Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

Gość camember
no nie!!! :D:D ja też mam kręcone włosy, tzn fale, i też za nimi nie przepadam:D ale prostuję rzadko,wszyscy mi mówią że ładnie wyglądam w takich falowanych, ale nie wiem czy im wierzyć;) hehe po truskawki się wybiorę jutro na pewno:) kurcze, dziś luzik, czytam sobie stephen'a king'a:) niedługo idę spać bo się jutro nie zwlekę... małgorzata, ty z lublina jesteś???? :D:D:):) dobranoc Wam;*

Gość małgorzata06
...witajcie kobietki :-) :-) *********** dzisiaj myślałam,że prognozy jak to często bywa znów się nie sprawdzą :p ....wybrałam się wyletniona ok.14-tej do centrum załatwić sprawy..i..tym razem się przeliczyłam - zmarzłam ,zmokłam jak psina a z" czeszek" wylewałam wodę:-( **** niedawno wróciłam ..więc.. teraz zrobię sobie herbatkę z soczkiem malinowym - na rozgrzanie i zasiadam do serialowego maratonu :-) ******** wieczorkiem jeszcze się odezwę!! *********** tymczasem..miłego popołudnia...:-) :-) :-)

Gość małgorzata06
~~~~~~ Agnieszko - udało Ci się kupić odżywkę o której wspominałam ??!!.********* camember - tak mieszkam w Lublinie :-) a Ty z tego co kojarzę też jesteś mieszkanką "Koziego Grodu"??!! :-) :-)

witam piknie :D:D:D ....u mnie tez pogoda dzis beznadziejna...zimno i deszcz pada wrrrrr 😠....ta pogoda jakas taka nie fajna jest albo upaly albo deszcze i od razu pizdziawica.....Malgosiu odzywki nie kupilam bo nie mialam apteki pod reka...ale jutro wybieram sie do centrum po pracy to sprobuje ja kupic...jak czytalam opis, to nawet calkiem calkiem ta odzywka ;)...w opiniach na necie tez sobie ja chwala...wiec ja ja wyprobuje, na pewno nie zaszkodzi a moze pomoze ;)

Gość camember
Nie miałam kiedy wcześniej do kompa podejść:( Ale jestem zmęczona, ciężki, długi dzień:( jeszcze trochę nauki mam dziś😭 :( ehh A jak tam u Was dzień minął?

tez jakos dzis jestem bardzo zmeczona, nic mi sie nie chce i wszystko mnie boli :(

Gość camember
i jeszcze ta zmienna pogoda:( ale za to kupiłam truskawki:D największy pozytyw dnia!:D

no prosze....to fajniutko, ja uwielbiam truskawki ;)....czekam jeszcze na arbuzy ktore tez uwielbiam :D a ta zmienna pogoda jest dobijajaca i meczaca ....wrrr

no nic pojde juz moze lepiej spac...co tak sama bede tu siedziec :(:(:( dobrej nocki zycze ....i milutkiego dnia na jutro ;)

Gość małgorzata06
~~~~~~~~~ odzywam się do Was dopiero dzisiaj rano,choć wiem ,że teraz nie będziecie zaglądać na forum :-( ************ nie wiem co było wczoraj powodem - może to że zmarzłam,może to że aura była fatalna,ale...padłam wieczorem jak mucha - niebywałe o 20:30 !!! budziłam się co godzinę na chwilkę i dalej w kimonko :p - straszne!! *************** a dzisiaj pobudka o 6-tej - chyba już byłam przespana :-( *************** Agnieszko - fajnie,że mogłam podpowiedzieć Ci odnośnie odżywki :-)mam nadzieję,że uda Ci się ją dzisiaj kupić - będziesz na pewno zadowolona :-) ************* tymczasem..dobrego dnia...:-)...odezwę się po południu ......papatki :-) :-) :-)

