Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniulka85

Czy są gdzieś jeszez wartościowi mężczyźni??

Polecane posty

powiem jeszcze ze czasem na swej drodze w poznawaniu kobiet spotykałem takie nieporzadne kore zasługiwały na nauczke i dostawały ją :)

Gość maniulka85
tomcioszek przekonałam się o tym, ale człowiek się na błędach uczy... mam nadzieję, że to nie taka nauka, którą się zapomina... gorzej jeśli się okaże, że to tylko teoria a zastosowania już odnaleźć się nie da

tomcioszek i ty mówisz że dawałeś im tą nauczkę tak;)? a prawo do dawania nauczek pewnie wynikał z tego, ze jesteś czysty? czy z tego, ze zostałes zdradzony? cholera ostatni spraiwiedliwy tocioszek się znalazł;)

Gość maniulka85
tomcioszek może właśnie mi potrzebna była taka nauczka, żeby odnaleźć swoją wartość?? pitus166- ktoś był czujny nad nami, że taki związek nie przetrwał... bo może właśnie przez ten brak rozumu, potem szczęścia by zabrakło...

spadam na miasto sam choc mam dziewczyne :/ zalicze kolejny test na wiernosc, mam nadzieje ze wytrzymam bo chce byc wierny ...

Gość oooonnnaaa85
maniulka, dobrze ze cie sie humor poprawił....:)) tymi co po tobie w necie jada sie nie przejmuj...wczuj sie w sytuacje ze miałabys po kims pojechac..zrobiłoby ci sie lepiej?? poczułabys sie dowartosciowana??? a im sie chyba robi, pomysl jakimi sa małymi ludzmi...a z drugiej strony..mi by sie po prostu nie chciało komus dogryzac, szkoda czasu... to tak z innej beki na temat jechania komus ...:classic_cool:

Ale na przyszlosc pamietaj, ze najlepiej uczyc sie na cudzych bledach po prostu obserwujac :) i powiedz sobie, ze dasz rade znalezc milosc prawdziwa i postaw sobie taki cel :) bedzie dobrze ;)

rzadko trafiaja sie faceci ktorzy nie wykorzystuja mnie dziewczyny czesto mowiły ze ze mna jest cos nie tak bo nie dobieram sie i ze chyba jestem gejem albo z nimi cos nie tak

Gość maniulka85
Ejjj... teraz już nie wiem o co chodzi z tą nauczką...?? chyba się pogubiłam...

oooonnnaaa85 masz calkowita racje :) i powiem jeszcze ze glupota nie boli najbardziej, a ignorowanie glupca i jego zaczepek pokazujace mu, ze do takiej osoby sie nie chce nikomu pisac gdyz jej poziom jest mniejszy niz zero. Pozdrawiam :)

Gość maniulka85
tomcioszek- baw się dobrze:) też zaraz pewnie gdzieś wyskoczę, bo ostatnio z tego wszystkiego w pracoholika się zamienię. oooonnnaaa85- nigdy "jechanie komuś" nie sprawiało mi przyjemności :/ racja żal mi tych ludzi :( pitus166 po tym jak mnie zostawił, już żadnych planów nie wiążę z drugim człowiekiem. Trochę to smutne ale prawdziwe. Ja po prostu wierzę, że na mojej drodze znajdzie się jeszcze ktoś z kim będę szczęśliwa- i On ze mną oczywiście:)

maniulka85 wykorzystaj nauczke by nie popelnic bledu tego samego drugi raz. Chdzi mi w poprzednim poscie o to bys w przyszlosci starala sie obserwowa ludzi nieszczesliwych z powodu ich bledu i postaraj sie wyciagac wnioski z ich zachowania. To mniej bolesne niz nauka z wlasnych bledow i ... jestem pewien, ze nie pogubilas sie nawet na chwile :) Uwierz w siebie po prostu Jestes wazna osoba przeciez :) znajdziesz taka milosc ze wyskoczysz z kapci :) trzymam kciuki ;)

pitus166 jako, że prawdopodobnie i mnie też tyczył się ostatni post to przyczepię się, że nie tylko z ortografią masz problemy, ale i ze składnią;)

Gość maniulka85
tomcioszek- i jeszcze jedno, no właśnie największy problem z tym "niewykorzystywaniem". Spotykam się z chłopakami, wszystko ładnie pięknie, ale za drugim trzecim razem już żądają hop do łóżka... a ja nie tak szybko- na tym się spotykanie kończy :( nie uogólniając oczywiście :)

maniulka85 Ja tez tak myslalem jak mnie moja rzucila po 3 latach :O, ale teraz kiedy poznalem ziewczyne taka cudowna na studiach to sie o nia starac zaczalem. Nigdy nie wiadomo co Ci zycie przyniesie. Moze kogos poznasz, a moze ktos Cie obserwuje i planuje zagadac :) To jest piekne w zyciu, ze nie ma w nim pewnosci zadnej.

misiek pysiek Do Ciebie nie pisalem ;) Jak pisze na szybko to mi takie badziewsko wyskoczy :) masz racje mam problemy czasem z zrozumialym pisaniem, ale dzieki Bogu udaje mi sie pokonywac przez praktyczne cwiczenia. Jak pisze na szybko to niestety mi wyskakuja takie nieskladne teksty. :P

Ci, ktorzy za 3 razem chca sexu to nie sa mezczyzni tylko nie wyzyci chlopcy.

Gość maniulka85
mysiek pysiek- drogi kolego z forum, grzecznie wspomnę, że wielu "wielkich" miało problemy z pisownią i ortografią... a teraz o nich w encyklopediach napisane jest wiele. A kolega ma widocznie predyspozycje do przedmiotów ścisłych, ewentualnie tak jak ja pamięć wzrokową bardzo ograniczoną... i nie czepiaj się proszę porządnych ludzi... bo wypowiada się bardzo mądrze czego w moim zdaniem o Tobie powiedzieć nie mogę. Dziękuję jednak za wypowiedzi i serdecznie pozdrawiam :)

dobra jak nie pisałes do mnie to z pewnością uda Ci sie z ta dziewczyną:D a tak serio to pewnie Ci się uda bo masz dobre podejście;) ja chcę zawsze za 1 razem bo jestem niewyzyty za co moja dziewczyna mnie uwielbia:D

maniulka, moze tacy sa, ale wy na nas uwagi nie zwracacie niestety jest to prawda prawiczku, a my Jestesmy czesto bardzo niesmiali i wielu z nas nie zagada do dziewczyny zadnej. Ja walcze z niesmialoscia, ale tez nie zawsze wychodzi, chociaz zauwazam postepy. Pozdrawiam serdecznie.

Gość maniulka85
to jak?? może role się obróciły i teraz inicjatywa należy do kobiety??

maniulka85 Dzieki za mile slowa :D Ja jestem politologiem :) walcze ze slabosciami i jest znacznie lepiej :) Mam wiekszy talent do mowienia niz pisania bo buzia mi sie nie zamyka :) Jesli chodzi zas o referat z socjo to pan profesor powiedzial, ze dobrze napisany :) Ja poprostu duzo czasu potrzebuje by cos napisac sensownego jesli chodzi o skladnie. Znam wiele osob z takimi problemami i wiem, ze da sie to wyleczyc :)