Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnbnmjyhkh

kobieta, atrakcyjna, 38 lat i od roku NIC

Polecane posty

Gość jak cie czytam autorko to
wydajesz sie byc jakas beznadziejna, nei chcesz miec faceta na stale zeby z nim normalnie zyc tylko w glowie ci jakis przyglup w stylu tych co pisali wczesniej, zonaty, moze wpasc , wyruchac i znika, to ci sie marzy? :O

Gość Sly
Hej też jestem z lubuskiego Pytanie tylko skąd konkretnie bo lubuskie jest duże ją mieszkam koło Zielonej Góry

Gość DEDYKOWANY PRZEZ EU.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość lalunia69
Ja mam 40 lat , rozumiem poniekąd autorkę tego tematu . Ona szuka nie bylejakiego faceta to uprawiania seksu . Może najlepszy byłby dla niej taki układ z ang."friendship with benefits" ? Przyjaciel z bonusem to nic innego, jak emocjonalna relacja między dwojgiem ludzi, których łączą kontakty seksualne. Żaden z partnerów FWB nie dąży do tworzenia miłosnej więzi. Bez żadnego zaangażowania i przywiązania. Autorka czuje się dowartościowana ale nie w seksie . Ma wszystko , ale myślę ,że jednak potrzebuje jakiejś więzi tylko nie chce przed sobaąsię przyznać ...

Gość Ja rozumiem autorke
Z byle kim tez do lozka nie pojde. A w domu nic zmieniac nie chce przynajmniej teraz.. Moze z czasem zmienie zdanie. ..

🖐️ nie myslcie tylko ze faceci sa inni ja tez nie pojde z bylekim do lozka, w koncu ptaszka na smietniku nie znalazlem..... ale gdyby sie przytrafila jakas wyjatkowa osobowosc to zaeczam ze bym sie skusil na wspolny dach....