Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 turbo odchudzona

**DIETA TURBO** - wasze do艣wiadczenia

Polecane posty

Go艣膰 aaabbaaa
Hmmm koniec pi膮tego dnia i jakby odrobin臋 mniejsze boczki i brzuszek :) zobaczymy jak b臋dzie dalej, ale powoli co艣 mi si臋 ruszy艂o;) A co do jad艂ospisu i du偶ej ilo艣ci produkt贸w z grupy 2...te偶 si臋 ich obawiam. Jutro dzie艅 6, wi臋c druga po艂owa diety:) wytrwa膰 ci臋偶ko nie jest, bo je si臋 cz臋sto, ale nachodzi mnie ochota na s艂odycze i boj臋 si臋, 偶e po diecie rzuc臋 si臋 na czekolad臋 i inne s艂odko艣ci, a偶 doprowadz臋 do sytuacji, 偶e w dwa dni nadrobi臋 to co straci艂am (o ile faktycznie co艣 strac臋:p) Powodzenia Wam 偶ycz臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Mofija
Witam! Ja po diecie ONZ nie mia艂am ochoty na s艂odycze, ale do dzi艣 ma wstr臋t do serka wiejskiego i tu艅czyka:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 turbko
Moje do艣wiadczenia z diet膮 odchudzanie na zawo艂anie : posi艂ki w臋glowodanowe opiera艂y si臋 w moim przypadku glownie na pomara艅czach na 艣niadanko serwowalam sobie pomidorki z ciemnym pieczywemem ok 3-4 pomidory i kromka chleba. bia艂kowe to g艂ownie serek wiejski, tunczyk i jajka. Niestety bylam na niej tylko 3 dni, do czasu gdy musia艂am wyjecha膰 i plan posi艂k贸w poszed艂 w las. P贸藕niej w nieskonczono艣膰 odwleka艂am powrot do niej, w mi臋dzyczasie powr贸t do fast food贸w i b艂臋d贸w 偶ywieniowych. Przez te 3 dni schud艂am 3kg!! Od jutra pe艂na nadzieji startuj臋 z wersj膮 Turbo. A co do efektu jo-jo, mnie nie dopad艂, wr贸ci艂am co prawda do stanu z przed diety ale 偶adnych dodatkowych kg nie przybylo. Powodzenia dla wszystkich;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honesty
ja zacz臋艂am od dzisiaj! bardzo podoba mi si臋 ta dieta. tylko jak jest szko艂a to trudno roz艂o偶y膰 b臋dzie te 6 posi艂k贸w, ale da si臋 prze偶y膰. ;) my艣licie, 偶e jak b臋d臋 chodzi艂a na basen i si艂k臋 (fitness) to schudn臋 wi臋cej? zalezy mi 偶eby do 艣wiat z jakies 5 kg uby艂o ;)

