Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aden

kobiety powyzej 170cm

Polecane posty

Gość Aden

nosicie szpilki??? jak tak to jakie?;)

nie wszystkie i nie zawsze, ale nosimy [wypowiadam sie w imieniu ogolu, sama rzadko nosze]

Gość Aden
ja kupilam sobie dosc wysokie.. 10cm.. a mam 173cm:P ale moj facet ma prawie 190 wiec przy nim moge:P

Gość haney
mam 173 i właśnie poluję na 11 cm, szpilki :) Mam już upatrzone pewnie model :D

Gość gerfger
ja nosz emax 8 cm szpilki, doswc czesto mama 180 cm w szpilkach do 190cm

Gość Aden
Haney a hmmm nie czujesz sie dziwnie idac ulicą? :) bo ja kupilam poraz 1 takie 10cm i czuje sie troszke jak monstrum..:P

Gość fghftgyh
ja mam 174 wkładam na wysokich ob kiedy musze lub mam ochote, teraz bede chodzic przewaznie w balerinach bo sa wygodniejsze i nie robia obtarc..

Gość fghftgyh
no i wyzszych niz 6 cm nie wkladam bo nie umiem w takich chodzic... zaplątałabym sie we własne nogi :D

mam 176 jakos, i niby czasem chcialabym miec troszke mniej, chocby dlatego, ze lubie jak faceci sa ode mnie wyzsi, ale jak widze dziewczyne troche wyzsza ode mnie, do tego z ladna figura, to wrecz jej zazdroszcze Jesli dobrze sie czujecie, nie przejmujcie sie wzrostem, to fajnie wyglada :)

Gość Aden
no własnie ja przy moim facecie czuje sie jaknajbardziej oki :D a 173 to nie tak duzo.. wiec zaszalalam mozna powiedziec ze szpilami:D teraz mam w planach kupno czarnych rurek i w droge ;)

Gość nawet nie wiecie
ze niektorym z was nie pasuja zbyt wysokie szpilki :) poruszacie sie w nich jak koniki zeby nie powiedziec kobylki :classic_cool:

mam 179cm nie noszę szpilek bo nie robią moich rozmiarów:O wszystko kończy się na 41 a ja mam 42 w porywach do 43 ogólnie rzecz biorąc mam prze.j.ebane

Gość fghftgyh
oho... ktos tu jest pokrakiem :classic_cool:

Gość fghftgyh
tika moja kolezanka ma 42 i chodzi kupowac tylko do deichmana bo ponoc tylko tam mozna dostac takie rozm

Gość dfsgvdf
ja tez mam 42/43 sa buty w new looku, deichamnie do 44 nawet, po angielskich skepach jest pelno,na stronie internetowej ryłko...

Gość nawet nie wiecie
nie pokrakiem tylko facetem i smiechem sie zalewam na widok nienaturalnie wykrzywionych stop i sposobu ich unoszenia :)

Tika wspolczuje ja mam 41 i czasami tez jest ciezko :o niewiem dlaczego kurna ponad polowa slicznych butow na obcasie dla kobiet jest produkowana do numeru 40! :o podczas gdy nie tylko ja przeraczam granice 4.. wrr :o

Gość dfsgvdf
ja bylam w deichamnie tydzien temu i szok, 2 lata temu gora byly rozmiary 42, teraz ciezko mi dbylo zlanezc 42 same 43 i 44 spilki superowe, normalnie szok

ja bylam dzis :) i widzialam tez buty ladne powyzej 40.. ale 43 nie :o natomiast moj facet ma nr 47 wiec macie porownianie hehe ;) ostatniio zamawial buty na allegro i dwa razy przyslali mu takie ktore byly zamale ;)

Gość dfsgvdf
ja bylam w krakowie na prokocimu kolo tescko jest deichman, jest plelno damskich pieknych botow do 44 , bylam w szoku, kupilam 15 par bo mieszkam we francji a deichmana tu nie mam :) gwearantuje je sa numery :)

Gość fghftgyh
no to jestes pojeeb a nie facet i to z wielgachnymi kompleksami.. jakos 99,999% facetów woli wysokie laski cymbale.. reszta to kurduple albo niedowartosciowani faceci

byłam w deichmanie i nie widziałam szpilek ani nawet obcasów w swoim rozmiarze, wszystko co mi się rzuciło w oczy było na płaskim obcasie, a niektóre to tak okropnie zrobione, że stopa w nich wydłuża się jeszcze bardziej i wygląda jak kajak

Gość nawet nie wiecie
pewnie ze lubi wysokie ? choc procenty wyssalas z palca ;) lubi wysokie ale po zdjeciu butow wysokie juz nie sa :D sztuczna wysokosc :D

Gość nawet nie wiecie
sam do niskich nie naleze , chyba ze 187 to kurdupel ;) wtedy zgadzam sie z toba

Gość dfsgvdf
takie kupilam, niekotre ylko znalazlam: http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetailPopUp-Start?ProductUUID=_o.R_c.XcC8AAAEg9tdcMEG6&CatalogCategoryID=WQ7VRJ0UhIMAAADh8LS7gB58&JumpTo=OfferList&mode=PopUp http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetailPopUp-Start?ProductUUID=PPKR_c.btlYAAAEdG2phDT1v&CatalogCategoryID=WQ7VRJ0UhIMAAADh8LS7gB58&JumpTo=OfferList&mode=PopUp http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetailPopUp-Start?ProductUUID=cOGR_c.b6_0AAAEbXRxb4dUi&CatalogCategoryID=K9LVRJ0U9skAAADhgbO7gB58&JumpTo=OfferList&mode=PopUp http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetailPopUp-Start?ProductUUID=0ueR_c.Xt1gAAAEg_thcMEG6&CatalogCategoryID=K9LVRJ0U9skAAADhgbO7gB58&JumpTo=OfferList&mode=PopUp http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetailPopUp-Start?ProductUUID=a6mR_c.XMuMAAAEfAW0uc_9D&CatalogCategoryID=K9LVRJ0U9skAAADhgbO7gB58&JumpTo=OfferList&mode=PopUp http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetailPopUp-Start?ProductUUID=BkaR_c.WU8kAAAEYDUwWXV7e&CatalogCategoryID=7tGR_c.bC3oAAAEMdkYQ4tfe&JumpTo=OfferList&mode=PopUp http://shop.deichmann.com/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/DeichmannDeutschlandOrg-DeichmannB2C-Site/de_DE/-/EUR/ViewProductDetailPopUp-Start?ProductUUID=mi6R_c.XHEIAAAEfbD0IWJMK&CatalogCategoryID=ZZfVRJ0UC48AAADhxLS7gB58&JumpTo=OfferList&mode=PopUp wszytkie do rozmiaru 44

Gość Katarinkaaa
mam 173 i nie noszę wysokich szpilek .... ok3cm jest gucio ^^

Gość Hona2302
Ja mam 172, a mój facet 173 i normalnie przy nim nosze szpilki :)