Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość domowniczka33

do tych, ktore schudly po ciazy ok 20kg i wiecej - jak wasze cialo/skora?

Polecane posty

Gość to i ja się wypowiem
aha i skóra mi nie wisi, mam tylko troszke cellulit ale walczę ;)

Gość gość
NA BANK SAME LASKI PRZED KOMPEM i wszystkie przytyly 20 kg i w mig je stracily:D:D:D:D same chudzinki zostaly. nie wiem po co to durne pisanie.

Gość to i ja się wypowiem
a jednak :) pamiętam jak mi teściowa zaraz po porodzie mówiła - "ale masz jeszcze brzuch duży, ale szybko ci nie zejdzie" jak mnie teraz widzi to jakaś taka zgorzkniała ;)

Gość gość
Ja przytyłam w ciąży 28kg mimo stosowania lekkostrawnego jedzenia, miałam b dużo wody byłam tak opuchnięta że dopiero około tyg po porodzie zeszło to wszystko ze mnie. Smarowałam się całą ciąże mustelą, oliwką dla dzieci i palmersem żeby nir mięć rozstępów nic to nie dało. Mam na udach, brzuchu piersiach koszmar;/ z niecały mc schudłam 30kg tak tak 30kg zeszła ta woda i karmienie piersią dieta bo maly kolki miał. Jesli chodzi o ciało pozostał brzuch mimo że dbam o siebie fitness, spacery lekkie jedzenie

Gość gość
dziewczyny piszczcie jeszcze ile lat macie. musze powiedziec,ze pocieszajace sa te wpisy, super,ze te kilogramy mozna zgubic bez zwisajacej skory. czytalam kiedys inny topik ale tam "niby:" dziewczyny tyly tylko 6-7 kg a nawet 3kg( a rodzily 3-4 kg dzieci)

Gość gość
Schudlam 30 kg w pol roku,nie cwiczylam,nie karmilam piersia,ale wiekszosc z tych 30 kg to woda,tydzien po porodzie mialam az 18 na minusie,nic mi nie wisi,nie mam rozstepow,tylko celitis ale to zawsze mialam,mam 34 lata i jestem 1,5 roku po porodzie,wszystko to sprawa genetyki,mozna przytyc 5 kg i miec obwisly brzuch po ciazy i mega rozstepy

Gość gość
A ja przytyłam w ciąży 12 kg . Teraz po porodzie minęło 6m a ja mam nadal 4 dodatkowe kg. Za cholerę nie mogę się tego pozbyć. Dodam że mam 36 lat. Obecnie jestem na diecie i włączyłam spacery 5km , szybki chód, po górzystym terenie. Nie jest lekko.

Gość gość
Ja schudłam po ciąży ponad 20 kg i to bardzo szybko. Skóra mi nie wisi. W trakcie ciąży często smarowałam się oliwką, szczególnie brzuch.

Gość gość
Ja schudlam 20 kg i nic mi nie wisi, nie mam rozstepow - w ciazy smarowalam sie raz dziennie kremem ciazowym. Ale moim zdaniem to genetyka - moja mama po ciazy ze mna nie ma absolutnie zadnych sladow na ciele.

Gość gość
ja przytylam 18 kg,schudlam wiecej w.3 miesiace i tez na mnie nic nie wisi. tylko wokol pepka.skora jest.troche pomarszczona,bo tam mialam rozstepy. ake.to jdyny mankament jaki zauwazam.

Gość Bardzo polecam blog
Dzieki temu blogowi i tym super przepisowm super sie chudnie a waga nie wraca. Blog nazywa sie Smak Zdrowia. Przepisy moze nie takie bajeczne w smaku, ale zjadliwe a niektore na prawde bardzo smaczne. Ale trzeba sobie o wszystkim poczytac, czyli czystki w lodowce itd.

Gość bkt
ja mam 30 lat, po 3 ciążach, ostatni poród 18mc temu, w każdej ciąży przytyłam po 20, w ostatniej nawet 24:P teraz waże 63 bez diet i ćwiczeń, rozstępy w ciąży mnie nie dotknęły, skóra nigdzie nie wisi, brzuch praktycznie płaski ale myślę że to takie uwarunkowania i nie ma co generalizować że ciąża to zniszczone ciało:) fakt faktem ciało straciło na jędrności w porównaniu po 1 ciąży w wieku 20 lat:P ale tragedii nie ma:) gdybym miała więcej zacięcia i czasu i zaczęła choć troszkę ćwiczyć byłoby super:) ale nie mam siły a i czasu brakuje...

Gość gość
Ja rodziłam mając prawie 26 lat, w ciąży przytyłam jakieś 33kg większość z tego to była woda, byłam nawet w szpitalu przez to bo lekarza przestraszyło to jak puchnę szło to w strasznym tempie ale wyniki miałąm dobre. Na dzień dzisiejszy córka ma prawie 2 lata a ja ważę mniej niż przed ciążą. Wychodząc ze szpitala miałam mniej 10kg jakieś 2 tyg od porodu zeszła w końcu opuchlizna i ubyło kolejne 10kg wiecie jaka to radość zobaczyć własne kostki u stóp ?:) Oczywiście stosowałam dietę i chodziłam na siłownię, teraz ćwiczę 6 weidera żeby brzuch był ładniejszy, bo kiedyś miałąm ładny brzuch ale od porodu (miałam cc) bardzo łatwo go zaniedbać wystarczy przerwać ćwiczenia a szybko robi się brzydki z oponką więc muszę ćwiczyć choć nigdy nie wisiał. A dodam tylko jeszcze, że po cesarce długo był brzydki, skóra była sflaczała ale ponoć po cc gorzej dochodzi do siebie niż sn. W tej chwili jestem bardzo zadowolona ze swojego wyglądu rozstępów mam kilka na brzuchu tak cienkich, że nie widać prawie, na jednej piersi też ich trochę jest i na udach ale tak jak piszę są tak cieniutkie, że sama czasami mam problem je zobaczyć. A no i patrząc na swoją wagę w ciąży bałam się, że nigdy tego nie zrzucę ale udało się:)

Gość gość
Światowa organizacja zdrowia ( WHO ) uznała Zioła Tybetańskie za zdrową naturalną i bardzo skuteczną metodę odchudzania oraz skuteczny sposób zmiany metabolizmu człowieka na szybki. Badania ”WHO” wykazały dodatkowo bardzo szerokie i dobroczynne dla człowieka spektrum działania Ziół( Tibetan Herbs ) nagradzając je w 2013 roku pierwszym miejscem w kategorii Natural Product For Slimming. Zioła Tybetańskie to naturalny susz ziołowy nie tabletki czy proszki oraz dodatkowo oprócz ziół trochę ruchu to klucz do szybkiego i zdrowego schudnięcia bez ryzyka jo-jo.

Gość gość
Ja jestem w 25 tygodniu ciąży i przytyłam już 15kg. Nie rozumiem tego ponieważ nie jem dużo słodkiego, chodzę na spacery. boje się że nie schudnę po porodzie a 4 miesiące po mam ślub.

Gość gość
A ja mam wiszaca skore na brzuchu :( W ciazy przytylam 18 kg, ale weszly one glownie w brzuch. Przed ciaza bylam bardzo szczupla, w ciazy tylko troche dostalam objetosci ogolnej, ale wygladalam ladnie, z tylu jak nie w ciazy. A z przodu...tragedia, wielkie piersi i ogromny brzuch jak na blizniaki. Po porodzie zeszlo mi 10 kg od razu a nastepne 3 w pierwszy tydzien w domu, reszta stopniowo sama zginela. Ale brzuch po porodzie mialam dalej wielki, nie zapomne jak szlam kupic sobie majtki modelujace, a sprzedawczyni zapytala o termin porodu ! A ja rodzilam tydzien wczesniej. Tyle, ze mialam za waska miednice, dziecko umiejscowilo sie z przodu (dziecko ponad 4 kg, 60 cm, a ja niska 156 i chuda) i niestety to bylo ponad mozliwosci mojej skory, mimo smarowania, dbania, rozstepy pod koniec wyszly straszne. A skora juz sie nie wstapila, dlatego postanowilam przytyc 3 kg, to troche w tluszczyk brzuch obrosl i tak strasznie nie wisi. Jestem 7 lat po porodzie i dla mnie jedynym ratunkiem jest plastyka brzucha. Ile ja sie nacwiczylam, ile nasmarowalam i nic. Reszte ciala mam spoko, jak ukryje ten bebzol, to uchodze za laske z fajna figura.

Gość gość
przeczytałam to gdzieś że 106 w ciązy to strasznie dużo, raczej normalne na koniec 9 mies

Gość gość
nie wiem dlaczego tak szybko tyję :( staram się nie jeść żadnych pustych kalorii

Gość do_gość
Gość - niejedzenie jest bez sensu, musisz jeść, ale wartościowe posiłki - jarmuż, ziemniaki, kapustę, jak jesz mięso to też dużo - tu masz wypisane co trzeba robić http://szuper.net/twoja-uroda/jak-schudnac-po-ciazy-czyli-prosty-sposob-na-wrocenie-do-dawnej-sylwetki/ Nie ma się co zniechęcać od razu :) Każdy schudnie jak będzie miał dobrą dietę

- Trener Dudek zajmuję się mną już kilka miesięcy i efekty są widoczne, nabrałem masy mięśniowej i zrzuciłem chyba z 5 kg tłuszczu, pas mniejszy o 8 cm. Trening to siłówka i kardio. Byłem grubawy, teraz już sylwetka jest bardziej atletyczna. Dietę rozpisaną mam ale nie jakaś restrykcyjną, ale zbilansowaną, a posiłki takie jakie lubię. Tutaj jest strona trenera Dudka http://trenerdudek.pl/ zajmuje się też trenowaniem on-line

Gość Filipka

Ja jestem okolo 6 msc po porodzie, w czasie ciąży przytyłam aż 28 kg.... Obecnie z tego uciekło mi 26 i zostały te już mało widoczne 2kg. Metoda jest prosta dużo spaceruję i czasem raz na 3 dni pobiegam. Ale przede wszystkim pilnuję się diety, która przygotowana pode mnie przez Dr Beate Dethloff i jej zespół. Nie wierzyłam w takie głupoty jak dieta pod kogoś, ale muszę przyznać byłam w błędzie...