Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam ci ja pieczeń

najśmieszniejsze hasła!

Polecane posty

a mój szef wczoraj mi mówi: ale to jest moje zdanie, bo ono jest logiczne:D

ta historia z ginekologiem przytrafia się każdej koleżance od mamy ! każdy tak mi to opowiada :"D

aha i jeszcze kiedyś idę se po śniadanie z pracy a tam dyrektor do mnie leci i mówi tak "ooo idziesz do leclerka?? to kup mi dwie bułki te z dupom" myślałam że padne.

upupupu

Gość danan
moja mama kiedyś siedziała w wannie jak zadzwonił do niej telefon, wyskoczyła z łazienki cała mokra, zimno jej się zrobiło i mówi do telefonu - przepraszam pana bardzo ale właśnie wyskoczyłam z lodówki:D

Na drugiej randce z chłopakiem (teraz mężem) kiedy to wiadomo każdy chce uchodzić za ideał bez skazy zamiast powiedzieć "zabójczy"( w sensie, że ładny) powiedziałam" zajeb...sty" :-P Chłopakowi oczy omal z orbit nie wyszły tak był w szoku...;)

no czytam i ze śmiechu płaczę :D:P a miałam się strachac na horrorze ;)

Gość kasandra111
kiedyś w pracy szef przyjechał sprawdzić ekspres do kawy bo \"coś wtedy było z nim nie tak\"ale nikt nie wiedział dlaczego.kawa powoli się nalewała nie była dostatecznie mocna .szef poprosił mnie bym zrobiła mu kawę i faktycznie jakaś do kitu ta kawa mówi.zamówił nowy ekspres,a ja potem zorientowałam się że że zawór dopływu wody był zakręcony,więc dostał kawę z resztek wody która została w rurce.O rany ale mi było głupio.oczywiście szef do dziś o tym nie wie a my mamy 2 ekspresy.

\"z psem na światłach stoję\" - to było super :D :D :D :D fajny topik kurde, usiłuję sobie coś przypomnieć, ale jak na złość nie mogę, chociaż przecież wiem, że mnóstwo razy się śmiałam z różnych głupich tekstów. więc opowiem jedną z opowieści kolegi, która dotyczy innego kolegi, ale to autentyk, nie żadne urban myth ;) otóż kiedyś byli na jakimś wyjeździe, może na zlocie motocyklowym, nieważne, w każdym razie poszli coś zjeść do jakiegoś takiego baru mlecznego, czy innej jadłodajni. i ten kolega do tej pani za ladą mówi tak (a był trochę wstawiony oczywiście): \"dzień dobry, czy są pierożki radzieckie?\" ona odpowiada, że tak. a on na to: \"a czy one są wyśmienite?\" ale to jeszcze nie koniec. on później jadł te pierogi i znalazł w nich jakiegoś włosa. pokazał go tej pani i mówi: \"no prooszę popatrzeć - picznyj kłak!\", a ona na to z rękami przed sobą: \"nie mój, nie mój!\" :D

Gość kasandra111
moja córka ma 3 latka któregoś dnia siedzimy rozmawiamy bawimy się a niunia do mnie kocham cię mamusiu.ja mówię też cię kocham.a powiedz mamie tak czule kocham cię,a niunia kocham cię czule,ja odpowiadam:a ja kocham cię nad życie,a niunia:a ja nad czule.

raz jak miałam 17 lat to pożyczyłam od mojej 23 koleżanki dowód i poszłam do sklepu. kupowałam wino, babka mi kasuje i pyta \'czy posiada pani kartę rodzinną?\' a ja się przesłyszałam i wyjmuję ten dowód cała w stresie i z przesadnym wyluzowaniem mówię \'naturalnie, proszę spojrzeć, tylko kolor włosów zmieniłam!\' hehe

Gość kasandra111
moja koleżanka z pracy często lubi żartować do klientów a pracuję w kawiarence.kiedyś przyszedł klient i prosi o ciastko.pyta czy świeże,a koleżanka na to:za dentystę nie zwracamy.uśmiałam się do łez

Gość gozdzikowwa
to wszystko jest nic. słuchajcie tego. Moja mama nie jest zbyt na czasie jeśli chodzi o gadżety, telefony itp, no po prostu jest starej daty. Pewnego razy mama wraca z pracy i dzwoni telefon domowy. Mama odbiera i mówi "słucham" a kobieta mówi MASZ NOWE WIADOMOŚCI W SZKRZYNCE, moja mama powiedziała "aha dziekuje" i odłożyła słuchawke. Przychodze po południu do domu i mama mówi do mnie "wiesz jakaś baba tu dzwoniła i mówiła, że mamay wiadomości w skrzynce pocztowej, no to wziełam klucze i poszłam na dół, faktycznie były listy, skąd ona to wiedziała?" RYŁAM ZE ŚMIECHU CAŁY WIECZÓR, to jest jak najbardziej autentyczne ;))

