Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam ci ja pieczeń

najśmieszniejsze hasła!

Polecane posty

Hej! Wpisujmy najśmieszniesze hasła jakie słyszeliśmy, przeczytaliśmy, albo powiedzieliśmy w stanie takim czy owakim : )

Gość hasło liść dębu
:classic_cool:

-zamiast na szczescie walnelam koiedys \" Szczesc Boze\" - w pizzeri kiedys sie zapomnialam i walnelam przy znajomych do mojego faceta \" lare mi jebie z japy\" (po sosie czosnkowym oczywiscie)

Gość moja kolezanka jak sobie
wypila i cos nam opowiadała to zawsze musiala dodac na koncu zeby brzmialo to wiarygodnie SLOWO OFICERA ABWERY :O ;)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kolega kiedys zamiast dziekuje po podaniu mu posilku powiedzial dzien dobry...=]

Ja kiedyś będąc z mężem w Kauflandzie i przeglądając dział z akcesoriami samochodowymi przypomniałam sobie, że mąż miał sprawdzić rurę wydechową w moim autku i powiedziałam: - "A kiedy mi do rury zajrzysz? ":-P, a wokoło sporo ludzi było...mąż pękał ze śmiechu...:-P

A jak zaczynalam sie spotykac z moim facetem to zawsze jak przechodzilismy kolo kapliczki czy kosciola to on wykonywal znak krzyza i ja po nim.Kiedys bylismy na spacerze i on podniosl reke do czola zeby sie podrapac a ja odruchowo sie przezegnalam I kolego mojego X jak zawsze do niego dzwoni na domowy to pyta " Jest Andrzej" ja mowi nie, pomylka, a on " No daj Andrzeja" oczywiscie moj X nie ma na imie Andrzej, a ja zawsze sie razlaczalam tlumaczyc pomylka, wiec musialam kolo telefonu przekleic karteczke ze Andrzej to moj X Podobno ten kolega zawsze do wszystkich tak robi, a jak dzwoni do dziewczyn to pyta czy Hanka jest w domu

dobre z tą rurą : )

Nie lubie imion Oliwia i David bo teraz co drugie male dziecko ma tak na imie, jak sa chrzty na mszy to czasem po dwa dawwidy i kiolka Oliwek. I kiedys sie zapomnialam i zaczelam tak gadac do mojej znajomej jak mnie wkurzaja takie imiona i ich nie lubie itp. a na kolanach trzymalam jej synka ktory ma na imie DaWID

Gość pewna lekarka z pracy mojego
narzeczonego mówi na wszystkich pracowników: PAPARUCHY

Gość qaqssdszs
POSZŁYŚMY Z KOLEŻANKAMI do takiego baru/restauracji zamówiłyśmy pizze i piwko, skończyło się nam więc wołamy kelnerkę, podeszła do nas i mówię,że chcemy piwo ona się pyta jakie a ja zamiast to co przed chwilą to powiedziałam to co zawsze a byłam tam pierwszy raz

Gość xXxSweetxXx
LOL :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

ostatnio weszłam do sklepu osiedlowego i poprosiłam o 2 wody lodne, zamiast lody wodne

Gość a ja kiedyś miałam jechać
autobusem i czekając na dworcu myślałam o tym by jak zajadę kupić papierosy. No i wsiadam do autobusu i zamiast do kierowcy powiedzieć "bilet do... poproszę" to powiedziałam "Viceroye lighty poprosze" Ale mi głupio było.

jedzie dwój kulturalnych facetów w pociągu. rozmawiają, dyskupują... wyszła propozycja zapoznania się;) jeden to Steciwko, drugi Bułka. po 2 godz drogi pan Bułka powiada: wymyśliłem o Panu wierszyk. mogę powiedzieć?? tylko bez urazy?? Steciwko: no dobrze słucham. Bułka: Steciwko Steciwko idź po piwko:D no i cisza.. po kolejnych 2 godz pan Steciwko powiada: panie Bułka wymyśliłem o panu wierszyk. mogę zaprezentować? tylko bez urazy? Bułka: oczywiscie, słucham. Steciwko: Bułka Bułka ty chuju:D:D:D

