Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

Gość małgorzata06
*************** już chyba położę się do łóżeczka - zaczyna mnie morzyć sen 💤********Tobie zaś Agnieszko życzę więc miłego nocnego maratonu filmowego :D :D :D ************** a po nim... milutkich snów ****** do juterka 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość małgorzata06
******* witaj Agnieszko ************ zapewne jeszcze smacznie śpisz odsypiając wczorajszy maratonik filmowy ?!***************** na cały dzisiejszy dzionek przesyłam Ci moc uśmiechów :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D dołączając bukiecik 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 na dobry dzień ************* całuski 👄 👄 👄

czesc Malgosiu...masz racje spalam dzis do 10 :D....potem bylam na zakupach a teraz czeka mnie sprzatanie ;)....a potem jak zwykle sobotnia nuda :( :( :( ....a u Ciebie jak mija sobota ??? Pooooooozdrawiam gooooooooooooooraco 😘

Gość małgorzata06
*************** widzę Agnieszko,że jeszcze smacznie śpisz ******** ja zrobiłam już drobne zakupki w pobliskich sklepikach , teraz pranie ...smażenie naleśniczków ....a potem sprzątanie :p (najgorsze to te "koty" z topoli - miałam nadzieję,że po tak długo trwających deszczach już ich nie będzie - niestety byłam w błędzie - to paskudztwo doprowadza mnie już do szału ) ************* więc tak wygląda w skrócie rozkład mojego dzisiejszego przedpołudnia..oj! chyba zahaczę i o popołudnie :D ************* pozdrawiam cieplutko ******* bbbbuuuuuuuuuuuźźźźźźźźka 👄

Gość małgorzata06
******** hura! już wstałaś :D ************* i widzę ,że przedpołudnie minie nam na pracach domowych a potem............zwykła nuda :( :( :( :( :( :(

Gość małgorzata06
*********** witaj Joooaaanno - miło Cię znowu spotkać na topiku :) - ale martwi Twój nastrój - co takiego złego się wydarzyło :o ************* Agnieszko - niestety nie udało mi się wszystkiego zrobić ,co zaplanowałam - musiałam się nagimnastykować ( kucanie,skakanie po meblach) przy odkurzaniu każdego zakamarka z tych przeklętych "kotów'..i.. noga nie wytrzymała :( złapał mnie taki ból i kłucie - chorobcia ile jeszcze będę się męczyć po tym zabiegu ******* nie nasmażyłam naleśniczków na które miałam taką ochotę :( ********** a jak Tobie mija dzionek ?!***********

.......Malgosiu to wpadaj do mnie na nalesniki ;) ... ja juz swoja porcje zjadlam :D... a sprzatanie tez mam juz za soba na szczescie ;) ....a teraz pije mala kawke (zachcialo mi sie bo dawno nie pilam) i buszuje po necie...troche mnie juz skreca siedzenie w domu ...i znowu mnie denerwuje ze nie mam gdzie i z kim wyjsc :(.....dzis sobota wiec wiekszosc ludzi gdzies wychodzi, imprezuje itp,.....znowu mnie dopada dol, weekendy bardzo dobija mnie samotnosc :(........... kurcze ciezka sprawa z ta Twoja nozka :( martwi mnie ze tak dlugo Cie meczy....powinno sie juz goic ladnie :O.... Joooaaannnooo ---> witaj :) faktycznie dawno Cie tutaj nie bylo ??? co u Ciebie ??? Mozemy jakos pomoc ??? Pozdrawiam Cie serdecznie 😘

Gość małgorzata06
************** gdyby to było bliżej,nie omieszkałam bym wpaść do Ciebie na naleśniczki - mniam -pychotka!!! a tak muszę się dziś obejść smakiem :( ************* masz rację najgorsze są weekendy spędzane samotnie ************* w Lublinie dzisiaj jest "Noc Kultury" - imprezka fajna,pootwierane wszystkie knajpki ,muzea ...Stare Miasto i Deptak - tętnią życiem przez całą noc czemu towarzyszy wiele imprez plenerowych :D *************** chociaż w tym roku ze względu na niesprzyjające warunki atmosferyczne wszystkie imprezy na świeżym powietrzu są odwołane !!****** niestety przez bolącą nogę nie wybiorę się nigdzie nie wiem chorobcia co z nią się dzieje - czemu to goi się tak długo ?! ************** dobrze że Ty jesteś na necie :D :D :D :D :D :D - mniej odczuwam samotność !!

......u mnie dzis jest wielkie grillowanie...niedaleko miejsca gdzie mieszkam :(....ale niestety nie mam z kim isc :( :( :(...i tak czekam do wieczorka na jakis film, widzialam ze dzis leci dirty dancing...moze ogladne go po raz 20 ;)...A Ty Malgosiu co porabiasz hmmm ;)......

