Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubasekx3

**dieta STILLMANA** - PODOBNO 7 KILO W 7 DNI! ***** kto sie do mnie przylaczy???

Polecane posty

Gość malpeczka64
dziekuje ci bardzo, zobaczymy moze jak w poniedzialek bedzie lepiej to tez sie zdecyduje? hmm ale tak tylko 3 dnia potem 1 dzien skromnie i potem do sylwestra pociagnac, a ty dodzia jak dlugo masz zamiar jeszcze ciagnac? do 67 kg?:)

Gość malpeczka64
noo starsznie ci ta waga dodzia poszla do gory:P hehheeh zartuje. ja czuje sie juz lepiej i robie tak od jutra dieta 3 dniowa potem wigilia i dieta stillmana wiec od 25 grudnia jestem z toba w oblliczu walki o wymazona wage. oja to 55 kg wiec 9 kg do zrzucenia. planuje wazyc tyle do 15 stycznia.:) jeju trzymaj za mnie kciuki kochana

Gość malpeczka64
ja mam niestety 64,63 kg wagi i 167 wzrostu:) po diecie kopenhaskiej po 8 dniach wazylam 59.. a potem stres i obzarstwo...moja wina moja wina ale teraz to sie zmieni:)

Gość malpeczka 64
u mnie dzis tak sniadanie poljabka kawa, kromaka wasy bezglutenowej obiad-tunczyk w wodzie, kromka wasy, kawa bez cukru czarna kolacja jajecznica z 2och jaj, 2 kromki wasy jedna z twarogiem i surowa papryka, druga z serkiem plesniwym i papryka i 2 szklanki herbaty a potem i teraz woda, woda i woda i chyba ide pojezdzic na rowerku

Gość malpeczka 64
bo dodzia tak myslalam ze zrobie sobie taka 3 dniowa glodowoke ale mysle ze jednak od jutra rusze ze stillmanem, jak myslisz ,czy dopiero po swietach? ohh jak fajnie sadzisz ze 5 kilo mi zejdzie po tych 7 dniach?byloby super. I jeszcze jedno pytanko czy to tak bedzie dobre jak bede ciagnela ta diete dopoki nie osiagne 55 kg?

Gość malpeczka64
dodzia wiec tak 23 wrocilam do polski i zobaczylam moja mam e po miesiacu nieobecnosci i zobaczylam 44 latnia laske. schudla 9 kilo w misiac na diecie turbo, byla u lekarza wyniki ma dibre i polecil ja wiec ja tez przeszlam:) wiec tak ty na dukana ja na turbo i walczymy razem:)?

Gość tylko piec kilogramkow
czy ta dieta jest bezpieczna?nie wpadne w jakas spiaczke?nie chce zeby mna trzeslo czy cos podobnie

Gość malpeczka64
czesc Dodzia.....no tak to jest po swietach:( moja droga a co najwazniejsze mojaa mam pomimo ze je teraz normalnie z zachowaniem tych 6 posilkow przytyla tylko 1 kg ale wie ze zawsze moze wrocic do tej diety i schudnie min 2kg:) wiec ja tez od jutra bo na niej nie wolno alkoholu a jak tu swietowac nowy roczek bez trunkow:)) wiec ty na dikanie a ja na turbo hehehehehhe ja jezdze juz teraz po 40 min na rowrku lub wiecej tak min 400 kcal spalam:) moj facet to lubi na mnie patrzec jak jezdze , nie wiem dlaczego:) no i goni mnie do cwiczen, nie ma ze boli ....TYRAN ZLOSLIWY...:)