Gość hehehhehehehhehe

Gość moja szwagierka
idąc przez miasto mowi do mnie...wiesz musze zanieśc zegarek do fryzjera......ja pokładam sie ze śmiechu a ona na to...oj co ja piepszę-do fotografa

Gość mała czarna233
ja kiedys ide do sklepu z chrzesnicą i jestesmy juz przy kasie, a jej spadła ta przegródka co sie daje między zakupami i krzykneła na cały sklep: ZWALIŁAM KLOCKA !

kiedyś znajomy rozmawiał z dziewczyną przez telefon i na koniec rozmowy dodał \"no to życzę ci miłego czasu\" :P raz o 7 rano powiedziałam do sąsiada dobry wieczór, ale to było ciemno jeszcze :) raz powiedziałam do sąsiadki w awanturze \" ty tempa strzało\" raz jechałam samochodem ze znajomym, a przez ulice tak sobie dreptała drobnym kroczkiem jakaś kobita. On na to: \"leć ty kózko zjebana\"

kiedyś cos rozmawialiśmy z narzeczonym po lotniczym pogotowiu ratunkowych. w pewnym momencie mój luby wypalił: a to pogotiwie pilocze to....

Gość maximum the hormone
mój facet jest żołnierzem, zawsze jak się widzimy to mu salutuję. raz się zapomniałam, weszłam do urzędu i zasalutowałam babce za okienkiem. patrzyła na mnie jak na idiotkę. kiedyś stałam z moim psem na przejściu dla pieszych, czekałam na zielone światło, pies wystrzelił do kosza na śmieci kilka kroków od pasów, obok stał policjant, a ja rozmawiałam z koleżanką przez komórkę. spytała co robię, odpowiedziałam, że z psem na światłach stoję. wzrok policjanta bezcenny :P mam kolegę o nazwisku "kloc", staliśmy razem z moją pięcioletnią kuzynką między półkami sklepowymi. do kolegi zwracam się po nazwisku, dokładniej zdrobniając do klocka, więc i kuzynka załapała. kolega jej dokuczał, więc ta w odwecie biegała po całym markecie wrzeszcząc: zaraz walnę klocka, zaraz walnę klocka :o

jestem sekretarką 3 facetów. kiedys w trakcie wynoszenia pustej filiżanki od jednego inny poprosił mnie o kawę. zaniosłam mu przez pomyłkę pustą brudną filiżanke poprzednieg:D:D:D innym razem jeden poprosil mnie o kawe, poszłam do kuchni przygotowałam trunek i niosę, ostrzożnie zeby nie rozlać.:) postawiłam na biurku, szef zaglada do filiżanki a tam tylko sucha kawa wsypana:D:D:D zero wody:D a niosłam jakbym z zakładkami nalała:D

wczoraj weszłam do biura szefa patrzę trzyma słuchawkę przy uchu. zerknęłam na wyświetlacz telefonu a tam mój nr wewnetrzny;) -szefie Pan do mnie dzwoni a ja tutaj:D -oj no tak, zagapiłem się:o

Gość hehe a ja pamiętam..
Byłam kiedyś z chłopakiem w jakims markecie. Robimy zakupy nagle on tak dosyć głósno mówi " no nie stanął mi!!!" ja się tak na niego patrze zdziwiona !!! i mówię: Co takiego???? chyba załapał o czym pomyslalam i dodał: no zegarek mi stanął!!! I oboje zaczeliśmy się śmiać...

Gość moja kuzynka
opowiadała jak mama jej koleżanki z pracy poszla do ginekologa.Po wizycie ciagle chwaliła sie,że doktor kilka razy powtarzał jak bardzo dobrze sie przygotowala.Wreszcie ona pyta...jak ty sie przygotowałas a ona na to ...wzielam ten twój dezodorant do chigieny intymnej i prysnęlam troszkę...a pokaz mi mamo ktory wzięlaś...no ten...mamo to nie dezodorant tylko brokat...

mała sciema, ja słyszałam kawał na ten temat

autobusem i czekając na dworcu myślałam o tym by jak zajadę kupić papierosy. No i wsiadam do autobusu i zamiast do kierowcy powiedzieć \"bilet do... poproszę\" to powiedziałam \"Viceroye lighty poprosze\" Ale mi głupio było. hahaha to jest najlepsze:D:D

aha jeszcze czasem mówię "ale mnie gicze rwom"