Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

heeeeeeeeeeejo :D :D :D ale dzis u mnie piekny dzionek...swieci sloneczko i jest cieplutko :) :) :)...no i tak jak pisalam wczoraj spalam do 10... wiec jestem wyspana ;) ....zjem teraz sniadanko i pojde na sloneczko do ogrodeczka, moze sie troszku opale, bo ja taka bladziutka jestem hihi...tylko zeby tak nagle pogoda sie nie zmienila jak wczaoraj :o ....a jak dzis Malgosiu jest u Ciebie ??? Ty juz pewnie po sniadanku jestes ;) ....masz jakies plany na dzis ??? przesylam buuuuuuuuuuziaczki 😘 😘 😘 ....i kwiatuszki 🌼 🌼 🌼 ...

**** Agnieszko witam słonecznie :D :D 🌻 ********* teraz nad Lublinem zaświeciło słoneczko :D....przedpołudnie było pochmurne ..ale..to dobrze - na 10-tą podjechałam do Centrum na uroczystą PROCESJĘ i niedawno wróciłam - gdyby było gorąco trudno byłoby przetrwać ten czas - a tak było w sam raz :) ************ teraz przyszykuję sobie obiadek a potem ....chyba spędzę resztę dnia w domku ;) ******** mogłabym wybrać się na coroczny wieczorny koncert w centrum miasta ..ale..chyba nie będzie mi się już chciało wychodzić :p ************ pozdrawiam cieplutko 🌻 🌻 🌻 ************ korzystaj ze słoneczka ile się da !!! :classic_cool:

Malgosiu to fajnie ze u Ciebie tez swieci sloneczko...chociaz u mnie juz nie swieci :(... zachmurzylo sie i gdzies w oddali grzmi... siedze sobie teraz w domciu i sie nudze ( jak to juz u mnie bywa w takie wolne dni ) ...jak bylam w ogrodeczku to znalazlam 4 listne koniczynki...moze mi przyniosa szczescie :D ...bardzo bym chciala ;)... 😘

****** jestem już po obiadku :classic_cool:******** u mnie jak na razie jeszcze słonecznie :D ,jednak na popołudnie zapowiadają burze - czas pokaże czy prognozy się sprawdzą :o *********** ale..dla mnie aura nie ma znaczenia - i tak nigdzie nie będę wychodzić z domku :( .......w tv nie bardzo jest co oglądać..więc..nie wiem co będę robić :( :( :( :( - nnnnuuuuuuda!!!! ******** a Ty Agnieszko - masz wolny długi weekend - czy idziesz jutro do pracki :o ********* 🌻

niestety albo stety ide jutro do pracy...i czeka mnie w niej ciezki dzien...ale jakos chyba przezyje ten piatek ;) ...przegladalam wlasnie program telewizyjny ale nic nie ma ciekawego...moze cos sobie sciagne na szybko ...Malgosiu a Ty jakie filmy lubisz ogladac ?? powiem Ci w sekrecie ze mam bardzo duzo fajnych komedii romantycznych, ktore polecam ogladnac...jak masz necik to mozesz sobie sciagnac i poogladac cos...

********* oj! chyba trzy godzinny .pobyt na PROCESJI ,sprawił,że zmorzyła mnie drzemka *********** a teraz czas przygotować coś na kolacyjkę ...potem obejrzę Barwy Szczęścia ..i co dalej - nie mam pomysłu ;) *********** odnośnie filmów - może jestem jakaś dziwaczna ,ale nie mogę wysiedzieć na żadnym :(..dlatego wolę trwające krócej seriale !!!! ******** z jednej strony fajnie Ci,że dreptasz jutro do pracy - to zawsze odskocznia od siedzenia w domu :) ......i....ta dzisiaj znaleziona 4 listna koniczynka - mam nadzieję,że przyniesie Ci MIŁOŚĆ - ha! :D :D :D :D :D ***** pozdrawiam 🌻 🌻 🌻 👄

Gość Biedne prosiaczki czekają
:(

***** chorobcia - miałyśmy taki spokojny topik :D..a...tu nagle wpisują się ludzie,który nie rozumieją sensu naszej dyskusji - a szkoda!!...skoro tu zaglądają ,to wynika z tego tylko jedno - sami się nudzą siedząc na necie !!!! .......ale..trudno - nic na to nie poradzimy :( :( :( :( *********************************** my Agnieszko i tak będziemy dzielnie trzymać się razem 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 👄

no zgadza sie ...pelno jest takich co sie napierniczaja, wysmiewaja albo zlosliwie jakies docinki pisza...wystarczy spojrzec na inne tematy...mam nadzieje ze u nas nie bedzie ich za duzo ;)...najlepiej nie zwracac na nich uwagi ;)...jak Ci mija czwartek Malgosiu...ja sie troszku platalam...to ogrod to dom...tak kilka razy...az sie zaszylam na balkonie z ksiazka i doczytalam ja do konca ;)...a teraz ogladam nasz serialik...pozniej kapiel i ... spanie ??? buuuuuuuuu ale to moje zycie nudne :(