Udost臋pnij ten post

Hej:) przeczyta艂am troch臋 ostatnich wpis贸w na temat diety TURBO i stwierdzi艂am, 偶e napisze o mojej przygodzie z ni膮, bo widz臋, 偶e sporo os贸b albo nie wytrwa艂o do ko艅ca, albo nastawi艂o si臋 pesymistycznie... Ot贸偶 stosowa艂am t臋 diet臋 we wrze艣niu i schud艂am 5,5 kg w ci膮gu tych10 dni diety:) cieszy艂o mnie to bardzo, a jeszcze bardziej ucieszy艂o mnie, 偶e w艂a艣ciwie chud艂am dalej i zrzuci艂am w sumie 7,5 kg:) bardzo ba艂am si臋, 偶e wr贸ci to co straci艂am, ale nie "oszcz臋dza艂am" si臋 specjalnie, wiadomo od pa藕dziernika zn贸w studia, to jakie艣 piwko, to wyj艣cie na pizz臋 albo kebab, cz臋sto gotowane przeze mnie dania, kt贸re nie nale偶膮 do dietetycznych...itp. i nie przyty艂am ani kilograma!!!! nawet kupi艂am sobie wag臋 偶eby mie膰 kontrole nad swoim cia艂em;P ostatnio stwierdzi艂am, 偶e przed 艣wi臋tami mo偶e warto pozby膰 si臋 jeszcze kilku kilogram贸w i zacz臋艂am diet臋 kolejny raz...dzi艣 ju偶 wiecz贸r dnia 4 diety TURBO, a rano mia艂am ju偶 kolejne 2,5 kg mniej- w sumie to ju偶 10!!!!:) wi臋c dla mnie jest to najlepsza dieta jak膮 kiedykolwiek przeprowadzi艂am, tym bardziej, 偶e kilogramy nie wracaj膮:) aha...pij臋 ok 4 kubk贸w herbaty zielonej dziennie...we wrze艣niu pi艂am wod臋 mineraln膮, ale teraz nie jestem w stanie bo za zimno...w og贸le zimno mi jako艣, pewnie dlatego, 偶e nie je si臋 w tej diecie 偶adnych "konkret贸w"... nie wiem jak Wy ale ja nie zawsze zd膮偶臋 zje艣膰 wszystkie 6 posi艂k贸w...przewa偶nie jest ich 5:) 偶ycz臋 powodzenia i wytrwa艂o艣ci, bo moim zdaniem efekty 艣wietne daje ta dieta:) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ajlawia
Witam! Jestem na 2 dniu, ja narazie super, mam do schudni臋cia ok 20 kg podej偶ewam 偶e du偶o nie schudn臋 teraz, ale my艣l臋 偶e to wspania艂y spos贸b 偶eby nauczy膰 si臋 zdrowiej je艣膰. 3majcie kciuki napisz臋 jak mi posz艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honesty
gratuluj臋! 10 kg to bardzo du偶o ;) ja przez 5 dni tej diety schud艂am jakie艣 3kg bez g艂odzenia sie i 膰wicze艅!!! ona naprawd臋 pomaga. teraz znowu jestem na tej dicie, tylko do艂o偶臋 saun臋 i basen ;) najskuteczniejsza dieta jaka mo偶e by膰 :) Pozdrawiam :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaabbaaa
Hej! Wracam do Turbo po 艣wi臋tach (na pewno w sylwestra sie zlamie, ale co tam). Schudlam na niej nie za wiele, bo 2,5-3 kg, ale takie chudniecie jest zdrowe, wiec sie nie zrazam i mam nadzieje, ze poswiateczne kilogramy odejda na zawsze! Kto sie przylacza? Turbo od poniedzialku;)

Udost臋pnij ten post

ja sie przylacze! Wierze, ze na tej dietce schudne, ale nie licze na wiecej niz 1-1.5 kg tygodniowo, bo to niemozliwe, zwlaszcza jak sie nie ma nadwagi, spalic wiecej tluszczu - traci sie wode. Nie ma sensu tez zbytnio obcinac kalorii - nie ponizej 1000, wiem po sobie - nie schudnie sie wiecej, tylko spowolni metabolizm. Jak sie chce szybciej schudnac, trzeba sie ruszac.

Udost臋pnij ten post

ja sie przylacze! Wierze, ze na tej dietce schudne, ale nie licze na wiecej niz 1-1.5 kg tygodniowo, bo to niemozliwe, zwlaszcza jak sie nie ma nadwagi, spalic wiecej tluszczu - traci sie wode. Nie ma sensu tez zbytnio obcinac kalorii - nie ponizej 1000, wiem po sobie - nie schudnie sie wiecej, tylko spowolni metabolizm. Jak sie chce szybciej schudnac, trzeba sie ruszac.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaabbaaa
Witaj Wskaz贸wko;) To jeste艣my dwie! Moim celem jest teraz utrata ok 2 kg, ale je艣li uda艂oby si臋 straci膰 3, nie mia艂abym nic przeciwko:) Wierz臋 w Turbo, dlatego do niej wracam. Poza tym nie by艂a ona dla mnie w 偶aden spos贸b wycie艅czaj膮ca- tak naprawd臋 przez wi臋kszo艣膰 czasu by艂am najedzona. Doko艂a troch臋 po艣wi膮tecznych przysmak贸w, jednak nie z艂ama艂am si臋:) zatem pierwszy dzie艅 za mn膮. Zapraszam, dziewczyny, do przy艂膮czenia si臋 do diety! Razem zawsze ra藕niej, a w Turbo naprawd臋 nie trzeba wielkich wyrzecze艅, a si臋 chudnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaabbaaa
Witaj Wskaz贸wko;) To jeste艣my dwie! Moim celem jest teraz utrata ok 2 kg, ale je艣li uda艂oby si臋 straci膰 3, nie mia艂abym nic przeciwko:) Wierz臋 w Turbo, dlatego do niej wracam. Poza tym nie by艂a ona dla mnie w 偶aden spos贸b wycie艅czaj膮ca- tak naprawd臋 przez wi臋kszo艣膰 czasu by艂am najedzona. Doko艂a troch臋 po艣wi膮tecznych przysmak贸w, jednak nie z艂ama艂am si臋:) zatem pierwszy dzie艅 za mn膮. Zapraszam, dziewczyny, do przy艂膮czenia si臋 do diety! Razem zawsze ra藕niej, a w Turbo naprawd臋 nie trzeba wielkich wyrzecze艅, a si臋 chudnie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaabbaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaabbaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O.L.A.
WItajcie, ja te偶 ch臋tnie do艂膮cz臋, ale po Sylwestrze:) Mam do zrzucenia ok. 9 kg. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 honesty
ja mog臋 zacz膮膰 turbo od nowego roku r贸wnie偶 ;) od 2 stycznia czy tam 3 ;p :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malpeczka64
czesc dziewczyny jestem na pierwszym dniu. mojam mama schudla na nie 9 kg w 3 turach z 2-3 dniowymi przerwami od dietki:) jest zadowolona, mysle ze ja tez bede w koncu te same geny.hehehehhehe:) mam 168 cm i 64 kg chce wazyc 54-53kg tak wygladalam szczuplo i zdrowo:) 2 lata temu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaabbaaa
Halo Dziewczyny! Niestety przerwa艂am diet臋:( sylwester si臋 do tego znacznie przyczyni艂. Ale wystartuj臋 od nowa po weekendzie. Chc臋 si臋 ostatecznie po偶egna膰 z tymi 2-3 kg, kt贸re mi od dawna ju偶 przeszkadzaj膮... Trzymam za Was kciuki! Ja zrezygnowa艂am maj膮c za sob膮 prawie 4 dni diety... ehh dlatego musz臋 teraz startowa膰 od nowa, a to zawsze jest najgorsze:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O.L.A.
Ja zaczynam od poniedzia艂ku. 呕ycz臋 Wam wszystkim powodzenia i wytrwa艂o艣ci. Mam nadziej臋, 偶e mi te偶 si臋 uda. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 malpeczka64
ja chyba zaczne odchudzanie na zawolanie z tymi 4 posilkami 6 to zadurzo dla mnie,nie jem duzo a czuje sie jak balon, mam wzdecia.:( zobaczymy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja 2525
Ja zaczynam od 艣rody...od 6-go :) bo to moja szczesliwa cyfra...ale nie wiem ktor膮 czy ta na zawolanie ma 4 posilki? Bo mam te diety ale musze podrukowac bo ie lubie z komputera czytac...czyli odchudzanie na zawolanie ma 4 posilki a turbo 6?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O.L.A.
No i zacz臋艂am:) Jestem po pierwszym posi艂ku: kiwi i gruszka. Mam pytanie, czy mo偶na pi膰 kaw臋 z mlekiem? I jak przygotowa膰 kurczaka? Pomo偶e kto艣??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aaabbaaa
Pierwszy dzie艅 diety te偶 prawie za mn膮:) siedzia艂am dzi艣 d艂uuuugo na uczelni, wi臋c jad艂am g艂贸wnie jab艂ka heh.. kawy nie pijam w og贸le, wi臋c nie mam tych dylemat贸w, jednak w diecie nie ma 偶adnych produkt贸w mlecznych (jedynie sery z prod. nabia艂owych). Ja akurat mleka nie stosuj臋 podczas diety, podobnie jak kefir贸w, jogurt贸w itd, ale zdarza mi si臋 nagi膮膰 zasady w innych punktach:D A kurczak...mo偶esz go ugotowa膰 w garnku, na parze albo upiec w folii w piekarniku. Je艣li masz lepsz膮 patelni臋, usma偶ysz rozbit膮 pier艣 z kurczaka bez dodatku t艂uszczu:) Ja posypuj臋 go sol膮, zio艂ami lub przypraw膮 do gryosa. odrobina przypraw diecie nie zaszkodzi, a znacznie zwi臋ksza walory smakowe;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pepea
Ja dzisiaj zaczelam odchudzanie na zawolanie czyli 4 posilki, mam nadzieje,ze uda mi sie stracic 5 kg. Po waszych wypowiedziach jestem strasznie pozytywnie nastawiona , pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 loszka
zaczelam dzisiaj i mam do stracenia 5 kg, dam rade,dam rade :) pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O.L.A.
Dzi艣 drugi dzie艅. Czuj臋 si臋 dobrze, mam zamiar na drugi posi艂ek zje艣膰 sa艂atk臋 z jajek. Ale nie mam selera, ciekawe czym mo偶na by go zast膮pi膰...Chyba po prostu zjem bez niego. Ja licz臋 na ok. 5kg mniej w pierwszej turze, cho膰 do zrzucenia mam 10kg. Ale to by by艂 dobry pocz膮tek:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po 2 turach turbodiety
Po 1-wszej turbo diecie schud艂am 5 kg, ale pami臋tajcie, nie ma, 偶e kto艣 sobie we藕mie k臋s jakiegokolwiek pieczywa, albo ziemniaka itp. Moja mama np. ryby bra艂a sobie z puszek w oleju i niby ods膮cza艂a t艂uszcz w chusteczk臋, ale to nie dzia艂a ;) Ryby z puszki TYLKO w sosie w艂asnym lub w wodzie. 呕adnych sos贸w itp. i pi膰 du偶o i cz臋sto wody. Bo z tego co widz臋, tylko 1/4 prawid艂owo przestrzega tej diety. Gdyby wszyscy dobrze jej u偶ywali, to efekty by艂yby jeszcze bardziej pora偶aj膮ce. Przez 2 dni jesz du偶o owoc贸w i w 3 i w 4 dniu czujesz taki g艂贸d w臋glowodanowy, 偶e mo偶esz nie wykonywa膰 偶adnego ruchu, by膰 maksymalnie statyczna, a czujesz jak uderza w ciebie gor膮co, jak spala si臋 ten t艂uszcz. P贸藕niej powt贸rzy艂am i schud艂am 3 kg ale podjada艂am nieznacznie s艂odycze. Na pewno jeszcze raz sobie spr贸buj臋, 偶eby doj艣膰 do 45 kg. Teraz mam 50/170 cm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 po 2 turach turbodiety
Aha no i powiem, 偶e pierwsza dieta by艂a w wakacje, druga pocz膮tek pa藕dziernika i jem ca艂y czas jak zawsze i 偶adnego jojo nie by艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 O.L.A.
Przede mn膮 jeszcze 2 posi艂ki drugiego dnia diety. Ale co艣 dzisiaj nie za bardzo. Czuj臋 si臋 przejedzona i spuchni臋ta. Pewnie b艂臋dem by艂o lekkie podduszenie pieczarek z cebulk膮 na odrobinie oliwy. Mam nadziej臋, 偶e jutro lepiej u艂o偶臋 jadlospis. A jak wam idzie Dziewczyny? Odezwijcie si臋.

Udost臋pnij ten post