Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

Gość też nie lubię
..witajcie ciepło,choć za oknem tylko 14 st!!....Joanno - dobrze ,że zerwałaś z człowiekiem,który nie umie dochować wierności - jeżeli oczywiście jesteś pewna,że taki fakt nastąpił ??!!...wiem coś na ten temat - na jednej zdradzie niestety rzadko się kończy- a przeważnie to początek łańcuszka!!..trzymaj się - na pewno znajdziesz jeszcze mężczyznę,który dochowa wierności i będzie lojalny wobec Ciebie!!...buźka..:-) :-) :-)

czesc dziewczynki :) chyba uzaleznilam sie od tego forum, po wlaczeniu kompa od razu tu zagladam, czy ktos cos napisal nowego ;) fakt dzis pogoda nie za ciekawa, zimno i pada wrrr... Joooaaannnaaa --> przykro mi bardzo z tego powodu... ale moze i dobrze zrobilas zrywajac z nim, skoro Cie zdradzil to niech spada na drzewo, taki facet nie jest Ciebie wart !!! ja juz jutro jade na delegacje do czestochowy :) mam nadzieje ze jakos cos tam sie teges ... no nie wynudze ;) też nie lubię --> a co u Ciebie ?? pichcilas cos dobrego znowu dzis ;) a moze gdzies bylas, chociaz pogoda nie za ciekawa ...

Gość Zaczarowana21345
Hejka Kobietki jest tutaj ktoras??:) oj dzisiaj mamy brzydki dzionek nio ale od jutra ma byc ponoc ladnie :) pozdrawiam serdecznie:)))))

Gość Zaczarowana21345
Joooaaannnaaa-> pewnie jestes przybita ale zawsze mozesz na Nas liczyc wygadac sie lub prosic o jakas porade jak cus to pisz pozdrawiam cieplutko:*

Hej ;) Pewnie,że jestem przybita. 3 lata. I jeszcze sie nie chce przyznać... A ja wiem napewno ze to prawda... i żeby raz,ale z dwoma dziewczynami,takie typowe dziwki... eh :( ale damy rade! ;D Oglądałyście LEJDIS?:D \"Jak faceci są z marsa to niech tam kurwa wracają !\" ;*

ja wlasnie czytam ksiazke "faceci sa z marsa a kobiety z wenus" ale to jest jakis poradnik... a myslalam ze jakas fajna ksiazka bedzie, a lejdis oczywiscie ze ogladalam... Jooaannaa masz racje, facetow powinno sie wyslac na jakis odwyk ( od kobiet, seksu itp) moze w tedy zaczeli by nas w koncu szanowac a tak na marginesie, moj byly dzis po roku nie odzywania sie puscil mi sygnalka, (nie jestem z nim juz dwa lata), prawie wcale sie nie odzywal przez ten czas, raz kiedys napisal mi smsa ale poslalam go w diably i byl spokoj z nim do dzis.. a dzis ten sygnal , hmmm ... teraz to on moze mnie w d... pocalowac 😠 ale jestem ciekawa co mu sie stalo ze sobie o mnie przypomnial...ech faceci :(

Gość Zaczarowana21345
Joanna ja ogladalam lejdis i sie usmialam ale ukazuje prawdziwe zycie:)))...wiesz ja bym chyba lep mu obila co za gnoje;/ brak mi slow ...Hej Jabusko heheh a u mnie w miare staram sie to pogoda nie dolowac zbieram sily zeby pouczyc sie testow na Prwko bo 29 maja pisze :)) a co u Ciebie ????

Gość Zaczarowana21345
Jabusko olej bo jeszcze pomysli ze Tobie zalezy ze moze by chcial Toba manipulowac lepiej jest znalezsc swieza krew w postaci dobrego i madrego faceta a nie chlystka ja niestety na takich trafialam ale odrazu splawiam:P.... ale rozumiem Cie ze pewnie drgnelo cos w Tobie jak zobaczylas -> od Niego ale mam nadzieje ze Ciekawosc nie weznie gory?? hehe Nie dajmy sie trzeba byc Honorowa i pokazac ze sie ma samozaparcie a nie lelum polelum:P ot co!!

Zaczarowana21345 --> ja nie mam zamiaru sie do niego odzywac, ani sygnalka mu nawet posylac.. on juz mial swoja szanse dawno temu, nie chce z nim nawet po kolezensku sie kontaktowac 😠 tez trafiam na samych dupkow :( :( :( mam jakiegos pecha do facetow !!!

Gość Zaczarowana21345
jejku jejku cos topik przygasa podnosimy upppppppppppppppppppp:D

oj oj chyba kobitki spia juz :( ja powinnam sie spakowac, ale jakos nie mam natchnienia, rano sie spakuje ;) pewnie jak pojade to nasz topic wygasnie :( bo nikt juz tu nie zaglada buuuuuu :( :( :(

Gość pomyslowa
hej hej ja jeszcze jestem:)) pierwszy raz ale na pewni nie ostatni:))

czesc pomyslowa :) witam Cie :) skad przybywasz ?

Gość pomyslowa
z wielkij krainy nazywanej samotnościa:)) ale ucze sie ja lubiec. podobno sie da:))

ja swojej samotnosci nie lubie :( i nie chce jej !!!!

no to ja mykam spac, 3majcie sie dziewuszki, pozdrawiam Was goraco i powodzenia :) uszy do gory !!!!!!!!

Gość też nie lubię
..witajcie!...pewnie założycielka tego topiku,już w drodze na delegację :-)...ale..jesteśmy !!..i zapewne będziemy dalej dzielić się tu swoją samotnością-przecież wkrótce znowu weekend..a..przynajmniej ja spędzę go w necie - mając nadzieję,że będziecie się odzywać ????!!!!...pozdrawiam..miłego dzionka..

