Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość góźdż

rzucic kobiete ktora nie moze od tylu?

Polecane posty

ja sie tylko zastanawiam czemu mu tak zalezy a przytyłozgięciu od tyłu mozna

Gość Poseł PALIKOT
Przeciez napisalem ci ze chirurg moze cie zmienic w geja. Jak ty czytasz Kotku? :classic_cool:

Gość Poseł PALIKOT
Właśnie powiedzieli w radio że jesteś pedrylem

Gość Poseł PALIKOT
no chodz bo juz mi stoi... czekam na ciebie

Gość góźdż
półka, zalezy mi poniewaz ostro sie podniecam w tej pozycji. zaproponuje jej leczenie.

Gość ktoś nieznanyyyyyyyy
tyłozgięcie..nieda sie leczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niewiem kto pisze takie głupoty..żadko sie to zdarza, zeby laska miala tyłozgięcie..wówczas taka kobieta nie moze kochać sie w żadnej pozycji od tyłu

jesteś żałosnym ignorantem. rzuć ją, znajdzie sobie normalnego faceta 🖐️. mówię jak najbardziej poważnie.

Gość góźdż
wal sie. po prostu uwielbiam od tylu i koniec.

Gość blimblumblam
może to ty powinienes sie leczyc,a nie ona?

Gość moniczka20_1989
ale jestes egoista;/zalezy Ci na tej swojej lasce,czy jestes z nia tylko dla sexu?dupa z Ciebie a nie facet;/Jakby twoja laska chciała Cie kopnac mocno w krok albo w tyłek bo ja to podnieca to co zrobiłbys to dla niej i nadstawił sie?tak samo z pozycja od tyłu Ciebie moze to podnieca,ale jak ja to boli to jej nie zmuszaj !!!!!!!!!!!

Gość góźdż
NIE MAM ZAMIARU JEJ ZMUSZAC!!! Zaproponuje jej leczenie, jesli nic z tego nie wyjdzie to poszukam sobie innej laski ktora moze i ktora podnieca od tylu.

"wal się"? oojojoj, ktoś ci powiedział plawdę i od lazu się złościsz? biedne, nieszczęśliwe i niezlozumiane dziecko.... jak uwielbiasz to twoja sprawa, rób z tym co chcesz! no i zostaw ją, żałosny egoisto, bo znajdzie sobie lepszego faceta! aha i podaj jej powód zerwania, żeby wiedziała na jakiego frajera trafiła i że nie ma czego żałować :)

Gość góźdż
oczywiscie ze jej podam. oczywiscie, niech szuka lepszego. nie ma sprawy. po prostu wkurza mnie to ze ona mowi 'sa inne pozycje ale sama nalega na minete chociaz ja tego nie lubie robic, ale robie zeby bylo jej przyjemnie! tak samo ona powinna znosic moja jazde od tylca.

Gość moniczka20_1989
tobie to tylko lalka gumowa sie nadaje do sexu.zobacz na allegro moze bedzie jakas co ja bedziesz mogł ujezdzac tyłem.Bo na prawdziwa dziewczyne to chyba jeszcze nie dorosłes;/pozdrawiam a i jeszcze www.allegro.pl ;]

Gość blimblumblam
jak juz pisalam zaproponuj sobie leczenie bo nie myslisz glowa,a kutasem

Gość góźdż
nieprawda, po prostu seks jest dla mnie bardzo waznym elementem w zwiazku.

Gość inkkkkkkka
mnie raz boli raz nie tyleże mój maż ma bardzo dużego;) więc czasami mnie boli w różnych pozycjach

Gość góźdż
na anal nie zgodzila sie :(

Gość blimblumblam
chyba chciales napisac : bez seksu nie mam sensu zyc :|

ty rzeczywiscie chory jestes na głowe. jak dziewczyna mowi nie to nie a nie ze seks jest bardzo wazny wazna jest bliskosc.

tylko że do twojej spaczonej świadomości nie dochodzi to, że mineta cię NIE BOLI. a to, że ona nie może wytrzymać z bólu nie zależy od jej "widzimisię" po 1- nie kochasz jej, świadczą o tym już 2 czynniki; po 2-"tak samo ona powinna znosic moja jazde od tylca."- to zdanie bardzo mnie rozbawiło :D

Gość ja tez wole od tylu
bo nie musze ogladac geby tego patafiana, a wyobrazam sobie kogos innego :classic_cool:

Gość PROWOKACJA ...
A osiołki kafeteryjne jak zwykle karmią trolla :) Chociaż teraz takie żałosne bydło się plewi na tym padole, które słowo "miłość" jedynie w słowniku widziało, a liczy się tylko "od tylca", że nic mnie już nie zdziwi. Nawiasem mówiąć, tyłozgięcia się nie leczy. To NIE choroba, tylko rodzaj położenia macicy, tak samo fizjologiczny jak przodozgięcie, tylko rzadki i mogący sprawiać pewne problemy. Podkreślam, że tylko "mogący". Jakoś mam tyłozgięcie, a w pozycji od tyłu mogę się kochać.

Gość góźdż
Jednak macie racje.Zostane gejem i bedzie po kłopocie..Tylko chłopaki ktory mnie zechce? piszcie misie muuuaa

\"nie ma sprawy. po prostu wkurza mnie to ze ona mowi \'sa inne pozycje ale sama nalega na minete chociaz ja tego nie lubie robic, ale robie zeby bylo jej przyjemnie! tak samo ona powinna znosic moja jazde od tylca.\" nie ma sensu produkować sie na prowokacje jakiegoś stulejarza :p

Gość góźdż
sam jestes stulejarz, pało