Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jabusko

znowu nuda

Polecane posty

Gość małgorzata06
*************** fajnie że sprawiłaś sobie frajdę na Dzień Dziecka :D ******* ja też miałam ochotę na lody..ale..w Lublinie w południe przeszła burza i leje do chwili obecnej ************* teraz siedzę z kompresikiem ( mam go robić 3 do 4 razy dziennie i trzymać ok.1 godz ) - muszę bo ta noga wygląda fatalnie - brr!!! ************* ponieważ TV 2 jeszcze nie zrobiło przerwy wakacyjnej,będę oglądać "Barwy Szczęścia" a potem "M jak miłość" :D ************ po maratonie serialowym jeszcze zajrzę na topik :D :D :D :D *********** miłego wieczorku...👄

no taka nie fajna ta pogoda, raz slonce a raz deszcz 😠 ciekawe jak tak dlugo jeszcze bedzie ...

no i to chyba koniec ogladania na dzien dzisiejszy...i co tu teraz robic??? Malgosiu masz jakis pomysł ;) ??

Gość małgorzata06
********* Agnieszko - przyznam szczerze,że z ledwością udało mi się obejrzeć "M jak miłość" :o ***** chyba fakt że obudziłam się dzisiaj bardzo rano ( wiadomo - stres przed wizytą) ,potem bieganina w tą i z powrotem ,na dodatek deszczowa aura - sprawiły że usypiam nad klawiaturą ******* więc dla siebie mam tylko jeden pomysł - bachnąć się do łóżeczka i ..w miarę spokojnie usnąć ***a Ty może coś poczytaj przed snem ?! **************** pozdrawiam Cię cieplutko ************spokojnej nocki pełnej najpiękniejszych marzeń sennych ********** całuskam cię na dobranoc ❤️ *****papatki i...do juterka 🌻 🌻 🌻

w takim razie dobrej nocki Ci zycze Malgorzatko.....kolorowych snow, i milutkiego dnia 😘 do jutra 🖐️

Gość małgorzata06
******** witaj Agnieszko 🌻 ************ jak mija Ci dzisiejszy dzionek , czy świeci u Ciebie słoneczko ?! ************ ja jestem padnięta :p najeździłam się dzisiaj MPK w tą i z powrotem : musiałam zaliczyć wizytę u lekarza rodzinnego,potem do ZUS-u po druki na przedłużenie świadczenia rehabilitacyjnego ********* jutro też nie zapowiada się lepiej - najpierw wizyta u neurolożki - będzie wypisywać mi wniosek,potem wpis u rodzinnej..i..trzeba zawieźć te wszystkie papierzydła do ZUS-u - czyli czeka mnie następny zakręcony dzionek ******** ale nie ma wyjścia :trzeba załatwić sprawy jak najszybciej ,bowiem 22.06 kończy mi się półroczne świadczenie rehabilitacyjne i mogę jeszcze przedłużyć o następne pół roku ;) ..oby się udało :o ***************** pozdrawiam Cię ciepluteńko ********* idę szykować sobie obiadek - bo padnę z głodu *********** jeszcze oczywiście tu zajrzę 🌻 buziak 👄

czesc Malgosiu 🖐️ moj dzionek tez byl zakrecony, strasznie duzo pracy... i oczywiscie musialam zostac dluzej ...jestem wykonczona, padnieta i nie mam sily na nic :o ....przed Toba jutro tez niezle tuptania, a jak nozka sie sprawuje, jak tak dlugo chodzisz nie boli Cie ??? tez jestem glodna po tylu godzinach w pracy...ale chyba zamowie sobie pizze z bratem...

Gość małgorzata06
************ widać Agnieszko,że za nami obydwiema zakręcony dzionek :p *********** oczywiście nóżka dokucza jak dużo chodzę..ale..nie mam wyboru - muszę to wszystko pozałatwiać ,nikt za mnie tego przecież nie zrobi :( *********** ale od czwartku już będę miała większy spokój i..może choć trochę poprawi się stan tej rany na nodze - bo zaczyna mnie to już naprawdę męczyć 😭..teraz usiądę do kolacyjki..potem maratonik serialkowy :) ...i..oczywiście jeszcze zajrzę na nasz topik :D ...buziale..miłego wieczornego wypoczynku przy tv :classic_cool:

....ja jak musze cos zalatwic to az sie trzese, nie cierpie nigdzie chodzic i zalatwiac jakies sprawy...jak by nie mozna bylo isc w jedno miejsce, tylko trzeba latac od drzwi do drzwi i to nie w jedym miejscu tylko zazwyczaj w kilku miejscach i to sporo oddalonych od siebie 😠....Malgosiu zycze smacznego i milutkiego relaksowania przy serialach :D

no i to tyle tv na dzis...nawet 39 i pol juz nie leci 😡 co za wstreciuchy w tym tvn-ie :o

