Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość parówa

wpadka sex w samochodzie pomocy moja partnerka

Polecane posty

Gość parówa

Witam, mam problem z moja partnerka i jej starymi poniewaz moja dziewczyna zadzwonila do mnie i powiedziala mi tak " mam ochotę na coś szalonego, chetnie zrobiła bym to pierwszy raz w jakichs extremalnych warunkach ona ma dopiero 15 lat a ja 16, przyjechalem do niej za jakies 20 minut, okolo godz 21 juz bylo prawie ciemno, powiedziala mi ze chce stracic dzisiaj dziewictwo w jakis szalony sposób no i czekalem u niej przed domem po chwili wyszla z kluczami do samochdu od swoich starych i poszlismy do garazu, weszlismy do samochodu (mercedes vito) no i na życzenie ruchalismy sie, po 30 minutach jej ojciec przyszedl po cos do garazu na szczescie zgasilismy szybko swiatło w aucie i sie nie skapol ale cos podejrzewal, nastepnego dnia jak moja dziewczyna jechala na wycieczke samochodem to na siedzeniu jej matka zauwazyła moją spóścizne na siedzeniu i zaczela podejrzewac mnie i zadzwoniła do moich starych.pomocy co robić . nie chce miec zakazu wstępu do domu mojej dziewczyny zwłasza teraz jak zaczeła sie ze mna ruchać

Gość lubię bąbelki
trzeba było myśleć...

wiesz co mysle ze powinienes tego posta pokazac swojej dziewczynie... szczeniaku zero szacunku do dziewczyny... :|

Gość gość
Idz szybko do suta i wyliz sperme zeby nie bylo sladu