Gość małgorzata06
**************** w Lublinie znowu leje :p ******** a ja.....poprasowałam troszeczkę najpotrzebniejsze rzeczy z dzisiejszego prania ..trochę się "po obszywałam" : to guziczek,to dziureczka :) ..i....siedzę bezczynnie z bolącą nóżką gapiąc się w tv ,w międzyczasie jakaś krzyżóweczka :( ************ dla uczty podniebienia zrobię sobie zaraz kawusię :) ...i..tak minie smutna sobota **************** może i ja skuszę się wieczorem na film - też oglądałam go parę razy..ale..można go sobie przypomnieć ?! ;) ********** pozdrawiam serdecznie 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość małgorzata06
********* Agnieszko - przejrzałam nasz topik od początku i..co mnie zaintrygowało - pod nickiem :Joooaaannnaaa ,wpisywały się chyba dwie różne osoby :o jedna na czerwonym nicku ,druga na czarnym : a każda pisała o czym innym :p ..ich wpisy tak się różniły ..a tym bardziej,że dzisiaj więcej się nie pokazała ******** ale mniejsza z tym - to taka moja refleksja !!! ******** dla mnie ważne ,że TY JESTEŚ !!! ❤️ [ serce] ❤️

hmmm kurcze tak sobie siedze i zastanawiam sie co ze mna nie tak?? ...czemu tak jest, jak jest teraz!!!...co ja takiego zrobilam, ze zyje z dna na dzien i nic nowego sie u mnie nie dzieje :( ...marnuje swoje najlepsze lata...ale jak ja mam ich nie marnowac jak mnie sie nawet nie chce nigdzie ruszyc :( brak mi jakichkolwiek chceci do wszystkiego... totalna zalamka :( :( :( ...

hmm mowisz powaznie o Joooaaannnie??? kurcze zaraz zerkne, ja tez mialam na poczatku pomaranczowy nick ale sobie go zaczernilam wpisujac haslo, zeby nikt sie nie podszywal pode mnie ;)

Malgosiu mnie sie wydaje ze to ta sama osoba tylko sobie nick zarezerwowala dla siebie...pisala od samego poczatku ze cos z chlopakiem nie tak, ze ja zdradzil i ze z nim zerwala...wiec chyba to jedna osoba ;).........Joooaaannnooo moze nam wytlumaczysz czy to Ty od samego poczatku czy nie Ty ;).....

Gość małgorzata06
************ Agnieszko - a jak można zaczernić nick ?! ******** :o

Malgosiu jak bedziesz wysylac wypowiedz na topicu to nim wyslesz musisz wpisac haslo jakies przez Ciebie wymyslone i potem przy kazdej nowej wypowedzi to haslo powtarzasz... ;)

Gość małgorzata06
************* być może źle zrozumiałam jej poprzednie wpisy :o może i to ta sama osoba : ale pisała,że cieszy się z rozstania..a..dzisiaj taki wpis ?! ;) ******

...no wiesz kazdy ma lepsze i gorsze dni...moze cos sie wydarzylo i nie ma dzis dobrego humorku...

Gość małgorzata06
*********** a gdzie wpisywać to hasło ?!..nie mam takiej rubryki :( *********** jest tylko - pseudonim,E-mail , Adres Tlen.pl ***** i tyle

jak klikniesz na swoj nick lub kogos kto ma czarny zobaczysz ilosc wypowiedzi albo to co wpisal o sobie tak jak Ty :)

*********** no wreszcie pójdę zrobić sobie tą kawusię :D ******** jestem zła bo i aura nie dopisuje i zdrówko - a tak czekałam na Noc Kultury :( *************** jak chciałabyś coś poczytać o tej imprezce to albo wpisz w wyszukiwarce - noc kultury lublin 2009 , albo wejdź na stronę : www.nockultury.pl ***************** pozdrawiam 👄 ******** niedługo znów się pojawię :D

chetnie bym sie wybrala na taka noc kultury...lubie takiego typu imprezy...w ogole bym sie gdzies wybrala, kiedys myslalam zeby wsiasc do jakiegos pociagu, pierwszego lepszego i pojechac gdzies w nieznane...ale chyba brak mi odwagi no i kasy na takia wyprawe :(

**** oj! ja też wsiadłabym do pociągu i....pojechała tam gdzie oczy poniosą ..ale..najchętniej w góry,które tak bardzo , bardzo kocham - zatrzymała bym się w schronisku lub góralskiej chacie ..cieszyła oczy i serce pięknem przyrody,słuchała szumu wodospadów :D - och! marzenia,marzenia!!! ******** tylko kasy brak :( ***********

....wszedzie ta kasa potrzebna wrrrr😡....ale chodz na chwilke pomarzyc dobra rzecz...a moze kiedys nasze marzenia sie spelnia kto wie ;) fajnie jest tak posiedziec na topicu wiedzac ze tez jestes i odpiszesz niebawem :D ...