Gość hahahausmiech
gozdzikowa - genialne

Gość mojego znajomego mama
spieszac sie do pracy zabrala ze stolu pilot od TV zamiast komorke.. ;)

Gość mojego znajomego mama
aa no i moja akcja a wlasciwie mojej mamy:P stoimy w nabialowym w kolejce, przychodzi kolej na mame:P mama mowi: ze 30 deko zoltego sera, tylko zeby taka pieta nie byla.. :P

Gość jak byłam mała
to oczywiscie kłociłam sie z siostra,jak jadłyśmy obiad każda miała swoją połowe stołu ale ona bezczelnie to wykorzystywała,i mnie spychała ,no i niedziela uroczysty obiad a my sie przepychamy,i kłocimy w pewnym momencie coś mi odburkneła ,ja pytam do kogo to było ,ona odpowiada do ciebie a ja na to ciebie to sie w dupe jebie,miny starych bezcenne

Gość ololololololo
kiedyś pracowałam w sklepie i były łyżworolki w promocji. Wpada dziadek z babcią i na cały sklep ryczą po mnie że wczoraj kupili łyżworolki'' ROLKI SĄ ALE ŁYŻEW NIE MA'' banda złodzieji i naciągaczy

Gość 1q2w3e4r5t6y7u8
Siedzę na kasie w spożywczaku i przychodzi jakiś chłopak i pyta się ,,JEST KASIA,, a ja mu,, ma drugą zmianę"" jemu chodziło o margarynę

6 lat temu pracowałam w biurze które sąsiadowało z pewną siecią sprzedaży telefonów komórkowych. Reklamy nie będzie :p Przyszli dziadkowie, Panu sie bardzo podobał telefon NOKIa - tu reklama musi być bo każdy wie że na dole miały funkcję MENU. Babcia sie pyta sprzedawcę - a jest opcja po Polsku - sprzedawca mówi ze to jest po Polsku , a ona sie upiera że na wyswietlaczu jest MENU, na co wkuroznys przedawca - a co by Pani chciała? Jadłospis? Prawie sie posikałam to słyszać, do dzisiaj widząć kolege sprzedawcę usmiecha mi się mordka :)

Gość co za kretin
-O co chodzi? -Tramwaj nie slodzi. (Nawalona w 4 dupy, nie wiem o co mi chodzilo) Korek od rosolu. Tez nie wiem o co chodzilo :)

Gość CZersey
Byliśmy ze znajomymi u kumpla na imprezce. Siedzimy sobie wszyscy przy stole zastawoinym jedzeniem i nadeszła pora na toast (pilismy czystą wódke) W momencie, kiedy juz wszyscy mieli przechylone kieliszki i wodka wlewała się do ust zamiast powiedzieć " Na zdrowie" powiedziałam "No to pa! " w tym momencie większość osob trzymając jeszcze wodke w ustach pokładało się ze smiechu i starało się nie zrobić "fontanny"... ja też, bo doszło do mnie to co powiedziałam, dopiero jak wziełam juz łyka ...najgorsze było to pozniej przełknąć;)

Gość ehehe
dobre:D alez sie usmialam

no to pa! xD Ja byłam keidyś w sklepie i stałam za jakimś facetem.Facet już lekko wcięty do sprzedawczyni: Edytke Bartosiewicz na miejscu Ona zbaraniała , a on nooo EB poproszę ;) albo kiedys sąsiadce chciałam powiedzieć dzień dobry.Ide uśmiech i...Dzięęękujęęęę

Gość yskk
przyszłam do nowej pracy i od razu się dowiedziałam, że szef ma hopla na punkcie mowienia mu "dzieńdobry" jak się go widzi, nawet któryś raz z rzędu tego samego dnia. potrafi później obniżyć premię za to, że ktoś nie powiedział mu "dzieńdobry" piąty raz tego samego dnia:) bardzo sobie wzięłam to do serca i idąc korytarzem bacznie go wypatrywałam, żeby nie przegapić. siedziałam jak na szpilkach w pokoju, kiedy w pewnym momencie otworzyły się drzwi i wszedł szef. na jego widok podskoczyłam do góry i z promiennym uśmiechem do niego "do widzenia" :D

Gość yooo
przypomniało mi się z sąsiadką. Godzina 07.00 rano ja wybieram się do pracy i spotykam na klatce sąsiadkę,mówię"dobry wieczór",a ona"nie szkodzi,ja tez jezszcze zyję wczorajszym wieczorem" ;p

Gość Samanta już po pracy
swietne najlepsze z viceroy'ami i skrzynka (skąd on to wiedzial) :D