Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

************ ja też bardzo lubię ten czas kiedy wiem,że jesteś poprzez wirtualny świat blisko mnie :D *********** choć przyznam,że chciałabym byś znalazła bliską duszyczkę i nie była już nigdy singlem ❤️ ********** teraz przed nami film - jedyna wieczorna rozrywka :) *********** tymczasem ******** miłego oglądania********* odezwę się jeszcze przed nocnym leżakowaniem :D :D :D :D

dziekuje Ci bardzo 😘 ja tez bym chciala zebys rowniez znalazla kogos bliskiego dla Twojego serduszka....do zobaczenia po filmie :D

ja juz po filmie i po kapieli...zagram sobie w literaki to moze zachce mi sie spac ;) Ty pewnie tez bedziesz sie zbierac powolutku do spania...dobrej i kolorowych zycze ;).... u mnie przeszla przed chwila szaaaaaaaaaalona burza wrrrr.....nie cierpie juz tej pogody 😡 do jutra Malgosiu 😘🌼😘

************ i..nastała noc ! ******** za oknami leje jak z cebra,trzaskają pioruny - fatalna ta czerwcowa aura ************ biegusiam teraz do kąpieli i..pora oddać się sennemu wypoczynkowi ************** więc .... spokojnej nocki ,pełnej kolorowych senków 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻************** do juterka ********* buziale na dobranoc 👄 👄 👄

witam w niedzielne przedpoludnie 🌼🌼🌼 Co porabia Malgorzatka w ten piekny niedzielny dzionek ;) ??? u mnie swieci sloneczko przez kilka bialych chmurek :D :D :D moze cos z tego dnia jeszcze bedzie ;)....poooooooooooooozdrawiam 😘 😘 😘

Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalgorzatko.........................................................koooooooooooooooooooooochana Ty mooooooooooooooja gdzie jestes ??????????????????????? odezwij sie bo mi smuuuuuuuuuuuuutno bez Ciebie :( :( :(

*** witaj Agnieszko ******** znowu przez problemy z internetem ,nie mogłam się z Tobą wcześniej przywitać ***** ale już ( jak na razie - jest okej!:D) *********** teraz będę szykowała sobie obiadek..a..potem jeszcze nie wiem co będę robić :o ********* w Lublinie trochę słońca , trochę ulewnego deszczu :p **************** pozdrawiam Cię kochana bardzo,bardzo cieplusieńko ***** miłego dzionka 🌻 🌻 🌻 ************* odezwę się po obiadku 👄

************* jestem już po obiadku :D - był pyszny ( ziemniaczki z marcheweczką i do tego szpinak - który uwielbiam !! :) *********** a teraz - nuda :( ..w tv nie ma nic do pooglądania - jak to w niedzielę bywa ...chyba porozwiązuję krzyżówki ?!....a na 18-tą potuptam do Kościółka ;( ************* a Ty kochana co porabiasz , jak mija dzionek ????????****** pozdrawiam 🌻 🌻 🌻 🌻

*************** Agnieszko - gdzie jesteś ????????????????************ teraz Ty zamilkłaś 😭 ****************** odezwij się - smutno mi bez Ciebie :( :( :( :( :( :( :( :( :(

****** Agnieszko - Twoje milczenie oznacza jedno - nie cierpisz dzisiaj na nudę :D - z jednej strony to smutno mi tu samej:( ale z drugiej- dobrze,że znalazłaś jakieś miłe zajęcie :D ******** pozdrawiam 🌻 🌻👄

oj Malgosiu niestety cierpie na nude...ogladalam najpierw jeden film a pozniej na 2 programie \"na dobre i na zle\"....wiec niedziela mija mi tak jak zawsze :(....a Ty co porabiasz ciekawego ??? Buuuuuuuuuuuuuuuzka 😘

...cos widze ze dzis sie mijamy na topicu :( ....moze znowu nie masz neta albo masz jakies ciekawe zajecie ;)....ja za chwilke zbieram sie do pracy...mamy takie mame spotkanko okolo godzinne...nie za bardzo chce mi sie jechac...no ale niestety jest ono obowiazkowe..😠...jak wroce to obowiazkowo tu zajrze ;)...