Gość olnan
Tabela produktów bez węglowodanów, lub produktów zawierających do 1g węglowodanów na 100g. Baleron gotowany - 0.9 Baranina - 0 Benecol margaryna - 0 Boczek wieprzowy - 0 Brandy - 0 Cielęcina - 0 Coca Cola light - 0 Delma margaryna - 0,2 Dorsz świeży + wędzony - 0 Flaki wołowe suche - 0 Flądra świeża - 0 Gęś tusza - 0 Gin - 0 Halibut świeży - 0 Herbata - 0 Homary - 0.5 Indyk (mięso bez skóry) - 0 Jajka sadzone - 0,9 Jajecznica - 0.8 Jajko bialko - 0.8 Jajko cale - 1 Jajko żółtko - 0,7 Jałówcówka wódka - 0 Kabanosy - 0 Kaczka tuszka - 0 Karkówka wieprzowa - 0 Karp świeży - 0 Kawa bez cukru - 0,3 Kielbasa krakowska parzona/sucha - 0 Kielbasa myśliwska - 0 Kielbasa parówkowa - 0,1 Kielbasa podwawelska - 0,9 Kielbasa szynkowa - 0 Kielbasa szynkowa z indyka - 0,2 Kielbasa szynkowa z kurczaka - 0 Kielbasa toruńska - 0 Kielbasa zwyczajna - 0,1 Kielbasa żywiecka - 0 Kurczak ze skórą/bez skóry - 0 Łopatka - 0 Łosoś świeży - 0 Makrela wędzona - 0 Maslo roslinne - 0 Morlinki parówki - 0,4 Pepsi Light - 0 Oleje - 0 Oliwa z oliwek - 0,2 Parówki popularne - 0 Poledwica wolowa - 0 Salceson czarny = 0 Sardynki w oleju - 0 Schab wędzony/surowy - 0 Ser feta - 1 Ser plesniowy brie - 0 Gouda - 1 Mozarella - 0 Serca wieprzowe - 0 Smalec - 0 Szprot wędzony - 0 Szynka surowa/wędzona/gotowana - 0 Śledź solony/ w oleju - 0 Tuńczyk - 0 Węgorz wędzony - 0 Whisky - 0 Wieprzowina golonka/karkówka/łopatka/boczek/schab - 0 Wołowina - wszystko - 0 Wódka - 0 Żeberka - 0 Produkty mające ponad 1g węglowodanów, ale dopuszczalne w niewielkich ilościach: Bigos - 3,8 Brokuły - 5,5 Fasola szparagowa konswerwa - 4,5 Flaki na rosole - 3,7 Jogurt naturalny 0% i 2% - 6,2 Kalafior - 5 Kapusta kiszona - 3,4 Kefir 2% - 3,8 Kiszone ogórki - 1,9 Krewetki - 1,5 Majonez - 4,2 Mielonka - 2,5 Mleko 2% - 4,3 Ogórek - 2,9 Papryka czerwona - 6,9 Pasztet popularny - 2 Piwo jasne pelne - 3,8 Pomidor - 5,2 Rzodkiewka - 3,6 Sałata - 2,9 Ser topiony - 1,6 Serek ziarnisty - 3,3 Sok pomidorowy - 2,6 Szparagi - 3,7 Szpinak - 3 Śmietana 18% - 3,6 Wino czerwone polslodkie - 5,5 Wino polwytrawne biale - 3,7 Zasady są bardzo proste. Można jeść TYLKO to, co jest w tej tabeli. Łącznie węglowodanów powinno się jeść nie więcej niż 20-30g dziennie. Zakazane: owoce warzywa w dużych ilościach chleb i inne pieczywo makarony ryż słodzone napoje ziemniaki panierki słodycze kasze

Gość olnan
można spokojnie zrobić sobie jajecznicę na boczku lub na smalcu, można zrobić kotleta w jajku i wiele innych fajnych potraw, jest dużo konserw rybnych w oleju bez węgli i mięsnych też, np gulasz angielski lub golonka ALE UWAGA! nie każdej firmy, lepiej czytać etykiety i kupować tylko te produkty, na których pisze co zawierają, nawet parówki różnych firm też różnią się ilością węgli

Gość stillfanka
hej! czy ktoś zamierza przejść na tę dietę? ja bedę zaczynać 1 maja i fajnie by było jakbym miała jakieś towarzystwo, zawsze razem latwiej:)

Gość stillfanka
widzę, że jestem sama:( no nic, będę pisać na bieżąco, może ktoś dołączy w trakcie;) tak więc wystartowałam dzisiaj z wagą 65kg. mam nadzieję zrzucić chociaż te 5 kilo. wstępnie chcę być na tej diecie 7 dni, ale jeśli się okaże, że wszystko będzie ok i będę ładnie chudła to być może przedłużę;) do wakacji zostało niewiele czasu, trzeba się brać za siebie:D dzień zaczęłam tuńczykiem z puszki. teraz wcinam sobie pieczone kotleciki ze schabu mmm:D na dzisiaj zaplanowałam sobie jeszcze makrele wędzoną. do tego oczywiście duuuuużo herbatki zielonej, białej i czerwonej. może znacie jakieś fajne ćwiczonka, co by można je włączyć w to 'odchudzanko'? zrobię dzisiaj 8minutówki na tyłek, nogi i brzuszek. a może ktoś ma callanetics albo wie skąd można ściągnąć sobie płytkę? będę wdzięczna za podpowiedzi ;)))

