Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość VX

Kąpiel w ubraniu. -

Polecane posty

Gość gość
Zaraz,zaraz.A gdzie jest nasza główna wetlookerka? Czyżby Agatka brała prysznic?Max

Gość gość
Niby w czym mi trzeba pomóc?

Gość wetlook fan
Musisz Natalko zobaczyć przyjemną stronę kąpieli w ubraniu i bez względu na wiek , a jesteś już przecież prawie dorosła , zażywać częściej kąpieli w różnych ubraniach. A może kiedyś się spotkamy na jakimś party ....(?)

Gość wetlook fan
...albo po prostu trzeba się spotkać i Cię wrzucić do wody w jakimś fajnym ubranku.

Gość gość
Dokładnie Wetlook fun,też o tym pomyślałem,w jakimś fajnym ubranku.Ja proponował bym obcisłe jeansy.Max.

Gość gość
Nie ma opcji. Nigdzie nie pojadę na żadne party

Gość gość
Kiedyś myślałem żeby polecieć do Tajlandii, na Song Kran festiwal.Kilka dni lania się wodą,i chodzenia w mokrych ciuchach.Szkoda że to tak daleko.Max.

Gość wetlook fan
Jesteś Natalko strasznie niezdecydowana albo brakuje Ci odwagi. Niby coś tam próbujesz ale się wachasz. Nie rozumiem Cię. A co do wypowiedzi Maxa to fajnie by było pochodzić sobie cały dzień w mokrym ubraniu w towarzystwie równie mokrych dziewczyn. Super zabawa.

Gość gość
Przez mojego starszego brata we wszystkim nienjestm pewna siebie....

Gość gość
co do "expertki" jak mnie nazwał kolega tak brałam kąpiel w obcisłych dżinsach, bo w sumie w czym innym haha :D dziś koleżankę wpchnęłam w błoto pośniegowe na drodze, szkoda że miała białe dżinsy ale za to zrewanżowała się tym samym na moich niebieskich dżinsach, wracałyśmy z miasta jak nie powiem kto :D Agatka :)

Gość gość
A wiec jednak dobrze trafiłem.Dopytywałem się gdzie możesz się podziewać. Bez Ciebie to forum kuleje! Mam nadzieję,że nadal zdarza Ci się założyć coś białego do tych jeansów! Przyjemnej kąpieli,do wiosny coraz bliżej.Max.

Gość gość
buty, czasami cała na biało jestem, różnie :D ale białe dżinsy mokre prześwitują haha :D Agatka :)

Gość gość
Agatka, kiedy jakieś zdjęcia?

Gość gość
ja czekam aż inni jakieś dadzą :D Agatka :)

Gość wetlook fan
Polecam profil Weronika Mokrzycka na fb. Zdjęcia i filmiki są cudowne. Dziewczyny bierzecie przykład.

Gość gość
Podaj link bo zanieść nie mogę

Gość wetlook fan
nie mogę wysłać linku bo jest jako spam.

Gość wetlook fan
W telefonie też mi nie znajduje ale w kompie bez problemu.

Gość Ciapciak
WetFan, twoja naiwność jest przeogromna. Weronika Mokrzycka to fejkowy profil. Jest taką samą kobietą jak ja piękną seksowną bondynką..... Możesz nadal wierzyć, że ulubiona na tym forum Agatka również jest płci odmienej od twojej. No ale trwajcie Panowie dalej w swojej wierze.

Gość Ciapciak
A jak już mówimy o FB to polecam tych użytkowników. Juan Wet Thomas Beck Dierk Osterhoff Karen Cross Rony Bahnik Erik Elsas Janis Wetlook Richard Zschiedrich-Hennig Tanya Ufa Darina Shvetcova Christian Wet Mark Black Andrzej Werner

Gość gość
idąc tropem Ciapciaka każdy może się podać za kogo chce, czyli kto wie czy on nie jest kimś innym za kogo się ma. Pierw proponuję siebie poznać doskonale a później o innych mówić, bo widzę że niektóre moje historie na tym forum się podobały chłopakom, dziewczynom. Bardzo chętnie mogę skończyć opowiadać o tym jak mam mokre dżinsy, czy co innego. Spróbowałam przez to forum kąpieli w sukienkach, leginsach, rajstopach, ale no cóż. Niestety przez głupie komentarze innych aż szkoda tu teraz wchodzić. Agata N.