Gość camember
witam Was,:) ja dziś wcześnie w domku, mało dziś zajęć;) ale czeka mnie zakuwanie do jutrzejszego zaliczenia:( odpocznę, zrobię jakiś obiadek i zaczynam..eh Małgorzatko, czasmi każdy potrzebuje więcej snu, a tobie na pewno się przydał, bo regeneruje organizm:) jak się czujesz? mam nadzieje że coraz lepiej z twoją nogą?:) odezwę się wieczorkiem:)

czesc dziewczynki :) jak tam Wam dzisiejszy dzionek mija ?? Ja wlasnie wrocilam z centrum, podreptalam sobie troszke po sklepach....chcialam kupic jakies fajne klapeczki na lato, ale nic nie wpadlo mi w oko :( .....Malgosiu bylam w 3 aptekach i nigdzie nie bylo tej odzywki maja mi sprowdzic w jednej na jutro....ale jeszcze zahaczylam o apteke na swoim osiedlu i kupilam :D wzielam tez jeszcze szampon ;) ....ide za chwilke wyprobowac ;).....a jak bedzie super to jutro podejde jeszcze po ta co mialam miec na jutro...jak jest tak ciezko dostepna to zrobie sobie zapas....bo strasznie malutka ta buteleczka jest :)

Malgosiu a jakie Ty mialas wlosy po tej odzywce ??? bo ja mam wlosy jeszcze mokre ale sa takie sztywne i nie sa takie sliskie jak po innych odzywkach hmmm....moze beda lepsze jak wyschna...poczekam ;)

Malgosiu a jakie Ty mialas wlosy po tej odzywce ??? ja mam wlosy jeszcze mokre ale sa takie sztywne, nie sa sliskie jak po innych odzywkach hmmm, moze beda lepsze jak wyschna, poczekam ;)

Gość małgorzata06
~~~~~~~~~uff! dzisiaj za mną pracowity dzień w domku : duże prańsko ( w tym firanki!)..potem prasowanie :o..ale..musiałam już je poprać ( zresztą jak mawiają znajomi cierpię na "chorobę okienną" - ciągle myję okna a raz w miesiącu piorę firanki :-) )- blisko mnie jest masa topoli a co za tym idzie fury szaro-białego puchu - to dla mnie najgorszy okres podczas wiosny :-(..nienawidzę jak firanki oblepione są tym paskudztwem ,wszędzie po domu to fruwa i zbiera się w każdym zakamarku mieszkania - ffuuu!!:-( .. Agnieszko - dzisiaj też umyłam głowę i nałożyłam odżywkę Dolivy- ja naprawdę jestem zadowolona- a starcza jej na długo,bo nie trzeba jej używać codziennie ,tylko 2-3 razy w tygodniu!!..jak włosy Ci wyschną- zobaczysz będą super- może po pierwszym razie nie takie efekty jak byś tego oczekiwała ,ale po dwóch,trzech razach zauważysz różnicę :-).....a odnośnie mojej nóżki - powolutku się goi,choć wygląda okropnie - ślady jak po pogryzieniu wampira- wstrętne sine szwy - brrr!!....na razie zmykam na kolacyjkę - już najwyższy czas..zajrzę jeszcze po "Barwach Szczęścia" ...buźka :-)

Malgosiu to poszalalas dzis w domku ;) u mnie tez wszedzie do okola lata pelno tego dziadostwa 😠 jak ide ulica to mam pelno tego we wlosach wrrr...a co do wlosow to dalej sa sztywne i takie jakby hmmm trzeszczace ;)...kurcze mowisz ze starcza na dlugo ?? ja juz prawie polowy nie mam :) bo mam geste wlosy i zawsze na nie daje kilo odzywek ;) , no ale moze jak uzyje jej kilka razy to beda lepsze zobaczy sie :) albo moze potrzymaj ja wiecej niz 2-3 minutki.... na razie dziekuje za dobre checi polecenia tej odzywki...o jej dzialaniu bede informowac :) buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzka

Gość małgorzata06
~~~~~~~~~ Agnieszko - ja używki nie nakładam zbyt dużo ..za to wcieram we włosy prawie całe flaszeczki jedwabiu !!..choć i tak mam bardzo przesuszone :-(....jak tylko zjawiam się w sklepie kosmetycznym niedaleko mojego domku - ekspedientka już bez pytania podaje mi jedwab :p *********** a w dodatku nie mogę ich wyprostować :-( chyba zdecyduję się na prostownicę,denerwują mnie te loczki..a..jak jest wilgotno na dworze to już masakra - istna szopa :p ******************** tak to jest z nami kobietkami - ta co ma proste,chciałaby mieć loki,a ta co je ma - chciałaby mieć proste!!..i tak źle i tak niedobrze :-) ************ jestem już trochę zmęczona dzisiejszymi pracami domowymi,ale..jeszcze nie będę iść do łóżeczka ******* odezwę się jeszcze...bbbbbbuuuuuuuźźźka :-) :-)