Gość Zaczarowana21345
Pewnie ze bedziemy sie odzywac a jesli ktoras z kobietek by wkoncu poznala jakiegos wartosciowego chlopaka/mezczyzne niech sie podzieli swoim szczesciem;)..jabusko szczesliwej podrozy do ja tez nie lubie-> ja pewnie tez znow spedze sama weekend chociaz niby sie z pewnym chlopakiem umowilam;/ ale cos czuje ze nie wypali ale jak nie to musze sobie sama jakos weekend zorganizowac np gdzies nad rzeczke wyskoczyc lub tez troszke na necie jakies sprzatanie hehe wiecie co?? moze to glupie ale nieraz jak bylam sama to w sooboty wyobrazalam sobie ze jednak przyjezdza moj ukochany i sie malowalam ubieralam tak zeby sobie chumor poprawic a co Wy dziewczynki robicie???

Gość pomyslowa
ja mam sesje:)) wiec problem nudy z głowy. chociaz tez bym gdzies wyszla tylko nie mam z kim:)) ostatnia jestem jakas leniwa, nic mi sie nie chce. prace na zaliczenie pisze juz od tygodnia a ma miec tylko ok 10 stron. hehehe:) jak tak dalej pojdzie to sesja pojdzie ale na spacer:))

Gość Off course
Wam sie nudzi czy co ? Po co pisac takie rzeczy :P Powodzenia w siedzeniu w domu xD Lol

Gość Zaczarowana21345
do off course-> jak ci sie nie podoba to out chyba zreozumialas/es LOL2

Gość Zaczarowana21345
pomyslowa to powodzenie zycze;)))) chociaz cos sie dzieje...

Gość też nie lubię
..masz rację Zaczarowana 21345 po co takie osoby jak _> Off course - zaglądają na topik , skoro nie są zainteresowane tematem??!!..widocznie cierpią na brak zajęcia,tylko nie chcą się do tego przyznać !!~~~~~~~ale fajnie,że pozostałe osoby tworzą bardziej zgraną paczkę i ..to najważniejsze !!...ad: pomysłowa - udanej sesji ,trzymam mocno kciuki - będzie dobrze!!!...pozdrawiam..miłego wieczorku..:-) :-) :-)

Gość Zaczarowana21345
hejka dziewczynki:) widze ze znowu cisza hehe pewnie wszyscy na dworku lub w pracuni ale pieknie dzis mmmmmmmmmmmmmmmmmmm pozdrawiam

Gość też nie lubię
..witam koleżanki !!:-)~~~~~~~~~~~dzisiaj spędzam czas w domku..ale..przedpołudnie trochę pracowicie : zakupy,pitraszenie na weekend,sprzątanie itp.~~~~ zmuszona byłam właśnie dzisiaj wszystko przygotować ,bo niestety po 17-tej mam się zgłosić na usuwanie żylaków w trybie tzw."chirurgii jednego dnia "-ale mam pietra!!!.. ponoć wieczorkiem będę już mogła pojechać do domciu - oby!!!!! ..zapewne będę mogła się poruszać jutro i w niedzielę,ale nie chciałabym sterczeć przy garkach ,ani sprzątać - ponoć na drugi dzień po zabiegu dopiero ból daje się porządnie we znaki !!!.....trzymajcie za mnie kciuki- pliss !!! ...jak będę już po - dam znać !!.....tymczasem..pozdrawiam cieplusieńko...:-)

Gość Zaczarowana21345
do tez nie lubie-> Trzymam kciuki za pomyslnosc zabiegu i nie strachaj sie kolezanko wszystko bedzie dobrze poboli ale najwazniejsze zeby wyleczyc jak tylko bedziesz na silach to sie odezwij jeszcze raz powodzenia i duuuuuuzio usmiechu:))))

Gość też nie lubię
...dzięki Zaczarowana że myślami byłaś ze mną - to się nazywa KOLEŻANKA!!!- :-)niestety do zabiegu nie doszło - chorobcia!!..taka jest ta nasza służba zdrowia..pierwszy termin miałam wyznaczony na 24 kwietnia - przyjechałam na miejsce,a tu..okazało się,że doktorek chory - nikt nawet nie pofatygował się by wcześniej o tym poinformować tel. , przełożono termin na dzisiaj- pani w rejestracji spisała masę dokumentów,wysłała mnie pod gabinet i kazano czekać ( było nas tam cztery osoby)..i..tak od 17-tej wysiadywałam do 18.30,aż - wyszedł pan doktorek i poinformował wszystkich nas oczekujących ,że właśnie skończył mu się zapas rękawiczek antyalergicznych ( tak jak by wcześniej nie wiedział ile będzie miał osób - dziwne!)..i ..przesunął termin na przyszły piątek czyli na 15-tego maja na 18-tą!!...może za trzecim podejściem uda mi się dostać ( choć jedna z czekających tam dziewczyn miła przekładane już trzy razy,a za tydzień będzie jej czwarte podejście)- zgroza!!!!.........ale się rozpisałam..pozdrawiam cieplutko..miłego wieczorku..pa

Gość też nie lubię
..jakie macie plany na najbliższy weekend ?!...siedzenie w domciu i..znowu nuda??!!..czy jakieś wypady za miasto,rodzinne spotkanka a może romantyczne randki?!...ja będę niestety w domowych pieleszach,tym bardziej,że aura zapowiada się deszczowo ...trzymajcie się i..do zobaczonka na forum..:-)