Gość gość
Nie przejmuj się Agata.Takie,czy podobne opinie podały i będą. Po Twoich wypowiedziach nie mam wątpliwości co do faktu że istniejesz naprawdę. Dziewczyn w tym temacie u nas jest jednak tak mało,że jeśli trafi się ktoś taki chłopcy poddają to szczególnej analizie.Tak na przykład ta Mokrzycka to faktycznie fikcyjny profil. Ja tam czekam na Twoje historie.Szczególnie my,mamy bardzo podobne potrzeby co do szczegółów.Niebieskie jeansy i białe buty mniam...Myślałaś kiedyś o kąpieli w kiślu na przykład.Max

Gość gość wet mud
Dokladnie tak Agatko popieram Maxa i jestem tego samego zdania, my chetnie czytamy o twoich przygodach z wettlokiem i w blotku ;) a co do jeansow to jak najbardziej, no i dla ciebie obcisle najlepiej :p no i biale air maxy albo biale conversy najlepsze polaczenie, no i upss... do wody wpadlas albo do blotka :D pozdrawiam Agartko i nie sluchaj debilnych komentarzy tylko tych szczerych ;) zycze mokrych i blotnych weekendow i nie tylko ;) jak podpowiada kolega Max, chyba warto by bylo sprubowac com? :D

Gość wetlook fan
Ludziska ja wiem że Weronika Mokrzycka to jest fikcyjny profil ale mnie głównie chodziło o fajne zdjęcia i filmiki . A to czy jest facetem czy nie to nie obchodzi mnie to bo i tak sie prawdy nie dowiem. Najlepiej byłoby się razem gdzieś spotkać i wtedy wątpliwości będą rozwiane.

Gość gość
co do komentarza Maxa to kąpałam się w kiślu na wakacjach w Łebie :D Agatka :)

Gość gość
Co tu taka cisza?

Gość gość
właśnie też się dziwię Agatka :D

Gość gość
Cisza bo woda zamarzła i nik się nie kąpie ;)

Gość Ciapciak
Kapac sie w ubraniu mozna i w zimie, tylko trzeba sie cieplo i odpowiednio ubrac. A cisza zapadla bo ile mozna bic piane na temat kto i w czym sie wykapal. Trzebaby przejsc do metod wizualnych - nie mowie o wlasnych fotkach, bo kazdy baczy na swoja prywatnosc, ale przynajmniej o wrzucaniu podobajacych sie i ulubionych z internetu aby zaprezentowac swoj gust i upodobania. A tego na tym forum zrobic sie nie da. Niestety nikt z mlodziezy nie podjal tematu stworzenia "kafeteriowej" grupy na FB, albo innego dedykowanego wetlookowi forum. Sa chyba jakies gotowe "szymele" do tego celu? Ja jako weteran moge pokibicowac, ale mam za malo czasu aby to prowadzic. Wiec siedze pocichutku i czekam az kogos najdzie energia do jakiegos dzialania. Ciapciak P.S. (brak PL liter wynika z przyczyn sprzetowych, nie ze zblazowania) P.P.S Jak juz sie wpisujecie na tym forum to wypelniajcie chociaz pole "Twoj pseudonim" i wpisujcie tam swoj nick, zeby mozna bylo latwiej sledzic ciaglosc dyskusji i aby bylo wiadomo ktora osoba sie wypowiada. Teraz to wszyscy funkcjonuja jako Goscie (nawet zasluzona Agata). Jak sie klient nie podpisze pod postem to juz zupelnie nie wiadomo kto zacz.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować