Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam ci ja pieczeń

najśmieszniejsze hasła!

Polecane posty

Gość balbinkaaaa1
kiedyś zadzwoniłam do szefa i zamiast powiedzieć dzień dobry szefie powiedziałam dzień dobry szefowo.ale mi było głupio potem.

Gość Haneczka2
Podczas chrztu ksiadz sie pytal rodzicow jakie imie wybrali dla swojego syna,moj szwagier odpowiedzial Józef, a tak naprawde to Kacper ma na imie.Ja jako chrzestna sie zdiwilam co tez to on to powiedzial, i po mszy sie go pytam,a on mi gada ze sie zawiesil i zrozumial ze ksiadz sie go pytal o imie z bierzmowania.

Gość Olenkan
Kiedys zapytalam sie szefa "czy jak przejde z ta tarba przez bramke nie bedzie mi PITAC? " a chcialam powiedziec TITAC!!!

Gość balbinkaaaa1
jade kiedyś samochodem i zajechałam facetowi drogę on na mnie trąbi i krzyczy gdzie jedziesz piczko z grochowa.tak się składa że mieszkam na grochowie skąd on to wiedział?jasnowidz czy co?

Wychodze ze sklepu, a bylo gdzies po 11 i do kasjerki \"dobranoc\". Z wymianą ukrainską mieliśmy ich do baru, oni sie niecierpliwili, marudzili i pytają sie za ile tam bedziemy. Ja chcialam do nich po angielsku powiedziec ze za \" five minutes\" a powiedzialam ze za 5 minet :p polaczki wiedzialy o co chodzi :) Gadam z kuzynem, luźna rozmowa. On mowi ze chcialby miec laske, zebym mu jakas fajną poszukała:p Po jakims czasie on sie pyta : - Emila co masz mi zrobic? Ja - laske :p

Gość dzialo sie czasem...
po seksie lezymy sobie i zaczynamy rozmawiac moj mezczyzna chcial powiedziec ze nie chce mu sie ruszc powiedzial ru,chac ale byla polewka:D :D aon biedaczek na dodatek sie zmieszal

Gość dzialo sie czasem...
zawsze robilam rano kawe dla szefa ,jak zapomialam on zadawal mi pytanie:X czego dzis jeszcze nie robilismy? to polecialam nasypalam kawy i wrocilam do swojej pracy jak upomila sie znowu o kawe ,najlepsze jest to ze czajnik stoi w jego pokoju,przyszlam zlalam ta kawe ale zimna woda chyba czajnika zapomilam wlaczyc:D dopiero jak mu podalam zlapalam o co chodzi ze tak patrzy dziwnie:D

Gość nie wiem już sama
rozmawiałam przy znajomych przez telefon z narzeczonym, powiedziałam ze jak przyjedzie to zrobi mi rower. nagle słyszę śmiech...zrozumieli ze zrobi mi loda...

zazwyczaj się nie przejmuję ludźmi i tak siedząc z dziewczyną w knajpie w starym browarze ze sobą rozmawiamy i zaczęliśmy wymieniać takie pieszczotliwe prztyczki. Coś powiedziała, nie pamiętam co, zaskoczyło mnie to i zbiło z tropu, tak, że się odsunąłem i na pół knajpy jej odkrzyknąłem "czy zwieracz też ci mogę wylizać?" Połowa oczu na mnie, ale to chuj. Obok siedział ojciec z dziećmi. Córka do niego "co to zwieracz", myślałem, że skonam ze śmiechu, ale burak mi wyskoczył.

Gość nie wiem już sama
ostatnio stałam na zabezpieczeniu imprezy we wrocławskim rynku. szło sobie 2 przystojniaków. nie wiem co mi walnęło do łba zeby do nich krzyknąć: fajne z was dupy z twarzy;) zawsze jestem raczej nieśmiała:) odwracam sie a tam szefowa moja stoi;)

przejadę: i jak wychodzi mnie manie? Bo ja się z założenia puszczam ;))

W rzeczywistości bywa różnie :P 2 razy się nie puściłem, raz bo byłem zajebany na chuj chyba z wzajemnością. Ale było to burzliwe i bardzo szybko się skończyło(co nie zmienia faktu, że nie zapomnę, oj nigdy). Drugi raz, bo mnie krótko trzymała. No i im krócej, tym bardziej chciałem się trzymać :P

Gość bronek z łonek
Kolacja rodzinna u mojej dziewczyny. Imieniny jej ojca były wiec troche wypilismy. poszedłem do kibla. Wychodze patrze na nią i tak se myśle ,, ale kicia wziołbym cie na tym stole....i bawilbym sie twoimi cyckami" . Nastala cisza wszyscy patrzą na mnie. a ja mówie do nich ,, upsss powiedziałem to na głos????? " Do konca wieczoru sie nie odzywałem.