******** buuu! moje też nudne :( :( :( ****** ale trzeba dalej żyć i cieszyć się z każdego dnia :D :D :D *********** fajnie ,że poczytałaś książkę ,to wspaniała rozrywka i ucieczka od codzienności - chyba i ja się zaraz skuszę ;) ************ a!! - masz rację,najlepiej takie nie na temat wpisy ignorować i nie zwracać uwagi :p ******** cóż - niedługo zapewne będziesz szykować się do snu - jutro rano pobudka do pracy !! ...więc...spokojnej nocki ...dobrego piątkowego dzionka i.............do jutrzejszego spotkania na topiku ****bbbbuuuuuźźźźźka 👄 👄 👄

no tak ....tylko poduszeczka na mnie czeka :( :( :( ....Tobie rowniez zycze milutkiego piatku...duzo sloneczka, nie tylko na niebie ale i tez w serduszku...no i oczywiscie spokojnej nocy oraz kolorowych snow 😴 buuuuuuuuuuuuuuzka !!!!! 😘 😘 😘

**** Agnieszko - witam słonecznie 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ************ jak minął Ci dzisiejszy dzionek w pracy i czy masz jakieś plany na popołudnie ;) ********* w Lublinie po pochmurnym i dość chłodnym przedpołudniu ok.14-tej wyjrzało słoneczko :D..więc..troszeczkę potuptałam :) ** teraz wypoczywam przy tv - choć nie za bardzo jest co oglądać :( ********* pozdrawiam ********* buziale 👄 👄

Witam Malgosiu :) U mnie pogoda w kratke, raz ulewa a raz sloneczko...dzis jechalam jak na zlosc autobusem i jak czekalam na niego to bylo akurat oberwanie chmury...wiec mozesz sobie wyobrazic jak wygladalam...no jak typowa zmokla kura 😭...w pracy typowy sajgon...a teraz siedze irozmyslam sobie... troszku sie zalamalam...rozmawialam na chwilke na gg ze znajomym...powiedzial ze jego byla dziewczyna mu znowu miesza w glowie...kurde wszedzie slysze ze sie byle/byli odzywaja i chca wrocic a jakos u mnie tego nie bylo :( :( :(...znowu mnie dopada dolek...fajny ten znajomy...nawet mi sie trochu podobal...no ale coz...wciaz mysli o tamtej...nie mam nic zaplanowanego, ani na dzis ani na weekend, znowu mnie bedzie skrecalo :o ....to zycie jest tak nie sprawiedliwe...nie wiem co mam z soba robic, w domu juz tez nie moge wysiedziec, ksiazke przeczytalam a nowej zadnej nie mam :(...dzwonilam do znajomej ale pracuje caly weekend, kuzynka zas jedzie do tesciow...wrrrr....jak by tu przespac ten czas do poniedzialku 😭 Malgosiu a jak tam u Ciebie dzis ??? Moze Ty masz jakies plany i nie bedziesz sie nudzic tak jak ja :( ...cholercia ze tak daaaaaleko od siebie mieszkamy wrrrr ...szkoda :( wielka szkoda :(

******* oj! szkoda,szkoda,że tak daleko mieszkamy od siebie :( :( :( ************* mnie zapowiada się weekend podobnie jak i Tobie - nudno,smutno i...samotnie 😭 moi znajomi też będą parkami spędzać czas poza miastem !!!!!!************ ale cóż - takie zezowate szczęście !!!!.....dzisiaj pooglądam \"Na dobre i na złe \" i..tyle będzie rozrywki :( ************ a tak w ogóle - to jestem typową meteopatką - wiatry,zmiana ciśnienia,zmienna aura w ciągu dnia działa na mnie fatalnie :p - całe popołudnie walczę z sennością ..ale..jak spróbowałabym drzemki - nie usnę wieczorem !!! ,czyli i tak źle i tak nie dobrze :o ************ pozdrawiam 👄************ odezwę się po serialu *********

************ chyba dzisiaj trochę dłużej posiedzę przed telewizorkiem ( o ile nie zmorzy mnie sen )- oglądam na TVP1 - festiwal w Opolu - zawsze to jakiś sposób na zabicie nudy ;) ************ pozdrawiam wieczornie 🌻 🌻 🌻 🌻

Malgosiu gdzies na necie znalazlam zdjecia Lublina...ktos sobie cykal niezle foteczki...i musze stwierdzic ze pieknie tam u Ciebie :)...moze kiedys bede miala okazje pozwiedzac sobie Twoje okolice...tez ogladam tv i buszuje po necie z nudow...kurcze nudy nudy i nudy :(

********** przyznam,że jeszcze parę lat temu- miałam mieszane uczucia co do mojego rodzinnego miasta..ale..teraz naprawdę rozwija się bardzo,pięknieje z każdym dniem :) ...może spowodowane jest to faktem,że to miasto wielu wyższych uczelni i..dużo robi się pod kątem ludzi młodych !!..:D :D :D :D ..- organizuje się masę imprez - naprawdę ciekawych - tylko niestety nie mam z kim się na nie wybrać :( ***** jeżeli masz ochotę to wejdź na stronę - www.lublin2016.eu - jest tam trochę ciekawych informacji na temat Lublina :) ******** a Ty Agnieszko w jakim mieszkasz mieście - może mnie również uda się znaleźć fotki z Twojego miasta?!........... też zerkam trochę w tv ( choć przyznam,nie jestem zachwycona tym festiwalem !)..więc jednocześnie buszuję po necie ****** 👄

Malgosiu ja uwielbiam zwiedzac rozne uliczki,kamienice, stare miasta, dreptaki,starowki itp...naprawde pieknie tam u Ciebie :)...ja mieszkam w Bielsku-Bialej :) tez jest ladnie, ale ja to widze na codzien ;) http://fotogalerie.pl/galeria/skubij10013 tutaj mozesz cos zobaczyc ;)

********** nawet zwiedzanie nas łączy :D :D :D - ja również najbardziej uwielbiam zwiedzać Stare Miasta ,Ryneczki,deptaki ******** no! przyznam,że zdjęcia Bielska Białej w fotografii Strykowskiego są wspaniałe - ale! trzeba przyznać to wybitny fotograf :) ***** czasami lubię pobuszować po necie szukając stron znanych fotografików - fotografia to moja wielka pasja !!! *** jeżeli też lubisz podam Ci jutro parę bardzo namiarów -naprawdę można pocieszyć oczy ;) ******

no widzisz ...widac ze jestesmy bardzo podobne hihi ...szukalam jakis ładnych fotek...zeby pokazc Ci bielsko ;)... tez lubie rozne stronki znanych fotografikow...bo tylko w necie mam okazje je ogladac...ale tez lubie jak ktos fotki zamieszcza ze swojego domowego albumu...tez nieraz sa bardzo ciekawe...i nie koniecznie trzeba miec dobry aparat...chodz bardzo sie przydaje...czasami wsytarczy dobre oko i wlasciwy moment ;)...oczywisce podaj namiary, chetnie sobie poogladam :D

**** Agnieszko - już coraz bardziej zaczyna dokuczać mi senność ******** więc...dobrej nocki pełnej uroczych senków >>>>>do juterka ......bbbbbuuuuuuuuuzzzzzzziaki ! 👄 👄 👄 ❤️

**** witaj Agnieszko - jak mija Ci dzisiejszy dzionek ?! ***** w Lublinie : zimnica - 13 stopni,wietrzysko,deszcz - fatalna pogoda ***** wróciłam niedawno z zakupów , niedługo wezmę się za szykowanie obiadku ....a potem - nie mam pojęcia co będę robić ;NUDA , NUDA , NUDA i jeszcze raz NUDA ************* pozdrawiam...dobrego dnia i dla umilenia dzionka 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 🌻 ode mnie !!..całuski 👄 ************ acha! odnośnie moich ulubionych stronek fotografików - zerknij na :www.bwkomorowscy.com i www.mareklejbrandt.com - byłam parokrotnie na wernisażu i wystawie ich prac w lubelskiej Galerii - oczarowali mnie totalnie....udał mi się zakupić ich album ,a nie było to takie proste!!(cudnie wydany) i..otrzymać dedykację :D :D

czesc Malgorzatko :) :) :) Jak mija dzis sobota ?? ;) Posprzatalas juz swoje mieszkanko i ugotowalas juz pyszniutki obiadek ?? .... Ja posprzatalam i teraz troszke leniuchuje, popijam herbatke i przegladam neta, moze sie wybiore do jakiegos marketu na zakupy, wszystko mi sie konczy, szampon, mydelko ....jakies kosmetyki musze sobie kupic ;) moze cos mi jeszcze wpadnie w oko, ...mama tez mi cos marudzi ze na zakupy trzeba jechac...jak pojade to mi mina ze 2 godz. ;) wiec chociaz na chwile nie bede sie nudzic ;) Moze upieke jakies ciasto hmmm...narobilas mi smaka ostatnio na jablecznik ;) .... Poooooooooooooozdrawiam :D

o widze ze bylas szybsza ;)....i juz jestes po zakupach ;)...juz zerkam na podanego linka...

...piekne sa te zdjecia...zazdrosze ze mogli byc w tak pieknych miejscach...tez bym chetnie sobie pojezdzila i pozwiedzala swiat :(...