Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missstrawberry

Dziewczyny poradzcie

Polecane posty

Gość missstrawberry

Na allegro jest moja wymarzona suknia, niedroga. Sprzedawca wydaje się rzetelna, mogę miec przesyłkę z płatnościa za pobraniem. Wszystko idealnie oprócz... biustu. Suknia w biuście ma 74 cm a mój biust w obwodzie 94 cm. Inne wymiary idealne. Jak myslicie da sie coś z tym zrobić, może jakoś się wcisnę a może krawcowa jakoś mi ją "rozszerzy"? Dekolt jestmniej wiecej podobny do tego: http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=105.rizo Jak myślicie? bo taka okazja mi się nie powtórzy

Gość jak to w biuście 74
jest w ogóle taki rozmiar?

A może się dziewczyna pomyliła w opisie, skoro inne wymiary są idealne? Zamiast właśnie 9 wcisnęła 7. Pisz do niej! Ja prawie nie mam tzytzków, a i tak mam osiemdziesiąt coś...:-)

Zapytaj, jaki rozmiar biustu - obwód ma Sprzedająca, to powinno wiele wyjaśnić

też nie wierzę w 74 cm w biuście, to na pewno pomyłka. Najlepiej skontaktuj sie ze sprzedawcą, musi mieć jakiegoś maila albo nr telefonu i poproś o ponowne zmierzenie sukni.

Gość missstrawberry
Kontaktowałam się. Twierdzi że normalnie ma rozmiar 75B a teraz jest w ciąży i się nie zmierzy. Jak ona ma 75B a ja 75D to lipa. nie wiem czy ro jakoć da się poszerzyć

Gość ale 75 b to raczej
wynoszą 70 i 91,5 cm. ja mam 89 przy 70 b

to albo ty albo ona sie zle mierzycie-co nie zmienia faktu ze miseczka B jest mniejsza od D wiec jesli z sukni nie da sie nic popuscic to raczej ryzyko kupowac taka suknie.A o ewentualna mozliwosc poszerzenia musisz zapytac krawcowa,choc pewnie nie bedzie latwo bo skad niby dosztukowac identyczny material?wedlug mnie bedzie widac:/ zawsze lepij cos zmniejszyc niz poszerzyc!

autorko najlepiej przymierzyć suknię, ja też zakupiłam suknię MADONNY z drugiej ręki przez allegro ale pojechałam z Gdyni aż do Łodzi by nie kupić kota w worku. Lepiej doliczyć kwotę za bilet i być w 100% pewnym - i tak dużo zaoszczedzasz na samej sukni , u mnie to wyniosło 2500zł oszczędności :) jeśli natomiast nie masz takiej możliwości proponuję zapytać czy miała bistonosz typu push- up -jeśli tak to juz wiesz ze suknia jest szersza niż w biuście na standardowe75B - a w salonie spokojnie Ci poszerzą o jeden rozmiar!!!!!!!!! wiem bo sama przerabiam lekko swoja powodzenia!!!!!!!

No i jak tam autorko? Dogadałaś się ze sprzedającą? Napisz jak wynik:-)

Gość missstrawberry
Cześć HaPo. Zamawiam w ciemno co ma być to będzie, jak coś to zdążę ja jeszcze odsprzedać ( mam nadzieje). Suknia, która kosztuje w salonie jakieś 3500 zł zapłacę 450zł, chyba sie opłaca nie?:) Płacę przy odbiorze więc chyba nie ma sprzedawczyni możliwośc mnie oszukać nie? Ale mam nadzieję że będzie w miarę pasowa, bo na drobne poprawki krawieckie jestem przygotowana. Trzymajcie kciuki