Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hossse

Czy kazda kobieta zaniza przed swoim chlopakiem

Polecane posty

Gość
Kate21 jak zapyta 6 sty co mu powiesz?

Gość
właśnie powie ze jest dzivką :o :o ja tez tak klikam w wolnym czasie :P :)

Gość
dziś nie wyśle bo muszę robic taki projekt będę wolny tz. miał więcej czasu weekend. mnie tylko wkorwia wąsik tam nie lubię zarostu reszta moze byc taki mały dwu dniowy gora 3.i tak koorwa wasik gole codziennie

\"jeśli facet nie ma problemów z głową i żadnych kompleksów to można się przyznać - jeśli natomiast wykazuje odchyły od normy to lepiej przemilczeć, bo inaczej prędzej czy później zacznie to wypominać, z zazdrości, że partnerka miała więcej przygód sam pójdzie do pierwszej lepszej bądź w ostateczności odejdzie, bo zacznie się brzydzić partnerką. I tak źle i tak niedobrze wiec lepiej nic nie mówić.\" A nie lepiej po prostu powiedzieć prawdę i jezeli facet zostawi to tymlepiej, poszukac sobie takiego, który w pełni to zaakceptuje? 🖐️

Gość Ja nie zanizalam
frufru "złooo... - A jeśli kobieta ma powiedzmy 30 lat? spotykała się z kilkoma facetami a że była normalna to z nimi spała... grzech? Ja mam 30 i spalam z 1 facetem

Gość kadarka 1l
ja sie boje zapytac mojego kochasia o to, bo on tez chcialby wiedziec ilu bylo przed nim. a ju nie pamietam bo nie rozmyslam o tym i nie zasmiecam sobie dysku. niektorych wyrzucilam z pamieci i nie chce do niech wracac. a poza tym zabolalo by mnie gdybym dowiedziala sie ze moj mial duzo panienek i moge byc kolejna ktoras tam.

Tak sobie mysle... Mojego pierwszego nie pytalam ile mial dziewczyn przede mna, a ze mial sporo ponad 18 lat, podejrzewalam, ze bylo ich troche, i jakos mnie to nie ruszalo. W sumie nawet mile, ze w koncu w jakiejs sprawie to faceci wymyslaja sobie problemy z niczego, nie tylko kobiety zawsze.

Gość ASDFLKASD
zaniżają bo boją się konsekwencji proste a faceci pytają się o to żeby oszacować czy warto inwestować w nią i tyle

Gość k5
jedna powie, że miała 1 i dobrze... druga powie, że 10 i też dobrze...do czasu kiedy facetowi jakiś pierdolec nie odbije....wtedy każda ilość będzie zła, bo...byli w ogóle, że nie on jest np. tym pierwszym....

Ktoś fajnie napisał, że te, które nie puszczały się z kim popadnie nie zaniżają. Nie bardzo rozumiem dlaczego to ukrywać... kobieta była w związku z facetem, kochali się to z nim sypiała. I co w tym dziwnego? Ja rozmawiałem z moją partnerką o jej byłych, na zasadzie zwykłej ciekawości i to wszystko. Ona wie o moich. I bardzo mnie cieszy, że jest teraz ze mną. Wolę być ostatnim facetem kobiety niż pierwszym. A kręcenie może kiedyś się wydać i to w najmniej spodziewanym momencie, i wtedy dopiero jest problem, jak koleżanka w rozmowie przy mężu rzuci \"wiesz, spotakałam Marka, tego z którym się rżnęłaś jak Sławek powiedział, że już Cię nie chce posuwać bo wydało się, że nie byłaś dziewicą\" :P

Gość ASDFLKASD
@prawiczek a bozia rozumek dała, to się rozumkiem kieruj a nie tym co babki mówią

Prawiczek, ten tekst "gorzej jak miała a facet jest prawiczkiem" to chyba Twoje motto :D Wiesz co? Myślę, że powinieneś przelecieć jakąś koleżankę, taki "friendly" seks, od razu inaczej spojrzysz na życie :D

Prawiczek, Ty od razu byś orgię organizował... :D Dogadaj się z jakąś jedną koleżanką, może męczy ją dziewictwo? Ona spełni dobry uczynek, Ty też, a po wszystkim może się zakochacie i będziecie żyli długo i szczęśliwie? I w sumie to wcale nie napisałem tego ironicznie:)

Prawiczek, nie mam siły do Ciebie :D Powtarzaj sobie, że nie jesteś ciachem to w końcu w to uwierzysz i wtedy tylko krok do realizacji tego założenia :) Mam prośbę - postaw sobie taki cel: "mam coś zrobić z moim prawictwem, najlepiej jes gdzieś stracić" :D

"jest tyle powazniejszyc i bardziej tworczych rzeczy w zyciu, niz utrata prawictwa" na przyklad: pisanie w kolko tego samego o prawictwie na glupim forum

MS, byc cietym na Krope i na mnie to duuza roznica ;) :classic_cool: "uwazam, ze lepiej zebym pisal o prawictwie na forum, niz zrobil to z pierwsza lepsza" Pewnie masz tu racje. Niemniej jednak, jeszcze zdrowiej byloby przestac o tym tyle pisac, zwlaszcza, jak w kolko pisze sie to samo :D I nie tylko dlatego, ze zanudzasz wspolforumowiczow...

Te verde, myślę, że nawet kolosalna różnica, Prawiczek - mimo mojej nieuzasadnionej sympatii do niego - ma jedną wadę. Jest facetem, a nawet prawiczkiem :classic_cool: I z przykrością muszę się z Tobą zgodzić, że lepiej tyle nie pisać o prawictwie, bo to samonakręcająca się sprężyna :D Prawiczek - skoro nie wymagasz dziewictwa to jest kolosalny postęp!! :D A jak z dziewictwem analnym i oralnym? :classic_cool:

Gość nie wazna
"jak facet spał z kilkoma to wielki kozak... " pewnie dla kolegów, dla mnie jest obślizgłym flejtuchem i nosicielem wszystkich syfow tego swiata! NIE dla takich ! tfu !

Kropus, naiwny jestes. Gdyby Ci to nie przeszkadzalo, nie siedzialbys na takich durnych topikach.

Gość dr oj boli
konkurencja to boli SZCZURY a nie FACETOW, facetow boli ze laska sie nie szanuje, bo mozna robic bledy, miec nieudane zwiazki ale jebac sie z kazdym kto sie nawinie to o czyms to swiadczy

Gość cxgvd
wszystko da sie wytłumaczyć

Gość smells like 90
za kłamstwa i oszukiwanie diabeł będzie was widłami grzmocił