Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basienka19

hej zaczynam diete 500 kcal,kto ze mna?

Polecane posty

Gość krejzolkaaamagi
Dziewczynki wszystko jest do spelnienia:) uwazam ze jestem szczupla juz, ale wiecie apetyt rosnie w miare jedzenia:Phehe Damy rade razem:) roxy heart, to ile juz schudlas przez te dwa tygodnie?:)

ja bym potrzebowala jakis zestaw cwiczen w domu,bo od poniedzialku praca i dopiero od 15 bym mogla pocwiczyc,tylko nie mam pomyslu

Gość krejzolkaaamagi
no wlasnie ja bym chciala jakies fajne cwiczonka na talie. bo nie mam niestety fajnej:( musze sobie ja jakos wyrobic tylko nie mam pomyslu jakie cwiczenia? od jutra zamierzam biegac 30 min dziennie, plus brzuszki .

Gość gość
Witam zycze powodzenia dziewczynki ja odchudzam się od 4 maja na szczescie juz zdrowo i spadlo mi juz 2,5 kg Nie ma jak wlasny diate i odchudzaniePozdrawiam i zapraszam na gg w razie pytania co do odchudzania

jak ktos zna jakies skuteczne c wiczenia na talie i nogi to prosze napisac ;)

Gość roxy heart
basienka - tez marze o szczuplych nogach...hmmm....ale tym razem sie uda, juz przy 65kg sa znacznie ladniejsze wiec 55 to na pewno idealna waga. Jesli chodzi o cwiczenia, to przysiady, wymachy nog, kombinacje jak przysiad+wymach nogi i tak na zmiane, i rozciagajace, pol szpagat, ile sie da, motylek (siada sie na podlodze w przysiadzie jak do medytacji i lokciami pcha sie zlaczone nogi do podlogi), podskoki z uniesieniem kolana na wysokosc lokcia, raz lewa noga raz prawa, pajacyki, albo lezac na boku jedna noga zgieta a druga unosimy do gory i z powrotem opuszczamy (tak okolo 15-20razy), bieganie...Mysle, ze cwiczenia rozciagajace sa bardzo wazne dlatego polecam rozgrzewke 5-10mins zanim zacznie sie brzuszki. Mam nadzieje, ze to co opisalam ma jakis sens, nie jestem dobra w opisach cwiczen. Jesli chodzi o moja wage to zdecydowalam sie wazyc tylko raz w tygodniu aby sie nie zniechecic jesli nie bedzie spadac (popelnilam juz ten blad w przeszlosci i nie zamierzam go powielac). Wiec dowiem sie jutro i napisze w poniedzialek. Mam duuuzo spotkan w ten weekend wiec mnie tu nie bedzie ale zrelacjonuje wszystko w nastepnym tygodniu. Wiem tylko ze z rozmiaru 44 zrobil sie 42 ale jeszcze nie tak luzny jak sobie marze;) aha, i mam 177cm.

hej laski ja juz po obiadku, gotowane udko z kurczaka,gotowana marchew i kilka lyzek mizeri,a na kolacje 2 listki salaty + pomidor mam,a co tam u was?

Gość roxy heart
jeszcze wafel ryzowy - 30kcal i na dzis koniec jedzenia:)

hej Basienka. ja tez chce schudnac,ale strasznie boje sie efektu jojo. u mnie jest tak ze kazdy gram tluszczu idzie mi w brzuch. robie wiec brzuszki,ale szybko mnie mecza.nie wiem czy bieganie bedzie dobre,ale juz zaczelam i oby tylko nogi nie schudly. jem podobnie jak ty. na obiad dzis mialam gotowana piers z kurczaka i gotowana marchew. bardzo pomaga picie okolo jednej szkladnki w trakcie posilku. daje szybciej uczucie zapelnienia...

no dziecwzyny widze ze sie niezle rozgadalyscie;) u mnie dobrze z zcego sie ciesze bardzo:):) u was z tego co widze etz i tak ma byc:D

