymi durnymi bateriami i nie ma :(:(:(:(:(:( jestem taka wsciekla . Wkurzyłam sie n babe bo powinna byla napisac na aukcji ze w zestawie nie ma baterii i jakie tam wchodzą i wtedy bym sobie je tez zamowila a tak kolejny tydzien bede czekac na pieprzone baterie do pieprzonej wagi. ahhhhhh

Hej gwiazdy a wy gdzie sie podziewacie ? Nudno tu samej kawe pic :D jak po grillu - zaliczylas coś pieczonego :D Dziewczyny wtawac i nie obijac sie, aha dalej nie mam tych durnych baterii. W przyplywie emocji zjechalam babe rowno za tą wage :) i dobrze bedzie miala nauczke ze powinna robic rzeczowy opis aukcji. Wazyłam sie na starej dzis i nie jest ona taka precyzyjna ale pokazuje mi rowne 60 kg :classic_cool:

hej dziewczyny mozna sie przylaczyc? podajcie jakis link do sb bo ja przeszukujac netka natrafilam na 2 str. sb i na kazdej z nich co innego w jednej mozna nabial w drugiej nie i juz nie wiem co wybrac podpowiedzcie mi

Jestem;) Witam wszystkie i stare i nowe Plażowiczki;) Na grilu super,grunt to dobre towarzystwo.Oprócz wina innych grzechów nie było;)Tylko dziś się kiepsko czuję:( zapomniałam się rano zważyć. Z nabiałem jest tak że trzeba go ograniczać i używać chudego.

ja sie przyłącze chętnie->gratuluję wagi;) No i nie zazdroszczę przebojów z bateriami,dobrze że opierdzieliłaś babę. Idę na spacer.Pogoda piękna a ja cały dzień przesiedziałam w domu...

czesc kobietki - juz myslalam ze sama jestem :D powiedzcie mi jedno czy moge bez obaw jesc wedliny ktore przygotuję sama w domu ? Np dzis zrobilam fajny schabik pieczony w rekawie spz. bez zadnego tluszczu. Schab chudy oczywiscie. To moge to jesc ? chcialam kupic dzis jakies wedliny ale jak zobaczylam te kolory teczy na szynce sklepowej to mi sie odechcialo. a robilam dzis te gołąbki pyszne ale mieso zmielilam i zrobilam z kapustą wloską :D

Witam;) U mnie na wadze bez zmian:( Do tego 2 dni zaniedbałam rowerek,raz przez grilla,raz przez kaca:P Ale już się dziś zmobilizuję.Pogoda piękna aż żyć się chce.Jadę na działkę do babci.I liczę na to że babcia popilnuje trochę małej a ja tam na rowerku pobrykam;) Ja myślę że wędliny,jeśli chude to śmiało możesz jeść.Takie nawet lepsze niż sklepowe bo przynajmniej masz pewność co jesz;) Odezwę się wieczorkiem,trzymajcie się dziewczyny!

Ja już w domku.Oj najeździłam się dziś na rowerze;)aż mnie d...boli;)Fajnie było.Dietka też ok. A tu widzę pustki...ale nic dziwnego przy tak pięknej niedzieli szkoda w domu siedzieć.

Hallo!Jest tu kto? U mnie na wadze 70,6:( Ale zwalam to na okres który ma nadejść na dniach,bo z dietą ok.Nie załamuję się i walczę dalej. Meldować mi się tu dziewczynki;)

czesc kochane. \' Ja narazie na wage nie wchodze. Poczekam az kupie te durne baterie i zwaze sie juz na nowej. Dzis wybieram sie na wycieczke po sklepach ale cos czuje ze tylko sie wkurze i nic wiecej :D Wczoraj nie pisalam bo po raz pierwszy od dawna byłam na spacerku z całą rodzinką. Pol dnia przechodzilismy a drugie pół przesiedzielismy na placu zabaw:D Oczywiscie diety nadal sie trzymam i mam taki zamiar dalej tylko zastanawiam sie czy mozna od czasu do czasu zjesc takie ciasteczka dla dietetykow bez cukru itd? Dziewczyny życze wam milego dnia i dużo uśmiechu oraz niższej wagi :D Ja zaraz zbieram sie do przedszkola a potem ide wydac troche kasy na ciuszki w rozmiarze mniejszym niz do tej pory - spodnie z tylka mi lecą:D Czyli to co schudlam to narazie w udach i biodrach bo w brzuchu roznicy nie widze. Odezwe sie kolo 13,00 , a i wiecie tak sobie pomyslalam ze moze napiszecie o ktorej tak mniej wiecej jestescie przy kompie zebysmy mogly wszystkie razem sie \"spotkac\" i poklikac. Bo tak samej do siebie to glupio sie pisze. papapa

Ja jestem zawsze koło 9 i do 10 siedzę na pewno,potem to już w zależności od pogody.Jestem również kolo 13-14 do 15 w porze obiadowej.No i oczywiście po 19 też już siedzę w domu ale to już nie zawsze chce mi sie siadać do kompa. Co do tych ciasteczek to ja takich nie widziałam i nie wiem jak z nimi jest.Sprawdź skład,ale podejrzewam że one są na mące,wiec na 1 się raczej nie nadają.Ale na topiku Justus jest sporo przepisów na ciasta,więc jak lubisz piec to może lepiej samemu coś upiec.

No a dziś wstałam wcześniej bo mała przeziębiona,chyba ją zawiało wczoraj na działce i muszę iść do lekarza bo kaszle i smarka:( Ale na razie siedzę jeszcze przy kawce.

o kurde te ciastka na bank byly z mąką ale jak zjadlam jednego to chyba nic sie nie stanie co ? Bardzo mi przykro ze twoja mała chora - ale niestety taka paskudna pogoda. Raz cieplo raz zimno i nie wiadomo jak sie ubrac itd. Kurde zlazilam wszystkie sklpey z bateriami i wiecie co nigdzie ich nie ma bo są dośc nietypowe i moge sobie na zamowienie sprowadzic :P Juz na szczescie znalazlam na allegro i kupilam. Dotrą do mnie pewnie koncem tyg dopiero a nie wiem czy wytrzymam tyle bez ważenia sie :D Co do moich wypiekow to lubie piec czasem mi to nawet wychodzi :D Poszukam tamtego tematu.