Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maggggggggg

nagła zmiana faceta? ja przewrażliwiona?

Polecane posty

Gość maggggggggg

oj dawno tu byłam...ale mniejsza o to Chciałam sie Was dziewczyny poradzic... Jestem z chłopakiem 2 miesiące, starał się o mnie 5 miesięcy, a znamy się już ok. 6 lat. Mamy po 18 lat. Moje wcześniejsze związki kończyły się na tym, że faceci ze mną zrywali. Jestem dziewicą i już od pewnego czasu planujemy zacząć współżycie. Ale własnie od pewnego czasu coś się zmieniło...fakt, że ja się trochę czepiam i często robię jakieś problemy z niczego... Trochę czuję się winna, ale on tak jakby zmienia stosunek do mnie. Nie ma dla mnie tyle czasu co wcześniej (ale ma dużo pracy i jest zmęczony). Kiedyś to on się częściej odzywał, teraz to ja dzwonie lub pisze. I głównie to ja pierwsza mówię, że kocham. Kiedy spędzamy czas razem jest dobrze, ale gdy osobno to czuję tak jakby jakąś barierę. Wczoraj już mieliśmy uprawiać seks, ale jednak zdecydowaliśmy zrobić to dzisiaj. A ja sama nie wiem czy powinnam Ostatnie dni są dla mnie okropne... Wiem, że może za bardzo przeżywam...jak tak to od razu mi to powiedzcie. Teraz sama nie wiem, czy mam się pierwsza dzisiaj odezwać, skoro ostatnio to ja się własnie odzywam?

Gość eelonodic
ja bym ci radzi zrobienia mu laski bardziej bedize zadowoloy niz z sexu

Gość dlaczego ja nie mam już
tych lat co wy i tych debilnych problemów? 😭 jakże by inaczej sie życie potoczyło 😭

Gość maggggggggg
laske mu juz robilam;] nie raz

Gość Ty się mała nie pchaj
co to jest ciem ty plicie? :-0