Gość max hardcore.....
przez 4 miesiace jadlem po ok 500-700 kcal dziennie żołądek mi sie skurczył i teraz nie zjem wiecej niz 1800 kcal bo nie dam rady. waga minus 35 kg i nic nie przybywa

Gość krejzolkaaamagi
hej dziewczynki i jak tam wam idzie?? ja dzis niestety nawalilam bo zjadlam paczke biszkoptow. ech ale od jutra bede sie lepiej pilnowac:D no i zamierzam zapisac sie na vacu-well czyli bierznia z komorą prozniowa:D likwiduje rozstepy i kg spadaj a blyskawicznie :D

Gość krejzolkaaamagi
likwiduje celulit hehe zle mi sie napisalo

Gość max hardcore.....
nie cwiczylem ale praca lekko fizyczna. sniadanie lekki obiad o 15 i jablko na kolacje

hej dziecwzynki;) jak tam z rana wam idzie?:D:D ja pije 0,5l wody i herbatka oczyszczajaca na mnie czeka;) Wczoraj ja wieczorkiem pierwszy raz wypilam i dzis rano wyproznilam sie:D Czyzby dzialala?:D

Dzis u mnie nie bardzo bo siedzialam caly dzien w domu i ciagle do lodowki takze z 1000kcal bylo;/ i widze to po brzuchu. No ale jutro jakies oczyszczanko i ok. tAK wogole to mysle o diecie 10dniowej. Ciekawa i podobno fajnie sie chudnie, Tyle ze jak na nia przejde to bede sie podstosowywac po 500kcal;) zeby nie przekroczyc:D

Ja zawalilam na calego;/ Wczoraj bylam u wojka na urodzinach i kazali mi ciagle jesc Caly tydzien diety na nic bo co schudlam wszystko wrocilo i znow te straszne 77kg;/grrrr 2 dni glodowki.... a co....

Gość roxy heart
Dzien dobry! Widze, ze duzo sie dzieje. Max - gratuluje! Wlasnie taki mam plan, jak Ty, jesc po 300-500kcal dziennie dopoki nie schudne a potem nie przekraczac 1500kcal, poza tym juz teraz czuje, ze zoladek mi sie skurczyl:)

Gość roxy heart
Waga wyjsciowa 25 kwietnia - 78.2kg 2 maja - 73.8kg 9 maja - 70.9kg Kolejne wazenie w sobote. Sobota Sniadanie - owsianka z McDonalda ale bez dodatkow typu cukier, syrop i z odtluszczonym mlekiem - 195kcal (nie zjadlam wszystkiego bo po prostu zoladek juz az tyle nie potrzebuje) Obiad - duzo salaty, dwa pomidorki, kilka rzodkiewek i dwa wafle ryzowe po 29 kcal kazdy Kolacja - jablko i porcja owocow (ok. 30 kcal) Niedziela Sniadanie - jajko ugotowane na miekko (88kcal) Obiad - to samo co w niedziele Kolacja - jablko Oczywiscie dalej biore witaminy, pije duzo wody i zielonej herbaty. Dzisiaj juz po sniadaniu - jogurt grecki z lyzeczka musli (50kcal + okolo 80kcal)

Gość oj oj....
przepraszam,że wtrącam swoje trzy grosze,ale mój szwagier stosuje dietę 500 kcal i wygląda jak śmierć:( Po 2 miesiącach na tej diecie stracił 30 kg i nadal ją stosuje-straszne.1000 kcal to minimum i to na jakiś miesiąc.Trzymajcie się i uważajcie na siebie,pozdrawiam

Gość Zebruss
duzo cztalam na tmat tej diety i wydaje mi sie ciekawa:) od jutra tez ja zaczynam. Mam tylko jedno pytanko co jecie na tej diecie na obiad? dziekuje za odpowiedz:)