Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniulka85

Czy są gdzieś jeszez wartościowi mężczyźni??

Polecane posty

Gość maniulka85
nlp?? ja tez nie wiem ofermm o- inteligentny z Ciebie facet, przyznać muszę, choć mnie drażnisz :P :/ kawaler z wyboru?? Może i mam predyspozycję do bycia "kobietą wyzwoloną", ale to wcale nie znaczy, że muszę z nich skorzystać...

lepiej zeby nie wiedział co to nlp , dla mojego dobra :) jestem zdania ze kazdy powienien uczyc sie swych bledach a jak ktos chce wiedziec jak wygladam to moge pokazac :)

Gość jak ktos ma malo dopowiedzenia
zaczyna sie czepiac o pisownie

Gość ofermm a
"Może i mam predyspozycję do bycia "kobietą wyzwoloną", ale to wcale nie znaczy, że muszę z nich skorzystać... " no ba. tylko że czasami takie decyzje podejmują się same a nasz wpływ na nie jest tylko pozorny.

ofermm a mam dysortografie :P studiuje zazwyczaj puszczam teksty przez spr. pisowni, ale nie chce mi sie teraz. Za to to co Ty piszesz niby jest ortograficznie poprawne, ale glupie :P (chodzi o generalizacje tylko) Pozdrawiam profesora :P

Gość maniulka85
pez- nie generalizuj - tu ja zostałam "zostawiona", nikogo nie zdradziłam... Nie lubię, kiedy ktoś tak nie znając sytuacji "jedzie" po kimś. Jeśli tak trafiłeś, to bardzo mi przykro i powodzenia, życzę w poszukiwaniu na przyszłość kogoś wartościowego

Gość ofermm a
"ofermm a mam dysortografie" teraz to wszystkie cymbały mają dysortografię.

Gość maniulka85
ofermm a- dziękuję, za ostatnią wypowiedz :P bo sam sobie zaprzeczyłeś- znaczy się, że nie jestem aż taka zła, tylko, że źle trafiłam :P dysortografi nie mają wszyscy- ja nie mam a często zastanawiam się jak co się piszę, choć studia już skończyłam i zaczynam kolejne :P teraz wszyscy mają w papierach ADHD :P

ofermm a sam sobie wystawiasz swiadectwo piszac o kims kogo nie znasz, ze jest cymbalem :P Ja sie nie znizam do takiego poziomu wpadam tu zeby dyskutowac, a nie uzerac sie z niedowartosciowanymi ludzmi :)

Gość maniulka85
pitus166- zgadzam się:) Bo przypominam, że tematem rozmowy są wartościowi mężczyźni :)

Gość maniulka85
misiek pysiek- o takich to wszystko :P

Powinnas wiedziec, ze wartosciowy mezczyzna jest kulturalny :) i zawsze stara sie byc mily i nie szuka konfilktow na sile :) Takie moje zdanie przynajmniej ;) wczesniej napisalem Ci, ze wartosciowych facetow jest sporo na tym swiecie, ale na wiekszosc dziewczyny nie zwracaja uwagi.

facetów jest pełno, po prostu poznawaj, uwazaj na siebie a na pewno znajdziesz , sam widze i poznaje ich na codzien... choc niektorzy z nich wolą facetów

Gość maniulka85
no właśnie- wracając do tematu, to podsumowując całe forum wyszło, że mężczyzn jest wielu, różnych. To moja wina, że facet mnie zostawił i generalnie jestem już za stara, głupia i brzydka i że już na zawsze zostanę sama. Ewentualnie mogę zostać "kobietą wyzwoloną" do której mam predyspozycję. Gdybym miała się sugerować- jestem już skazana na staropanieństwo :P

wszystko;) cóż nie ma tego wiele + jesteś na kobiecym forum, więc idealne miejsce na tego typu pytania...za parę minut temat powinien zostać wyczerpany;)

I ja tez pisze do facetow: :) Jest cala masa fajnych kobietek ja sam niedawno poznalem kilka takich na studiach :) i nie dajcie sobie wmowic stereotypow i sloganow, a w w ramach walki z niesmialoscia zagadujcie do dziewczyn to pomaga wiem po sobie :)

Gość maniulka85
pitus166 :) i tomcioszek :) dziękuję:) fajni jesteście- wraca mi wiara w jak dla mnie "normalnych":) A gdzie takich jak Wy znaleźć?? jak to mówią powinnam się stale uśmiechać, bo nigdy nie wiadomo, kto zakocha się w moim uśmiechu:)

Wiecie, wy przynajmniej dopiero teraz się zorientowałyście, że ich nie ma. Ja to wiedziałam od zawsze :(

Gość maniulka85
dodając do tego co napisał pitus166... kobiety nie gryzą, a jeśli się jakaś "gryząca" trafi, to należy dać sobie z nimi spokój :) Nosz kurcze... tak tu po mnie pojechali, a optymizm ze mnie tryska jak dawno nie tryskał... ;)

Gość maniulka85
tomcioszek- aleś mi pojechał ;P teraz wyszło, że jestem nienormalna :(

Gość maniulka85
kate 21- "kobieta wyzwolona"???

do maniulka85 nie znam Cie wiec nie moge ocenic ja tez nie jestem swiety bo wiem co potrafie odstwaic za szopke ale wstydze sie tego

maniulka85 Nigdy sie nie sugeruj tym co tu napisane bo wiekszosc osob wchodzi tu tylko po to by sie wyzyc, za swoje niepowodzenia. Jak mowi moj profesor 90 % spoleczenstwa to spoleczenstwo oglupione mass mediami i dzialaniem obrazkowej mody nie sluchaj takich ludzi :) W zyciu dzialaj tak jak Ci serce i rozum podpowiadaja tylko postaraj sie by ani serce ani rozum nie przewazylo :)

I nie przejmuj sie jak ktos "jezdzi po Tobie" :) ludzi, ktorzy mowia Ci jaka Jestes nie poznawszy Cie pokazuja po prostu swoj poziom swiatu :)

Gość maniulka85
pitus166- no właśnie, na przewadze serca już się przejechałam... teraz to wiem że rozumu w miłości zatracić nie można