Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniulka85

Czy są gdzieś jeszez wartościowi mężczyźni??

Polecane posty

Gość maniulka85
Zygmuncie Wstrząs- jesteś widocznie "mężczyzną wyzwolonym" wedle określenia ofermm a/y. Podziwiam, ja bym tak nie umiała

Gość tomcioszek
do maniulka85 ja uwazam ze z kazdego człowieka da sie zrobic kogos innego wszystko przed Tobą wiele straciłas bedac w zwiazku ale teraz przyszedł czas na nadrobienie tego , ale umiar bo łatwo sie w tym zatracic (wiem to po sobie) z facetami jest jak w sklepie odziezowym lub w lumpeksie - wszystko co lepsze jest wybrane , a niktt nie lubi wybierac w resztkch

Gość ofermm a
"nigdy nie narzekałam na brak zainteresowania." no to tylko gorzej o tobie świadczy bo skro tak było to znaczy że sama jak to mówią "nie potrafiłaś oddzielić ziarna od plewy". ciekawe czy będziesz potrafiła teraz?

Gość maniulka85
dobre porównanie :) Ale zawsze nawet na wyprzedaży, gdzieś na dnie koszyka można znaleźć jakiś skarb :D powodzenia:)

Gość tomcioszek
moze Was to zdziwi ale ponad 2 lata byłem wolny , spotkałem sie lub poznałem ponad 80 roznych kobiet i znalazłem te jedna nawet nie wiedzac o tym i dla niej poswiece swą "czystosc" :)

Gość maniulka85
ofermm a - aleś Ty jest źle/ bojowo do mnie nastawiona/y . To, że nie narzekałam na brak zainteresowania i byłam tak długo z jednym człowiekiem, raczej dobrze o mnie świadczy... byłam wierna i nie spojrzałam na innego. A Ci teraz to są właśnie te osoby które chcą szybko, na chwilę, bez zobowiązań- mam się na to godzić?? Z szacunku dla samej siebie powiem dziękuję, ale nie skorzystam.

Gość maniulka85
tomcioszek- wszystkiego dobrego:) widzę, że świetny z Ciebie facet:) Ja też chciałabym być z kimś, kto mnie tak pokocha- z wzajemnością:) Ile masz lat- tak grzecznie zapytam?? ile miałeś lat kiedy poznałeś swą Wybrankę??

Gość onnaaaaa85
maniulka, ale na ciebie jadą...nie przejmuj się, jest jeszcze czas by kogos spotkac....za stara panne wzieliby cie 20 lat temu ale, nie teraz.ludzie..gdzie wy zyjecie??? na jakichs wiochach???

Gość ofermm a
no pewnie. przecież to nie twoja wina żeś sobie wzięła tego, któregoś wzięła.

Gość ofermm a
nie mówi się "żyjecie" to rusycyzm, po polsku mówi się "mieszkacie". a ja mieszkam w dużym mieście (pow 500 tys) i nie ma mowy żebym mówił coś o starych pannach. w nowoczesnym społeczeństwie żadnych starych panien nie ma. są "kobiety wyzwolone".

Gość maniulka85
onnaaaaa85- jedna normalna:) zapewne moja równolatka:) dziękuję za wypowiedź :)

Do autorki: Z doswiadczenia wiem, ze wiekszosc facetow porzadnych jest niesmiala (sa wyjatki), ale ogolnie faceci to wstydziole ;) Ja dziekuje Bogu, ze mnie powoli opuszcza niesmialosc. Wiesz znam wielu facetow, ktorzy szukaja uczucia prawdziwego, ale sa zbyt niesmiali by sprobowac chociaz pogadac z kobieta. I to nie mowie o uwodzeniu, a o rozmowie, a ja mam wiele przyjaciolek z ktorymi czesto gadam i wiekszosc by nie pogryzla faceta, ktory by do niej zagadal :P, ale kiedys tez bylem niesmialy :P moze sprobuj wychaczyc jakas szara myszke i ja rozkrecic :D Pozdrawiam serdecznie i zycze powodzenia w poszukiwaniach milosci :) PS: Ciesze sie, ze sa jeszcze dziewczyny, ktore szukaja porzadnych facetow, a nie takich przez, ktore potem placza ;)

Gość tomcioszek
jak zwizałem sie pierwszy raz, wlasciwie ona mnie dorwała miałem 19 lat , w wieku 23,5 zdradziła mnie perfidnie 2 lata poswieciłem na doskonalenie sztuki podrywu, zrozumiałem ze wbrew słowom mojej byłej ze jestem przystojny i inteligentny (nie wymysliłem tego , tylko tak mi mowia obiektywne kolezanki , ktore czasme maja po 40 lat) ale podrywanie ma swe minusy i to duze -trosszke zbłądziłem bo wpakowałem sie w towarzystwo "chlopaków" branzowców - tak ich nazywam -niczego złego nie zrobiłem - Z NIKIM NIE POSZEDŁEM NA CAŁOSC