Gość małgorzata06
**** Agnieszko - mam nadzieję,że pizza smakowała :D *********** serialowy maratonik dobiegł końca :( ....masz rację nic konkretnego tv nam niestety nie funduje i..tak będzie aż do września ********** a tak ogólnie wszystko mnie jakoś denerwuje - pogoda do niczego ,noga dokucza - szczególnie,że ciągle muszę mieć wyprostowaną,co bardzo przeszkadza w codziennych czynnościach , ta diabelskie "koty" z topoli wpadają niczym śnieg do mieszkania i gromadzą się we wszystkich możliwych zakamarkach - och! ale sobie ponarzekałam :p ********** niedługo będziesz zapewne szykować się do spania,bo..jutro trzeba rano wstawać do pracki ?! *********** więc.. dobrej nocki ,bajecznych senków 🌻 🌻 i..spokojnego środowego dzionka ******** buźka 👄 ************** do jutra ******** papa

witam Malgorzatke 😘 Jak mija dzionek dzis w Lublinie??? Mam nadzieje ze udalo sie wszystko pozalatwiac u doktorkow no i oczywiscie w naszym ukochanym ZUS-ie ;) Znowu sobie pojezdzilas autobusikami....Tobie to fajnie ....mialas wycieczki....a ja musialam w pracy ciezko pracowac ;) (hehe zartuje oczywiscie)....ja wrocilam z pracy, zjadlam obiadek....zrobilam sobie teraz moja pyszna herbatke i czekam na \"klan\"...no i na reszte seriali ;) ....milego wieczorku zycze.....🌼 u mnie znowu pada i pada....i w dodatku jest zimno wrrrrr 😡

Gość małgorzata06
****** witam Agnieszko *********** tak najeździłam się dzisiaj w tą i z powrotem {zły] ***** z mojego miejsca zamieszkania jadę MPK ok.45 min. do ZUS-u - ta instytucja to państwo w państwie !!! ***** z lekarzami załatwiłam wszystko pozytywnie w przeciwieństwie do ZUS-u : oni mają tak beznadziejne przepisy,że czegokolwiek się człowiek dotknie - jest nie tak !!******* nie załatwiłam wszystkiego tak jak bym sobie życzyła- ale trudno tego się nie przeskoczy !!!!..oni zawsze będą górą a człowiek beznadziejnym petentem {zły] ***************** jutro wreszcie trochę wypocznę,bo takie wędrówki nie sprzyjają mojej nodze..a tym bardziej ,że aura fatalna !!..zimnica,co chwilę leje deszcz - beznadziejna ta pogoda jak na początek czerwca :p *********** kolacyjkę pojadłam..zaraz przyszykuję sobie pyszniutką herbatkę i..chyba obejrzę You con dance - tak dla odstresowania :o ************* milutkiego wieczorku 🌻 🌻

.......no w koncu cos napisalas ;) ....zastanawialam sie czy sie cos stalo ze nie zagladalas tutaj od wczoraj :(....kurcze z tymi zus-ami tak to juz jest...cholercia ja czekalam prawie 3 m-ce na to zeby mi chorobowe wyplacili...im sie nigdy nie spieszy jak maja cos dac...za to ja ktos im jest cos winien to ...umieja wszystko przyspieszyc i cie znalezc...nie fajno ze dzis nie udalo sie wszystkiego pozalatwiac, ale dobrze ze u doktorkow chociaz zalatwione...polowa sukcesu ze tak pozwole sobie powiedziec ;)...a jak te oklady na nozke...widac jakies zmiany na lepsze ??? mam nadzieje ze tak, ze po malutku juz widac, ze sie zaczyna ladnie goic ....ja sie juz pieknie wykapalam i ogladam na 2 programie \"kogel mogel\" uwielbiam ten film :D ogladam go zawsze jak go puszczaja :D ..... u mnie pod wieczor swiecilo sloneczko ale prognozy na dalsze dni dalej sa deszczowe 😠...kurcze fakt ten czerwiec nie najlepiej sie zaczyna ...moze lepiej sie skonczy.... ;)

