Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pajeczynkaaa

jakimi perfumami bedziecie pachniec??

Polecane posty

Gość pajeczynkaaa

lub pachnialyscie :-)\ ja wyieram miedzy woda toaletowa dolce & gabbana light blue dior j'adore a sarah jessika parker lovely . no i niewiem:( gdyby ta woda toaletowa byla trwalsza to bez wachania

Jeszcze sie nad tym nie zastanawialam, ale jak na razie moje ulubione perfumy to ,,Chance,, Chanela.

ja podobnie light blue dolce & gabbana albo dior jadore. jest trwaly bardzo ale boje sie ze moze mnie po nim glowa rozbolec.czasem tak mialam. natomiast dolce piekny zapach ale wlasnie jako z woda toal. to nietrwaly.zawsze mozna sie sprskac po jakism czasie.

Pierwszy dzien Armani Code a w poprawiny Jean Paul Gaultier Classique

Gość zaćmioneeeeeee
ja j'adore lub euphoria, ale raczej dior, bo bardziej świeży

przypuszczam ze to bedzie c-thru fioletowy... wiem nic specjalnego ale mi sie podoba :)

Gość givenchy ange ou demon

Gość yves rocher
Rose Absolue

Gość tommy girl od hilfiger

Gość hihihihhihu
taaa wszystkie uzywacie samych najdrozszych oryginalow co nie, smiech na salyyyy

ja tez Tommy Girl:) lekki i odswiezajacy:)

hihihhu nie rozumiem co cie tak smieszy-a czym ty sie perfumujesz?woda toaletowa z kiosku?chyba kazda lubi ladnie pachniec a oryginaly wcale nie sa takie drogie zwazywszy na fakt ze wystarczaja na naprawde dlugi czas w przeciwienstwie do taniej wody toaletowej nie mowieac o jje trwalosci :O

sory ale c-thru nie jest najdrozszym perfumem ale mi sie podoba np. mam tez kate moss oryginalny i wole c-thru, choc zaskocze was bo teraz w tej chwili uzywam zwyklego adidasa - zielonego... bardzo fajniutki jest

Spanielka ja tez uzywam troche tansze perfumy-np lubie PUMA,Mexx,nawet z Avonu lubilam Passion Dance ale moj maz nie lubi wiec zaprzestalam uzywania...Bardzo ladny jest Pret-a-porter od Coty-ale one nie sa trwale... Najtrwalszy i najdrozszy jaki mialam to Vera Wang (ale tez byl za mocny wiec oddalam go mamie).

no wlasnie gepi ja mam z tym troche problem, np. kate moss ktory tez obecnie jeszcze mam jest delikatny ale dla mnie i tak za mocny... kreci mi sie w glowie jak sie prysne :o a woda toaletowa adiadasa jeszcze tak swiezego jest w sam raz, moze nie jest super trwaly ale ja przynajmniej sie nie dusze, i nie rozbieram z bluzki-jak raz juz mi sie zdarzylo bo nie wytrzymalam

hihihihhu co w tym dziwnego ze ludzie kupuja sobie drogie perfumy jesli moga?

pain au chocolat - mademoiselle też oklepane, racja, dlatego też przestawiłam się na inny - D&G The One...nic specjalnego, ale aż dziw bierze - rzadko spotykany, a ciekawy. Ale Mademoiselle umywa się do Light Blue pod względem "oklepania" - przynajmniej tam, gdzie ja mieszkam. Jakkolwiek Light Blue jest rzeczywiście piękny:)

Gość pymato
light blue rzadzi:-) ale no malo trwaly niestety mogli by go wypuscic jako wode perfumowana.

ja poluję na nowy zapach DKNY - Be Delicious Fresh Blossom - piękny :) Nie umiem się oprzeć przechodząc koło sephory żeby go sobie nie powąchać :)

A ja tam Chanel 5. Oklepany czy nie-nie obchodzi mnie to za bardzo, nie o to przecież chodzi, tylko raczej o to, żeby dobrze się w tym czuć, prawda? Zapach jak ubranie... Tak postanowiłam i już. :)

ja się jeszcze nie zdecydowałam na co dzień używam Davidoff ECHO Woman natomiast od czasu do czasu Cacharel PROMISE :) i myślę między tymi dwoma.... choć najlepiej czuję się w Davidofiie właśnie więc może na to padnie :) wkońcu w ten wyjątkowy dzień chcę być sobą i czuc się dobrze nie tylko w sukni ale i w zapachu :)

Broneczka, ja tez uwielbiam Echo :) Mysle,ze to jeden z ladniejszych zapachow jakie w tej chwili sa na rynku :) A jesli chcecie cos naprawde trwalego to polecam Miracle Lancoma.

Gość evvvunia
ja na co dzień używam Calvin Klein - euphoria i w dniu ślubu też zamierzam nimi pachnieć. Sa dla mnie po prostu nie do przebicia!!!

Gość widzę absurdalne pozy
może jeszcze ustalcie jakiego rodzaju wkładek higienicznych użyjecie "w tym dniu" , a nawet jakim rodzajem patyczków wyczyścicie sobie przed uroczystością uszy :O

Gość ina1984
ja na co dzień używam Euphoria Kleina, uwielbiam ten zapach... natomiast w dniu ślubu pachnieć będę Hypnotic Poison Dior :)

Gość tomaszowaty
a ja kupiłem sobie najfajniejsze męskie perfumy :)