Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pożalę się

czemu ludzie nie myślą, że sprawiają komus przykrość?

Polecane posty

mała mi wiem wiem sama bym mogła poczekac z dzieciątkiem ale wiesz jak sie jest nie dokonca zdrowym i liczy sie kazdy rok to jest inaczej. Ja zaczelam starania w wieku 21 lat i bardzo dobrze zrobilam bo staram sie JUZ 3,5 roku a co by bylo gdybym zaczeła w wieku 30 lat ??? Szanse sa mniejsze tak to wiem ze do 30 mam troszke czasu.

Gość wspołczuje ci bardzo
ja na twoim miejscu do kazdego ktory by mi truł powiedzialabym tak : " nie wtrącaj sie , to nasza sprawa kiedy bedziemy miec dziecko- nie planuj nam zycia " nie mow prawdy , bo widac twoi znajomi i rodzina sa bardzo niedelikatni . bedziesz miala równie duze pieklo jak im powiesz prawde , zaczna sie dobre rady ktorych tez bedziesz miala dosyc. ja uwazam ze kazdy sam powinien sobie planowac zycie , a jak widac niektorzy chca to robic za nas - smutne .

do "pożalę się" nie martw sie kochana, wioele z nas ma takie problemy, i też mam ochotę wykrzyczeć żeby w końcu wszyscy dali mi święty spokój! pozdrawiam i życzę owocnych starań i pogody ducha :D

może fajtłapa ze mnie bo nie umiem własnej ciotce powiedzieć ze się ma nie wtrącac - będę musiała pocwiczyc asertywnosc chyba :) dzięki dziewczyny za rady i zrozumienie