kiedys zjawilam sie u fryzjera na pasemka i moja fryzjerka zaproponowala mi wyprostowanie wlosow, tak na mala zmiane...jak zobaczylam efekt od razu polecialam do sklepu i kupilam prostownice, od tamtej pory bez niej sie nigdzie nie ruszam...fakt ze lepiej sie czuje w prostych wlosach i moim zdaniem bardziej mi pasuja wyprostowane niz krecone (niektorzy sa oczywiscie innego zdania ;) )ale czasami mam juz dosc ciaglego prostowania :( Bardzo zniszczylam wlosy przez to...krusza mi sie bardzo i odpadaja koncowki, normalnie masakra, na wlasne zyczenie......:( odzywek juz mialam roznych chyba ze 100, niby po niektorych wlosy byly mieciutkie i niby ok ... ale zawsze suche te konce...mialam kiedys jakis jedwab z joanny, to taki olejek jakby ale po tym mi sie te wlosy sklejaly, w sumie nic mi to nie dawalo ...moze moje wlosy sa jakies nie teges, mam rozne specyfiki przed prostowaniem niby ochronne...moglabym otworzyc mini sklepik z kosmetykami do wlosow suchych, bo tyle tego mam ;)..... a najbardziej mi szkoda jak sobie umyje wloski, super wyprostuje i ....zaczyna sie psuc pogoda, troche wilgoci i od razu fale sie robia 😡 a juz nie mowie o deszczu wrrrrrrrrr.....mysle ze jak zaczniesz prostowac to juz nie przestaniesz ;).....no chyba ze masz super wlosy i raz po umyciu Ci starczy....ja niestety musze codziennie bo nawet po spaniu mam takie jakies odgiete kazdy w inna strone.....a kiedys mialam piekne dlugie wlosy....z lokami oczywiscie....geste zdrowe....ale cholercia zawsz suche na koncach :(

wlasnie wyprostowalam wlosy sobie ...i zrobily sie troszke takie sliskie ;) moze coc bedzie z tej odzywki :D...ide sie juz polozyc do lozeczka.....dobrej nocki zycze......do jutra Malgorzatko 🖐️

Gość małgorzata06
~~~~~~~~ ja też mam włosy bardzo suche - ogólnie to skórę też mam dość suchą :p..muszę wklepywać masę kremów i balsamów nawilżających..ale..trudno tego już nie da się zmienić :-( ************ zanim zdecyduję się na kupno prostownicy,najpierw wybiorę się do fryzjera zrobić pasemka - już mam duże odrosty:p ...a..zauważyłam,że jak mam włosy rozjaśnione to ładniej się układają i są bardziej miękkie :-) ********** po niedzieli potuptam do fryzjera i wtedy ocenię sytuację ! ************* oj! łapie mnie już zmęczenie i senność ,w okna stuka deszcz :-(...więc pora na leżakowanie***************** dobrego śpioszka*********buziaczki na dobranoc ************** pppppppppppaaaaaaaa!! :-) :-) :-) ****** do jutra :-)

a co tu tak dzis pusto ??? :( :( :( Malgorzatka nawet tutaj nie zajrzala :( :( :( smutno mi sie zrobilo jak zobaczylam ze tu nikogo od wczoraj nie bylo ....ja juz po pracy jestem, popijam sobie pyszny soczek i czekam na seriale... potem moze skocze na chwilke do \"sasiadki\" mieszka troszeczke dalej, kilka ulic wczesniej ode mniw ale mowimy sobie \"czesc sasiadko\" i tak juz zostalo ;) kupila sobie slicznego malutkiego pieska i zaprosila mnie, pewno chce sie pochwalic :).... Malgosiu poszlam dzis odebrac ta odzywke i wiesz jest inna niz ta co kupilam wczoraj ta jest intensywna odzywka giardino di roma bazylia & biotyna i tez jest do wlosow suchych i lamliwych, jest znacznie drozsza zaplacilam za ta 24 zl z groszami a za tamta nie cale 10 zl... http://www.apteka.hg.pl/kqs/index.php?p1098,doliva-odzywka-intensywna-giardino-di-roma-do-wlosow-100-ml tutaj jest ta co kupilam dzis...mialas ja tez??

hejka;) ja dziś długo na uczelni siedziałam, potem wyskoczyłam na drobne zakupy, wzięłam prysznic.. i oto jestem:D a wieczór spędzam z P.:) kilka dni się nie widzieliśmy bo on był w delegacji:( także strasznie się cieszę:) Jabusko, udanego spotkania z koleżanką:) miłego wieczoru;*

Gość małgorzata06
~~~~~~~~~hej! hej! witam :-) ...Agnieszko zaglądałam na topik parę razy..nikogo nie było więc nic nie pisałam :-( ~~~~~~~~ oj! jakiś ten dzień smutny,ponury - wyszłam troszkę po zakupy ..ale..szybciutko wracałam ,cały dzień leje :p..jedyne fajne co udało mi się kupić to " serum jedwabiu" PROFI Silk do włosów - hura! :-)..ostatnio miałam problemy z dostaniem tego specyfiku :-( miałam zwykły jedwab..ale..kiepski- prawie nic nie natłuszczał :-( ~~~~~~~~~~~ a tak ogólnie nastrój mam kiepski - denerwuję się nogą - jakoś słabo się to wszystko goi,szwy sine ,otoczone czerwonymi plamami - brr!! ~~~~~~~~ Agnieszko odnośnie odżywki o której wspominasz, ja mam w prostokątnej buteleczce 100 ml , a tej którą oglądałam na podanym przez Ciebie linku - nigdy nie miałam..więc trudno mi powiedzieć czy będzie odpowiednia ??!! ~~~~~~~~~~~ miłych pogawędek z sąsiadeczką :-)..a - camember - wspaniałych chwil spędzanych z P. ~~~~~~~~~~~~ pozdrawiam....:-):-)