Gość stillfanka
dzień 2 czuję się trochę jakbym pisała w próżnię, ale cóż... zostawię to potomnym:D dzisiaj przeczytałam coś takiego: Dość często "ketoza" będąca pojęciem skojarzonym z dietą niskowęlglowodanową mylona jest z "kwasicą ketonową", przypadłością charakterystyczną dla cukrzyków, NIE WYSTĘPUJĄCĄ U ZDROWYCH LUDZI. mam nadzieję, że to rozwieje wątpliwości osób, które wahają się przed przejściem na tą dietę właśnie z obawy przed śpiączką i tą kwasicą. dzisiaj na śniadanko wmęczyłam pół puszki tuńczyka, na obiadek wędzoną makrelę a na kolację surowa rybka z przyprawami :) ogólnie jem dużo dużo dużo mniej niż się spodziewałam. samopoczucie niezłe, chociaż marzą mi się obsesyjnie słodycze. ćwiczyć mi się strasznie nie chce;/;/;/ chyba skończę na 100 brzuszkach dziennie;P

Gość stillfanka
dzień 4 wczoraj nie mialam czasu zrobić wpisu więc nadrabiam dzisiaj. śniadanie - tuńczyk z puszki obiad - gotowana noga kurczaka kolacja - śledzik wędzony dzisiaj śniadanie - tuńczyk z puszki obiad - surowa biała kiełbaska kolacja - gotowany na parze kotlet ze schabu właśnie nie wiem jak z tą białą kiełbaską, ale miałam juuż taaakie ciśnienie, że nie mogłam sobie jej w sklepie odmówić. kupiłam 2 i zaraz będzie uczta;-) w ogóle stało się coś niesamowitego- nie jem w nocy co jest u mnie normą a rano nie budzę się głodna!! szoook samopoczucie mam świetne, poziom energii w normie, ogólnie jest ok :)

Gość ile straciłaś?
Witam, jak po tygodniu na stillmanie? Jestem ciekawa rezultatu, bo mam ważną imprezę i chciałabym zastosować tą dietę jednorazowo tydzień przed własnie i nie wiem czy w ogóle jest sens?

Gość stillfanka
hej, nie pisałam bo nie miałam czasu ale wytrzymałam tydzień i zaczynam znowu. straciłam dokładnie 5kg, idealnie :) i teraz liczę na podobny wynik;)

Gość gratuluje
to super! Gratulacje i pisz jak poszło za drugim razem, ja spróbuję za jakiś czas, ale nie wiem czy podołam. Powodzenia!!

Gość rafatka
hej bywa ktos tu jeszcze??

podbijam temat, czy jest jeszcze ktoś kto stosuje diete stillmana, lub stosował ją i może pochwalic się efektami??

Gość jedza
ja bym chciala zaczac potrzebna motywacja pomocyyyyyyyyyy

Gość amilla
Hej!!! Jeśli ktoś ma ochotę zrzucić razem ze mną trochę balastu na Stillmanie, to czekam do jutra:)

Gość optymalna
ja dzisiaj zaczynam, mam duże oczekiwania, mam nadzieję że w tydzień zejdzie mi z 5 kilogramów

Gość martys0
Witam was :) Nazywam się Martyna mam 16 lat i szukam kogoś kto razem ze mną przeszedłby od jutra na dietę stillmana. Będzie nam raźniej :)) Moje gg 374492

Gość HollySymolly
czy ktos stosuje te diete? ja dzis zaczelam i fajnie by bylo z kims dzielic wrazenia pozdrawiam

Gość ahahahc
Tak, ja od jutra zaczynam Stillmana. 10 dni ...

I jak efekty? Bo ja niestety wtedy nie wytrwałam i zaczynam znowu od dzisiaj

Gość Betka92
Cześć Ja mogę Wam polecić bardzo fajny portal gdzie na 100% otrzymacie pomoc w ODCHUDZANIU + dostaniecie fajny prezent dla każdego za zapisanie się na liście. Na portalu znajduje się mnóstwo przepisów, porad prowadzi go kilka osób, które specjalizują się w zdrowym odżywianiu, dietach, sporcie itp. http://sukcesosobisty.pl/ Trzymam kciuki za Was