Gość małgorzata06
*************co prawda nie jestem fanką programu You con dance : ale tak dla odreagowania stresu - zasiadłam przed telewizorkiem :o ************ teraz chyba już czas na kąpiel i do łóżeczka - puszczają mnie powoli nerwy więc ....przychodzi znużenie 💤 *********** noga troszeczkę lepiej - ale ile potrwa jeszcze to gojenie nie mam pojęcia - już mam tego serdecznie dość *************** pozdrawiam gorąco,choć na dworze ziąb - brr!! *********** będę czekać niecierpliwie jutrzejszego Twojego powrotu z pracy ❤️ ************* dobrej nocki i..udanego czwartku :D ************ papa 👄 🌻 🌻 🌻

........to ja bede sie juz zbierac do lozeczka...dzis rano mialam problemy zeby sie zwlec z lozka ;)...... ........dobrej nocki i kolorowych snow zycze Malgosiu.....a jutro obijaj sie calutki dzionek :D moze za mnie tez sie troszku poobijasz i bedzie mi sie jakos lzej pracowac ;)..... do jutra 😘 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼....kwiatuski na jutro :D aby humork byl lepszy jak nadal bedzie lalo i lalo ;) 🖐️

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(........ chyba przestane tu zagldac......znowu Malgosi nie bylo dzis :( :( :(...... MALGORZATKO GDZIE JESTES ???????

Gość małgorzata06
..witaj Agnieszko 🌻 *************** proszę Cię nie zdradzaj naszego topiku !!! tylko z Tobą mogę szczerze pisać na wszystkie tematy :D ****** nad Lublinem burzyło,leje i..nie było internetu :( :( :( :( :( dlatego się nie odzywałam :o ************ ale nareszcie jest - hura!!.. i..mam nadzieję,że spotkamy się jeszcze dzisiaj ;) *********** napisz jak minął Ci dzisiejszy dzionek - co porabiasz,bo w tv - klapa !..nie ma co oglądać ******************* pozdrawiam serdeczniutko 🌻 🌻 🌻

czesc Malgorzatko :) w takim razie wybaczam Twoja nieobecnosc wczesniejsza ;)....dzien minal mi tak sobie...od samego rana boli mnie glowa, w pracy duzo roboty mam i jeszcze z kazdej strony mnie denerwowali....jakas nerwowa atmosfera sie zrobila jakis czas temu i juz sa male wyladowania...ciekawe kiedy w koncu na dobre wybuchnie :(...u mnie pogoda w kratke, raz leje a raz slonce swieci...zaczyna mnie tez to juz denerwowac 😡....a Ty co porabialas ciekawego ??

Gość małgorzata06
****** gdy w ciągu dnia na chwilkę przestało padać - podjechałam na targ po warzywka ,truskaweczki i czereśnie :D ******** opłacało się - truskaweczki ,czereśnie i ziemniaczki po 2,50 kg :) :) :) ******** i..będąc blisko centrum dla podreperowania nastroju podreptałam kupić sobie buciki - takie "szmacianki" w biało- czarne paseczki (lubię latem w takich tuptać ) *** założyłam je od razu w sklepie i..po powrocie do domu - zrobiłam wielkie oczy ze złości {zły] zewnętrzna warstwa podeszwy wytarła się w połowie ?! ********* a tak się cieszyłam z tego zakupu :o ******* muszę więc jutro znów podjechać do tego sklepu z reklamacją..ale..najgorsze jest to,że w tym zamieszaniu zmieniania butków z tych w których przyszłam na nowe nie wzięłam paragonu :p ******** teraz nie wiem czy jutro będą chcieli uwzględnić moją reklamację ??!! ****** ostatnio prześladuje mnie jakiś pech - wszystko jest nie tak :( ************* a Tobie współczuję atmosfery w pracy - to straszne przesiedzieć tyle godzin wśród wrogo nastawionych do siebie ludzi :( ********* 🌻

o kurcze to niezle te podeszwy musza byc...powiem szczerze ze teraz paragon wolaja wszedzie...wiec nie wiem czy cos zalatwisz...zawsze warto jechac i zapytac...mmmm truskaweczki to tez bym zjadla....jak jade teraz z pracy to nie mam sily sie gdzies zatrzymac...zreszta sa takie korki ze prostu do domu jade....ale moze jutro bede miala lepszy dzionek to zajade na ryneczek po pracy, moze uda mi sie jeszcze cos ladnego i slodkiego nabyc...kurcze chociaz z deszczu to nie sa slodkie truskawki ;)

pojde juz spac Malgosiu...spokojnej nocki i milutkich snow zycze 😘..........do jutra 🖐️ buziaczki 😘 😘 😘

