Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carolineeee

dostalam okres podczas sexu

Polecane posty

Gość carolineeee

to bylo dla mnie takie żenujące:( wyciagnal bo poczul duzo wilgoci i byl caly od krwi.. tak mi wstyd. zdarzyło wam sie tak kiedys?

Gość lababababalala
jeszcze nie

Gość pewnieeee
tyle, że potraktowaliśmy to z humorem, podłożyliśmy ręcznik i kontynuowaliśmy zabawę dalej :)

Gość to sie nazywa
na indiana

Gość taktaktak
ja jestem facetem moja dziewczyna tez dostala podczas stosunku nie wiedziala jak sie zachowac a ja zeby nie zostawic ja z tym samej nie przestawalem i powiedzialem jej po wszystkim ze to w jakims stopniu tez jest urozmaicenie wiec jest ok do dzisiaj nic sobie z tego nie robi

Gość carolineeee
noo my nie raz tak kombinowalismy z chlopakiem ppodczas okresu ale w wannie albo pod prysznicem, noo nie wiedzialam jak sie zachowac... ehh... ale on sie cieszyl ze dostalam bo nir jestem w ciazy... hmm..glupio mi bylo powiedziec zeby kontynulowal i skonczyl we mnie...;/ przestraszylam sie i poszlam sie umyc in zabespieczyc...zalujee bo i tak juz przescieradlo bylo brudne

Gość taktaktak
byl dobry poslisk przy okresie moglas nie konczyc hehe nie martw sie kocha to zrozumie to rzecz normalna

Gość carolineeee
noo wiem wlasnie,, pozniej dopiero uswiadomilam sobie ze mogl skonczyc we mnie... bo bym nawet w ciaze nie zaaszla...ale mi bylo strasznie wstyd...ehh..\on to zrozumial....nie brzydzi sie okresu..poprostub rozumie..

Gość taktaktak
no to ie ma w niczym problemu a ty sie nie przejmuj

mi mój facet proponował seks w czasie okresu ale jakoś nie potrafię się przełamać... A wyczytał gdzieś ze podczas okresu kobieta ma większą ochotę na seks. No i się powkręcał chłopak...

Gość h plus h
:-) dobry marynarz i po czerwonym morzu polpłynie;-) wyluzuj, nam tez sie to zdazyło.....

Gość malutka111111
nie martw sie mnie tez sie to przytrafiło jak piesciłam sie z moim pierwszym chlopakiem przy swiecach (jeszcze przed moim pierwszym razem). nic nie powiedział aby mnie nie zawstydzać :)

Gość Ninfomanka
Nie martw się. Mi też się coś takiego przytrafiło. Powiedziałam, że raczej z tego dziś już nic nie będzie (nie przepadamy za seksem waginalnym podczas okresu), że idę się wykąpać i założyć tampona, a później będę mogła go popieścić ustami (Bardzo to lubie i często podczas okresu tak się rozładowuję, a mój facet ma dodatkowy bonus, bo 100% uwagi skoncentrowana jest na nim i nic nie musi robić. Normalnie chcę być bardzo dokładnie wypieszczona nim się nim zajmę;P Poza tym fajną sprawą jest seks analny - podczas okresu idealny zamiennik, ale nie tylko;p Lubię również jak paluszkami pieści moją łechtaczkę i całe moje ciałko:) ) A wracając do tematu - to dojrzały facet nie będzie robił z tego powodu problemu, zrozumie naturalną fizjologię kobiety i to że nie zawsze jesteśmy w stanie przewidzieć kiedy. A jak chcesz mieć wszystko jak w zegarku to idealna jest antykoncepcja hormonalna. Tylko pamiętaj o badaniach kontrolnych!

Gość carolineeee
wredne podszywy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Mam pytanie... W czasie kiedy miałam dostać okres, kochałam się z chłopakiem. W trakcie stosunku pojawiło się krwawienie, co potraktowałam jako okres. Lecz okazało się że plamienie ustąpiło. Następnego dnia sytuacja sie powtórzyła. Trwa to 5 dni. Krwawienie pojawia się tylko podczas stosunku a okresu zaraz po nie ma... jak mam to traktować? że ten okres był czy go nie ma. A do tego test ciążowy wyszedł negatywnie.

Gość gość
Mam pytanie... w czasie kiedy miałam dostać okres, podczas stosunku pojawiło sie plamienie. potraktowałam to jak okres, ale okazało się,że po stosunku krwawienie ustąpiło. Powtórzyło się to kolejny raz i trwa to już 5 dzień. Test ciążowy wyszedł negatywnie. Więc jak mam to traktować? że ten okres był czy go nie było?

Gość gość
Mnie gdy pierwszy raz dostałam okres podczas seksu i to zauważył mocno mnie przytulił i zaczął całować bym nie czuła dyskomfortu. Potem nie raz kochalśmy sie podczas okresu oczywiście zawsze po mocnym prysznicu oboje. Też miałam krew gdy zabram mnie błonę dziewicza jako prawiczek nie czułam bólu podczas rozdziewiczenia bo mnie dobrze rozgrzał. Jest moim mężem i był podczas porodów i jest zawsze przy każdym badaniu cipki u ginekologa. Intymność polega na tym, że nie krępujemy się takich sytuacji jak seks podczas okresu czy obecność przy badaniu ginekologicznym i porodach.

Gość
na szczęście nigdy nie miałam takiej sytuacji, ale koleżanka miała. Opowiadała że bzykali się po ciemku, poszli od razu spać, a rano się obudzili i zobaczyli że dostała okresu.:O

ja też miałem kilka okresów w seksie pierwszy kiedy byłem romantyczny nastepny kiedy nie byłem i jeszcze następny kiedy inni byli

Gość gość
Nie widzę problemu by się kochać podczas okresu. Mam większy oraz i chłopak czuje większą podniete.

Gość gość
Mnie również sie to przytrafiło, tylko to był początek okresu, pojawiła się mała plamka krwi, ale już wczesniej mu powiedziałm, że jestem przed okresem, a po wszystkim zwinęłam przescieradło i zażartowałam, że tak naprawde to była błona dziewicza. Wyluzuj, nic sie nie stało :D

Gość gość
Nie ma co, najlepsze są porady po latach. Kilku :-)