Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość M jak mamuska

jestem w 33tc a wciąż nie mam imienia dla synka

Polecane posty

Gość M jak mamuska

dziewczyny doradzcie. Na począktu chciałam Staś a teraz mi się nie podoba a na inne nie mam pomysłu :(

tez jestem w 33tc:) i wybralismy z mezem imie Gabriel, ale podoba mi sie szymon, tomek i pawel

Gość M jak mamuska
te imona któe wymieniaciw podobają mi się, ale mamy en problem że u nas w rodzinie dużo chłopców i większosc juz zarezerwowane :( albo często za bardzo kojarzy mi się zkimś... juz sama nie wiem

Gość No to moze ................
Adrian , Krystian , Damian a moze Filipek ?

Jak mi lekarz oświadczył że będzie synuś od razu pomyślałam o dwóch imionach Jakub Szymon:) No i jeszcze po głowie krążył mi Bartuś, no ale po miesiącu mojemu synkowi "odpadł" siusiak i będzie dziewczynka, Dominisia:)

na dzien dzisiejszy to Szymon albo Filip , szczęśliwego rozwiązania wszystkim mamom :)

Gość trtr
Ja to w ogóle jestem wkurzona bo jakiekolwiek imię wybiorę, będzie ono wg mojego gustu po prostu najmniejszym złem. Niestety nie podobają mi się ŻADNE polskie imiona. ŻADNE!

Gość Prettywoman1987
jezeli lubisz imiona starej daty to polecam adam albo włodzimierz ( władek ) albo waldemar moze byc tez andrzej

Gość kosakosasiekierka
Urodzisz, spojrzysz na maleństwo i juz będziesz wiedziała jakie imię pasuje do synka ;) Ja tak miałam. Całe 9 miesięcy nie znalismy płci. Mielismy kilka opcji imienia dla dziewczynki i dla chłopca lecz dopiero jak urodziłam i spojrzałam w śliczne oczy mojej córeczki to pomyslałałam, ze żedne z tych opcji nie pasuje i dałam jej całkiem inaczej na imię :D

Gość nieromantyczna
ja mialam przeczucie przez cały czas że bedzie dziewczynka i juz imie bylo ustalone ale w 20tc okazało sie ze jednak chłopczyk i tez mam problem z męskim imieniem, zależy mi żeby brzmiało ładnie i jak będzie dorosłym mężczyzną i małym chłopcem , narazie na tapecie u nas jest Szymon, Filip, Oskar ale jeszcze nic przesądzone. Szczęsliwa a w ktorym tygodniu "odpadł" ten siusiak? ;))) wcześniej było go wyraźnie widać? Pozdrawiam

Gość M jak mamuska
masakra nie wiem czemu wszystkie imiona mi się z kims kojarzą to chyba przesada. Podoba mi się Jakub-Kubuś ale męża kuzyn ma tak na imię i do tego jest lekko uposledzony :( A na hasło Filip móh mąż: Filipie Filipie podrap mnie po p...e

My bardzo chcielismy miec synka- bardzo chcielismy nazwac go Feliks- moze pomoze Ci to w wyborze:) okazalo sie, ze bedziemy mieli coreczke i tez sie waham- miedzy Anita a Nina, ale stwierdzilismy, ze zobaczymy, jak sie urodzi, ktore imie pierwsze nam sie z nia skojarzy :)

Gość No to moze ................
Konradek - mi sie bardzo to imie podoba

Gość trrurrurur
Ja mam synka o imieniu Jaś!

ja zaczęłam 34tydz i też nie mam imienie. Tylko ,że my będziemy mieli dziewczynke. Ja myślałam żeby była Nela, mąż coś mówił ,ze Ala. a teściowa i babcia mówi,że Nikola:P a wy jak uważacie??

A Radosław?takie zdrobnienia -Raduś,Radek a nawet mowimy Radolini:p

My naszemu daliśmy Rafał Wiktor. Fajnie jest jak imię współgra z nazwiskiem

przy miom pierwszym dziecku zdecydowalismy sie na Julie, ale jak juz doszlam do siebie po porodzie maz zdarzyl wyrobic akt urodzenia-pospieszyl sie mocno:)-to juz mi do dziecka nie pasowalo bo corka wygladala jak Ola:) ale zostala Julka

Gość M jak mamuska
dzieki dziewczyny. Nadal się waham, raz mi się imię podoba a za chwile juznie :( Ale zastanawiam się na Filipem, Arturem, Hubertem

Gość 20th century fox
Artur rzeczywiście świetne - ponadczasowe :)

Gość tuptup....
mi się podoba: Damian Dawid Kacper Mikołaj

Gość a ja kokardki na wózkach nie
z tych 3 wymienionych przez autorke najbardziej podoba mi sie Filip nastoletnia mamo z Twoich najładniejsze jest Alicja. Nela Nikola jakieś dla mnie zbytnio udziwnione.