********** internet działa :D..tylko..jak wspominałam wcześniej na 18-tą byłam w Kościółku :) ..wróciłam parę minutek temu i..zaraz zajrzałam na nasz topik ****** teraz będę szykować sobie kolacyjkę ;) ..potem chyba obejrzę na TV1 film *********** ale..jeszcze dzisiaj na pewno tu zajrzę :D :D :D :D :D :D :D z nadzieją,że uda nam się spotkać na chwilkę pogaduszek ;) **********

******** Agnieszko - podejrzewam,że trochę przedłużyło się Twoje spotkanie w pracy :o ************* i.. niestety nie udało nam się spotkać dzisiaj na necie na pogaduszkach :( ************** z ledwością udało mi się dotrwać do końca filmu - walczyłam ze snem ..teraz szybka kąpiel i...do łóżeczka ********** pozdrawiam cieplusieńko ...spokojnej nocki i...dobrego poniedziałku ....buziale 👄 👄 👄 ******** do juterka ******* pppppppppppaaaaaa!!!! 🌻 🌻 🌻

niestety przedluzylo sie w pracy bo zaczelo sie z opoznieniem...tez ide spac bo jak zawsze rano do pracy trzeba wstac ;)...milutkiego jutrzejszego dzionka zycze 🌼.....pozdrawiam 🖐️

************ cześć Agnieszko ********* szkoda,że nie udało nam się wczoraj pogoduszkać :( ale..może nadrobimy to dzisiaj :D *********** ja wstałam dzisiaj dość rano - o 6-tej ;) !!!!! zrobiłam już pranko - firanki,pościel itp. - hura!!!! ********** jak troszeczkę podeschnie - będzie prasowanko :( ************** a co potem - jeszcze nie mam pomysłu ?!***** czekam na Twój powrót z pracy - mam nadzieję,że dzisiejszy dzionek minie Ci spokojnie - tego Ci życzę ❤️ ************* pozdrawiam...buziale 👄 👄 👄 🌻

********* hej!hej! Agnieszko - gdzie jesteś :( :( :( :( :( :( :( ********* prasowańsko skończyłam (choć na jutro zostawiłam olbrzymią firanę - dzisiaj nie dałam już rady ********* \"Klan\" obejrzałam teraz \"Pierwsza Miłość \" ************ a od 20-tej maratonik serialowy na TV 2 ******** pozdrawiam ❤️ 🌻 🌻 🌻

czesc Malgosiu :).... ...padam z nog...po pracy pojechalam na zakupy...chcialam sobie kupic jakis ciuszek i buty...torebke...przelecialam wszystkie sklepy i tylko kupilam rybaczki....chyba w tym roku nie kupie sobie jakis fajnych klapeczkow do biegania...jak juz mi sie jakies spodobaja to albo wysoki (za wysoki )obcas albo kolor jakis taki nie twarzowy :o hehe...torebki tez nie kupilam bo jakies takie nie wiadomo jakie...a co by bylo malo to ...ja pracuje w wielkiej firmie odziezowej ;) i u siebie moge kupic wszystko i to jeszcze z rabatem ...ale ja jak zwykle ubieram sie u konkurencji hehehe ;)...ale ...ale ...kupilam sobie truskaweczki, takie piekne ,wielkie ,czerwoniutkie....i zaraz sie za nie zabieram...to zamiast kolacji ;)... pozdrawiam goooooooooooooraco...chodz przed chwila padal u mnie deszcz ...ale to niedawna swiecilo sloneczko i bylo cieplutko u mnie ;).....boooooooooooosze ale ja dzis glupoty wypisuje .....lece....zeby zdazyc na \"barwy szczescia\" do zobaczenia po serialach buzka 😘

:( :( :( :( Malgosi nie ma :( :( :( :( .........ja chyba poloze sie juz do lozeczka...zmeczona jestem........troszku... dobrej nocki zycze i pieknych snow ;) ;) ;) 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 a to taka mala laczka ;)

******** Agnieszko - dzisiaj też nie udało się nam spotkać :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ..i..jest mi teraz smutno ,bardzo smutno :( 😭...ale..dziękuję za przepiękną łączkę z kwiatuszkami :) ****** z tego co piszesz ,to zakupów zrobiłaś niewiele..ale..nabiegałaś się dzisiaj co niemiara i..zmorzył Cię sen 💤 ******* w takim razie- ja też będę powolutku szykować się do wypoczynku :(************* spokojnej nocki życzę ..buziaki gorące przesyłam 👄 👄 👄 ...do juterka .....pppppppppaaaaaa!! ..i..bukiecik niezapominajek też dołożę 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻

** witaj Agnieszko ******* uff!!!! - mam już za sobą prasowanie firany ( 12 m szerokości i 3 m wysokości :( )- kamień z serca :D ***** jestem już po obiadku i..wypoczywam :classic_cool: **** a jak Tobie kochana minął dzionek ?!********* pozdrawiam ******* bbbbbuuuuuuuuzzzzzzzziiiiiiale !! 👄 👄 👄 🌻

