Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmanier

luska, ike, komis ?

Polecane posty

Gość Justyn K
Dzięki, Zielona. 🌻 Ale pasuje ten kolor czy lepiej w blond?

justyś myślę, że bardzo pasuje chociaż jako blond też mi się bardzo podobałaś:)

Gość Justyn K
Dzięki, Ikuś. 👄 Jak pasuje, to super. Tylko Lusia zatem pozostanie blondynką. :D Chyba że Całus nasza też...

Gość całuss
całus ma obecnie średni brąz;)

Gość Justyn K
Poka fotę! :P

Gość całuss
nie:P

całus jak koleżanka prosi- to ustąp jej:P gdzie twoje dobre wychowanie ??

Gość całuss
nie:P gdybym ja wkleiła swoje zdjęcie to namnożyłoby się "ciotek całusa":D:D wiem że na tym forum siedzi co najmniej jedna moja znajoma która mnie nienawidzi i jest wredna w realu-a w necie jakby poczula się anonimowa...:O to by była dopiero rzeźnia:D

całus moje "ciocie" w realu są bardzo miłe i bardzo słodkie :D za plecami są już zgoła inne........

Gość całuss
moje ciocie też zazwyczaj są mile...zwłaszcza przy mężczyznach;) za to czasem sam na sam robią mi "przemile" uwagi a`propos mojego wyglądu;) moja wina że się nie roztylam jak one?:O

Gość Justyn K
A przejmujesz się? To zamaluj twarz i wrzuć, jak się nie chcesz ujawaniać.

Gość całuss
czy ja się przejmuję to mniej ważne,jak się zacznie pojawiać co minut e 10 tematów "ale ta całus to ......" i wyciąganie spraw prywatnych to chyba zacznę:D bo niestety wiem na co stac te panie...;) jak znajdę jakies foto to włoski może wkleję;) potem poszperam:)

e tam całus o mnie pisali już chyba wszystko a wyobraź sobie jak te ciocie jeszcze sobie przekazują " a kaśka to pisze tu i tu i sie dowiedziałam tego i tego..........." :D na szczęście, żadna ze znanych mi cioć nie jest kryształowa, nie mówiąc już o tym, że na opinii białostockich "cioć" specjalnie mi nie zależy

Gość całuss
mi nie też nie zależy na opinii moich licznych cioć(nie wiem czemu budzę w wielu kobietach nienawiść, jestem przecież taka słodka i kochana:D )-niech sobie myśla o mnie co chcą,ale niestety ta która na pewno tu pisuje lubi kopać poniżej pasa-np w towarzystwie robiła sobie jaja z mojej choroby:O a to mnie juz akurat nie śmieszy:O

dobra ostatecznie dziś nie dzien cioci niech te cioci zdrowe rosną i sie odp.........od nas :D

Gość całuss
no na to ostatnie bym nie liczyła;)

Gość całuss
a te Twoje" ciocie" to serio czytają i podają dalej?;)to chyba szlag je trafia,bo nic tak nie wkurza ludzi niz jak ktos jest zadowolony z zycia:D

nie wiem- ale nauczona jestem doświadczeniem, że te co najbardziej się zarzekają- że takie przyjacielskie i nienawidzące plotkować najwięcej kłapią paszczą sami!!! i jak bylo??? dużego motylek ma ptaszka ?

ooooooooo no widzisz samiczko:D motylek zamienił się w prawdziwego potwora:D

Gość Motylek co ma wszystko w dupie
Synek wraca późno w nocy, odstawia po cichu auto do garazu sprzatając w nim bardzo skurpulatnie tak by ojciec niczego się nie domyślił że na randce chłopak pozyczył sobie jego samochód. Odkurzanie, ustawianie siedzeń do dokładnie w tej samej pozycji... niestety rano niczego się nie spodziewając wsiada z ojcem do samochodu gdzie na przedniej szybie wyraźnie widać http://www.smiesznefilmy.net/video/942_Seks_w_aucie_-_po_czym_poznac.html

Gość Motylek co ma wszystko w dupie
Pełna wersja sceny w jacuzzi, w polskiej wersji Big Brother. Niewątpliwie było to przełamanie jakiegoś tabu, po emisji tego materiału Agnieszka Frykowska stała się co najmniej rozpoznawalna a jeśli nie to zdecydowanie popularna, choć nie koniecznie w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Na portalach plotkarskich chodzą plotki że całe to show było wyreżyserowane, a odgrywająca główna rolę Agnieszka Frykowska wraz z Kenem (Łukaszem Wiewiórskim) zainkasowali ładna kwotę jak na tamte czasy. Czy było warto - to chyba jedno z najczęściej zadawanych pytań do popularnej Frytki. http://www.smiesznefilmy.net/video/996_Show_w_wannie_-_Agnieszka_Frykowska_bez_cenzury.html Masz kamerke sami ?

Gość Justyn K
To się cieszę, Sami, bardzo. :) Zdaje się, ideał faceta - w dzień spokojny, w nocy ogier :D :P

nie mam kamerki rozbawiła mnie 1 sytuacja było juz po obiedzie,byliśmu zajęci sobą.Nagle w drugim pokoju usłyszeliśmy jakies hałasy. Okazało sie że do pokoju wleciał gołąb i latał pod sufitem. Nagi profesorek biegał po moim pokoju wołając a sio gołąbku :D ech czad :P

Gość Justyn K
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D