Gość małgorzata06
********* uff! odetchnęłam trochę z ulgą :) ************ zajrzałam do portfela a tu..niespodzianka - pomięty ,wciśnięty w zakamarek PARAGON - hura!!******** przyznam,że nawet nie pamiętam ,kiedy mi ekspedientka go dała i kiedy go schowałam - to był zwykły odruch,przy chowaniu reszty :D ************ więc jutro podjadę i..chyba będą musieli uznać reklamację ?! ******* z tego co dokładnie obejrzałam - podeszwa wiadomo z gumy ( podobnie jak "czeszki" ) pokryta jakąś warstwą szmatki ( która się miejscami powycierała)- pierwszy raz widzę taki wynalazek :p ***************** a odnośnie truskaweczek,masz rację Agnieszko - nie mają w sobie tyle smaku ile powinny,są wodniste i chyba za mało dojrzałe :o a to wszystko przez te ciągłe opady deszczu ********* dopóki nie zrobi się słonecznie,nie będę kupować - szkoda nawet tych kilku zł. *********** robi się już późnawo :( ..więc czas do łóżeczek ************** smacznego śpioszka i...spokojnego piątku ********** całuski na dobranoc 👄 👄 **** do juterka 🌻 🌻 🌻 🌻

Gość małgorzata06
******* cześć Agnieszko 🌻 ************ ciekawa jestem jak minął Ci dzisiejszy dzień w pracy ..czy znów była nerwówka :o ???? ******* ja podjechałam do sklepu z butkami - pani ekspedientka zerwała spodnią warstwę szmatki,została tylko podeszwa z gumy i..zaleciła dalsze użytkowanie ..a gdyby się rozpadały - mam z paragonem zwrócić je do sklepu :p ******* więc jak pogoda dopisze będę dalej w nich tuptać !!********* jak na razie aura paskudna - wietrzysko,co chwilę leje jak z cebra - makabra!!!! *********** a ogólnie jestem jakaś padnięta *********** czekam na Ciebie na naszym topiku !! ****** buzialki 👄 🌻 🌻

Gość małgorzata06
****** dzisiaj Ty Agnieszko gdzieś się zapodziałaś :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( ************* teraz podelektuję się trochę kolacyjką , potem "Na dobre i na złe" może "Kocham Cię Polsko " na TV 2 ************* po maratoniku tv zajrzę jeszcze - sprawdzę czy się odnalazłaś ?! *********** :D

czesc Malgorzatko :) wyobraz sobie ze jak przyszlam z pracy tak sie polozylam z laptopem na kolanach i .... nie wiem jak sie to stalo ale teraz sie obudzilam ;)...ciekawe co ja bede teraz w nocy robic ;).....w pracy mi minelo ok, ale pewnie dlatego ze nie bylo pewnych osob bo mialy wolne....zobaczymy jak bedzie w poniedzialek....a z tymi bucikami to hmmm....troszke dziwnie sie zachowala sprzedawczyni....nie powinna takiego czegos zrobic tylko przyjac reklamacje i ewentualnie wymienic na nowe lub oddac gotowke...no chyba ze chcialas tak jak zrobila ;)...tez ide zobaczyc co mam dobrego w lodowce cos glodna jestem ;)......pozdrawiam goooorąco 😘 u mnie dzis swiecilo sloneczko i nawet przez jakis czas bylo cieplo....ciekawe jak jutro bedzie....pewno na opalanie sie w ogrodeczku bede musiala jeszcze poczekac wrrrr ;)

Gość małgorzata06
************ witaj Agnieszko - jesteś hurrraaa!! :D :D :D :D *********** odnośnie bucików to decyzję podjęła sprzedawczyni - więc musiałam się podporządkować - nie miałam innego wyboru :( ************ cieszę się,że spokojnie minął Ci dzień w pracy :D ************ a odnośnie drzemki - widocznie organizm się tego domagał - musiałaś wypocząć i odreagować cały tydzień ************* teraz zasiadam do oglądania "Kocham Cię Polsko " - fajny lekki program rozrywkowy :) **** odezwę się jeszcze ****** 👄

a ja sobie wlacze cos na lapku do ogladania...brat mi przyniosl jakies filmy....cos czuje ze bede miala w nocy maraton filmowy ;)....Malgosiu jak nozka ?? sa jakies postepy w gojeniu ?? mam nadzieje ze widac juz poprawe i te oklady pomagaja !!!

.....no to ja ....bede miala nocne kino ....zaraz sobie wlacze film i bede zajadac popcorn :D chyba jestem z leksza szurnieta...ale co mi tam....najwyzej bede jutro spala do 12 :D :D :D Malgorzatko jak by mnie tu juz dzis nie bylo to zycze spokojnej nocki i milutkich snow...."do zobaczenia" jutro 🌼 🌼🌼 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuziole 😘 😘 😘