**************** Agnieszko - smutno mi,że się nie odzywasz :( :( :( :( :( ******** może znudził Ci się już nasz topik - oby nie!! :o ********* a może masz wiele ciekawszych zajęć,które wypełniają Ci czas ?!******* teraz będę oglądać serialowy maratonik ************** ale zajrzę tu jeszcze dzisiaj - może się odezwiesz ??????*********** pozdrawiam..miłego wieczoru...🌻 🌻 🌻

hejka ;) Malgorzatko prosto po pracy pojechalam do kosmetyczki, a ze to moja znajoma...to troszke mi sie zakladanie pazurkow przedluzylo...pedze teraz zrobic sobie jakies kanapeczki zeby zdazyc na \"m jak milosc\" ....a dzien w pracy znowu byl nerwowy i taki jakis dziwny ... tez wpadne tu po serialu ;) a teraz pooooooooozdrawiam 😘

********** fajnie,że się odezwałaś :D i...właściwie dobrze,że w miarę ciekawie organizujesz sobie popołudnia -ile można siedzieć w domu na necie :o ************ ja jeszcze chcę zrobić małą przepiereczkę i...do łóżeczka ********** pozdrawiam cieplusieńko....dobrej nocki i mięciutkiej podusi ************ do spotkania jutro na topiku !!****** buziaki 👄 👄 👄 🌻 🌻 🌻

Malgosiu ale z Ciebie pracowita kobitka ;) ja tez w koncu musze sie wziasc za moje okna i umyc je ...bo za niedlugo nie bedzie przez nie nic widac ;)....tez za niedlugo sie poloze...jeszcze jutro i dzien wolnego :D to sobie znowu dluzej troszku pospie ....pozdrawiam Cie serdecznie...kolorowych snow i milutkiej srody :D :D :D papapa 🖐️

heeeeeeeeeeeej Malgosiu co tam u Ciebie ?? widze ze dzis nie zagladalas jeszcze tutaj ;)....jak nozka ?? mam nadzieje ze wiac juz ze ladnie sie goi!!!.... ja jestem juz po pracy...znowu ciaglam nadgodziny...jestem strasznie wykonczona...juz dzis nawet malym paluszkiem nie ruszam nawet hihi ;)...u mnie straszna burza dzis byla...drzewa z korzeniami wyrywalo...na drogach galezie leza...szok normalnie...ulica plynela rzeka ...a grad to ....nie widzialam jeszcze takiego...w wielkosci pilek lecial....nie fajna ta pogoda jakas...chociaz teraz jest cieplo i swieci sloneczko... ...a Malgosia co porabia ? jak minal dzionek ? ...pobuszuje sobie teraz na neciuku i poczekam na film jakis ;) a teraz przesylam buuuuuuuuuuuziaki :D 😘

** hej! witaj Agnieszko - dzisiaj Ty byłaś pierwsza :D ****** nie włączałam wcześniej komputerka - od południa nad Lublinem szalały burze : jedna za drugą :p - więc jednak w takich momentach lepiej nie korzystać z kompa :o ********** z nóżką jest coraz lepiej - strupy już poodpadały ,choć wewnątrz jeszcze coś ciągnie,rwie , trochę boli i nie bardzo mogę trzymać długo zgiętą nogę ..ale..mam nadzieję,że będzie już tylko lepiej :D ********* dzisiaj dla poprawy nastroju ( nudziło mi się podczas burzy :( ) upiekłam sobie ciasto biszkoptowe z jabłuszkami - ale pycha!! **** teraz posiedzę troszkę przed telewizorkiem :D ************ oczywiście - odezwę się jeszcze :) *********** tymczasem..bbbbuuuuuuuziaki 👄 🌻 🌻 🌻 🌻

mniam...uwielbiam jableczniki :D...zjadla bym kawaleczek na cieplo z lodami mmm :D :D :D :D az mi slinianki zaczely dzialac ;)... ja jestem jakas taka oklapnieta po pracy...jutro wolne to sobie pospie troszku dluzej...tak minimum do 10 ;)....:) :) :)

********* więc - zapraszam na jabłecznik :D ******* przyznam Agnieszko,że ja też jestem jakaś padnięta - na siłę otwieram oczy - podejrzewam że to wpływ tej jakże zmiennej pogody ;) **************chyba niedługo legnę do łóżeczka ??!!..denerwujące jest to że budzę się po 6-tej rano i..nie mogę już zasnąć - nie wiem czym jest to spowodowane :o a potem ścina mnie spańsko za wcześnie ************** pozdrawiam serdecznie ******* smacznego i długiego śpiocha ************* do juterka bbbbbbuuuuuuuuuźźźźźźka!!!!! 👄 🌻 👄 🌻 👄 🌻

...tez pojde spac za niedlugo...tylko doogladam film....leci moj ulubiony...kogelmogel 2 czyli galimatjas ;)...........dobrej nocki malgosiu i kolorowych snow 😴 do juterka 🖐️