witam ....troszke sie zasiedzialam u sasiadeczki ;)....pogaduszki szybko mi minely a jeszcze szybciej skonczyl sie nam pyszniutki likierek kawowy ;)....psiaczek fajniutki, przekochany :D.......u mnie tez pogoda beznadziejna, zimno i pada deszcz...podobno w zakopanym spadl snieg wrrr....pogoda oszalala 😡....Malgosiu nie ciekawie masz z ta nozka :( ciekawi mnie czemu nie chce sie goic...odzywke sprobuje jak juz kupilam...moze bedzie akuratna na moje wlosy :)...ide do wanny jeszcze zagladne tutaj ....ale pewnie Malgosia juz chrapie ;)

.................................no to do juterka ................................ kobietki :):):):):) pojde juz spac bo cos mi sie oczka zamykaja;););) ......................dobrej nocki................................... milutkiej soboty zycze.......🖐️

Gość małgorzata06
~~~~ witam sobotnie :-) ~~~~~~ Agnieszko - fajnie,że pogaduszki z sąsiadeczką się udały i..likierek smakował :-) :-)...ciekawa jestem jakie masz plany na dzisiaj ?!...w Lublinie dalej leje :-(..więc pozostaje tylko tv i..sobotnia NUDA :o ************ chyba dla poprawienia sobie humoru upiekę ciasto z truskaweczkami :-) :-) ,porozwiązuję trochę ulubione "sudoku" i...muszę przetrwać ten sobotni dzień :-(*********** ale tej wiosny majowa aura zostawia wiele do życzenia :p..kwiecień ciepły a piękny majowy miesiąc - całkiem do chrzanu :p ***************** pozdrawiam..sympatycznego dzionka..buziale...:-) :-)

czesc Malgosiu :) :) :) czy ciasto juz upieczone ??? bo wpadam na malutki kawaleczek ;) uwielbiam truskawki....i ciasto z truskawkami tez :D...moze tez sobie zrobie dzis jakies pysznosci truskawkowe hmmm ;) pogoda u mnie dzis jakas taka niewyrazna....troszke przeswituje sloneczko spod ciemnych chmur ...ale zimno jest 😠 dobrze ze chociaz nie pada....no ale do wieczora jeszcze daleko wiec nie bede chwalic dnia przed zachodem slonca ;) posprzatalam juz swoj maly kramik :classic_cool: i stwierdzilam ze tez musze umyc okna, moze kupie sobie jakas nowa firanke dla poprawy humorku...lubie strasznie takie pierdolki, chociaz takimi drobiazgami pociesze sie na chwilke ;)......a co do wieczorku to....koledzy z pracy spotykaja sie dzis na piwku....moze do nich dolacze na chwilke, jak bede miec checi ;) a teraz popijam sobie herbatke i buszuje po necie..... POZDRAWIAM !!!