Gość frelka18
Moja mama kiedys poprosila w sklepie o kursi z pierczaka:D

Gość fifkalala
haha swietny topoc :) hahaha

zimny chuj nie metaforyczne? Znaczy, że krążenia nie ma i reanimować? Nieee... krążenie jest, chyba, że bardzo chcesz reanimować, to śmiało :P wiem, że coś jest :P I coś mnie diabelnie w tym pociąga ;))

przejade, nie jesteś specjalistką? :P nie nie lubię :) uważam, że znęcać się mogę nad innymi ludźmi wtedy, kiedy ich to boli, kiedy ich cierpienie daje mi satysfakcję. A jeżeli nawet o tym nie wiedzą, to jak ich może to boleć? Są przeświadczeni, że wszystko jest w najlepszym porządku. I to mnie właśnie pociąga ;P Coś jak żerowanie na obłudzie, czy raczej nieświadomości, o! :D

przejade,jeden przykład, ale dość ogólny :P Utwierdzam ich w błędnych przeświadczeniach. Im bardziej ich utwierdzę, że mają rację, tym bardziej się odsłaniają ;) Mówią, że jest tak i tak, nie inaczej, wychodzą porażające błędy w ich rozumowaniu, przeświadczeniu, ale to nic, bo są akceptowani i już wiedzą, już teraz na bank wiedzą, że jest właśnie tak, jak myślą. I tak naładowani swoimi przeświadczeniami, zbudowani tym, że mają rację ruszają w świat, czy raczej teraz już wiedzą, że świat jest ich. A jeżeli nie świat, to przynajmniej ja i mój krąg wpływów, bo jestem przekonany o ich racji. Nawet im przecież dodałem argumentów. Staję się najlepszym przyjacielem, duszą towarzystwa :) Czasem zastanawiam się po co mi to i wymyśliłem kilka lat temu, że będę się zajmował socjologią, psychologią ewolucyjną, antropologią kultury, teorią literatury. I sprawia mi to coraz większą frajdę, bo więcej i więcej narzędzi poznaję ;) No i nawet gdyby któryś kiedyś coś mojego przeczytał(w co wątpię, bo ludzie czytają publikacje naukowe tylko na studiach, albo kiedy są pracownikami naukowymi), to i tak by nie odniósł tego do siebie(tak działają ludzie, ale musiałbym zacząć gadać o pragmatyzmie - nie chce mi się, serio :) jeżeli chodzi o kwalifikacje, to możesz na mnie poćwiczyć, w zamian mogę Ci pozmywać :) Najchętniej w zmywarce do naczyń ;))

To teraz ja cos Wam powiem. Meska toaleta. Wchodze do kabiny, bo mi sie zachcialo. Siadam na klozecie i slysze z kabiny obok: \"hej, co slychac?\" Wydalo mi sie to dziwne, ale nic, pomyslalem, ze bedzie glupio, jesli nie odpowiem, wiec odpowiedzialem: \"a nic, tak sobie siedze na kiblu\". Po jakiejs minucie znowu slysze, ze ten z kabiny obok pyta sie: \"no i co dzis porabiasz?\" No i znowu odpowiedzialem: \"jeszcze nie wiem, chyba skocze na browara\". Za chwile slysze znowu z kabiny obok: \"wieszco, oddzwonie do ciebie pozniej. jakas ciota siedzi w kabinie obok i odpowiada na wszystko co powiem\". Ale mi bylo lyso. :o

Gość frelka18
MieszkoI rzadzi:D:D

Gość śwynia z klasą
mieszko, akcja w chuj podobna do tej z joba :o

Gość fifkalala
Mieszko I hahaha najlepsza historia :P

mieszko ty bylo z jakiegos filmu albo kawału:P bajki sprzedajesz :D fetyszysta, wiem o co chodzi :D czasami a moze czesto tez tak mam. Ludzie mówią o swoich problemach, ty im jeszcze przytakujesz i jestes w ich oczach niemal jak jakis bożek, ktory zawsze doradzi i na dodatek rozumie :D po pierwsze nie mam zmywarki :p po drugie: nie boisz sie? takie ćwiczenia moga byc dla ciebie groźne:p wspominales cos o starym browarze, mieszkasz w poznaniu:)?