Gość maniulka85
ofermm a- jesteś w związku czy "wyzwolony"?? jedziesz na mnie jak "wyzwolony" :P Pewnie, że nie moja wina... gdyby to było ode mnie uzależnione byłabym z Nim nadal

I nie przejmuj sie ludzmi, ktorzy jada na Ciebie to tylko kafe, a juz napewno nie pomaranczowymi nickami :) oni sie nie chca ujawniac nawet :)

Gość ofermm a
"Ciesze sie, ze sa jeszcze dziewczyny, ktore szukaja porzadnych facetow, a nie takich przez, ktore potem placza " chyba nie rozumiesz zagadnienia. dziewczyny które MÓWIĄ ŻE SZUKAJĄ PORZĄDNYCH FACETÓW to były zawsze i naprawdę nie są niczym nowym.

Gość onnaaaaa85
oferma, kolejny pseudointelektualista sie dowartosciowuje znajmoscią jezyka...:)) małostkowość...mmm..uwielbiam ;]

nie wiem jak z twoją urodą tomcioszek, ale z tą inteligencją to cię chyba trochę kolezanki okłamały;) gdybyś poszedł na całość to byś zrobił coś złego?

tomcioszek korzystales z nlp? Moze z inej szkoly jakiejs? Ja od razu pisze ze nie korzystam z tego bo brzydze sie manipulacja chociaz sie nia interesuje i wiem, ze jest skuteczna bardzo. Pozdro.

Gość ofermm a
ofermm a- jesteś w związku czy "wyzwolony"?? jedziesz na mnie jak "wyzwolony" ja akurat nie jestem ani ten ani ten. ja jestem jednak starym kawalerem. "Pewnie, że nie moja wina... gdyby to było ode mnie uzależnione byłabym z Nim nadal" tak właśnie myślałem. masz wszelkie predyspozycje do bycia kobietą wyzwoloną.

Gość maniulka85
No i proszę- znalazło się dwóch wartościowych na zwyczajnym internetowym forum:) pitus166- ja też nie gryzę:) sama mam pomarańczowy nick bo jestem tu pierwszy raz ;P

Gość ofermm a
"oferma, kolejny pseudointelektualista sie dowartosciowuje znajmoscią jezyka..." no. ale i tak wolę dowartościowywać się znajomością niż nieznajomością.

do misiek pysiek mozecie mi zarzucic brak skromnosci ale nie powtrzam słow swoich tylko innych i roznych osob a co do pojscia na cłosc - jak miałem 19 lat to chciałem , ona nie chciała (dzieci itp)--> czekałem az dorosnie , jak ona chciała to mnie nawet nie ruszyło kiedy mi o tym powiedziała nlp ? a co to ? uczyłem sie sam przezwyciezając swa niesmiałosc np. kiedy upiłem sie za mocno i laska poszła do toalety twierdzac a nie wrociła to juz nastepnym razem nie doprowadziłem sie do takiego stanu

Gość pez
Smieszą mnie takie dziewczyny. Niby szukają wartosciowych, a jak takiego znajdą, to zostawiają, bo nudny, a jego kolega mimo, ze cham jest taki ciekawy.

ofermm a generalizacja szkodzi. Znam wiele porzadnych kobiet, ktore maja porzadnych facetow, a Ci ktorzy nie potrafia sie przemuc by pogadac z dziewczynom, probuja, to zwalic na to, ze "kobiety szukaja tylko twardzieli". Taka sama generalizacja jak "wszystkiemu winni sa zydzi" Tylko Twoim wyborem jest czy chcesz wierzyc dyktatur mass mediow i jej slogany tak jest wygodniej, ale zasilasz idiotyczny MCswiat pomysl nad tym. ;)

Gość ljsdnadbfdfsfsfsdfjjjjjjjjkk
tez jestem w swataniu dobry, czasem mam wrazenie, ze ludzie przychodza do mnie i sie pytaja oczywiscie podswiadomie czy czasem kogos dla niech nie widze i takie tam, i tak sie sklada ze jesli ty nie ugrzezles w tym srodowisku na dobre to mam wrazenie,ze widzialem osobnika plci przeciwnej w twoim 'gatunku',ale ciezkie zadanie bys mial jak huuuuuuuj ze tak powiem i sorka za przeklenstwo

Gość ofermm a
słownik ortograficzny też? "przemuc" "dziewczynom", chłopie ile ty masz lat?

tomcioszek programowanie neurolingwistyczne. Wpisz sobie w google i poczytaj bo mi sie nie chce opisywac to naprawde skuteczne i perfidne zarazem techniki wiec nie polecam w prktyce. To zwykla manipulacja, ktora zawsze ma w sobie element klamstwa, a tworzenie zwiazku opartego na klamstwie juz od smego poczatku to debilizm.