Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam ci ja pieczeń

najśmieszniejsze hasła!

Polecane posty

przejade, dbaj zatem ;] oczywiście, że chciałem, przez to dostaje takie maile, że aż sobie nie wyobrażałem. No dobra, wyobrażałem sobie, ale sporo ludzi sobie nie wyobrażała ;) Po prostu kokietowałem, tak jak ty teraz. To znaczy teraz, znaczy napiszę, co napisałaś, tylko innymi słowami: jesteś ładna, ale naturalna, masz klasę i nie jesteś blacharą ;) i chwała Ci za to ;) zapominamy ;] gdzie bańki? w każdej sytuacji można być niepoważnym. To, że czasem nieładnie? Kurcze, faux pas to moje drugie imię ;]

ja nie kokietuje :D ale fajnie ze sie przyznaleś, niezłe ziółko z ciebie :):P naturalna tak ładna?:P co kto lubi blacharą nie jestem :D a z tą klasą to różnie bywa :D nie wymagajmy za wiele od 18stki :P przeleje ci na konto tylko mi je podaj :D :P chyba ze mam dostarczyc je osobiscie :D? oczywiscie ze mozna byc w kazdej sytuacji niepowaznym, ale nie trzeba:) no czasem nieładnie :P wlasnie chodzi o ten wymieniony faux pas. Własnie widze ze to twoje drugie imie :D z tymi zwieraczami mogles sie powstrzymac :D:D:D (jesli to prawda) ale przynajmniej smiesznie bylo :D

Gość griksik
przenikliwy umysł fetyszysty zmarnował przynajmniej dwie strony FAJNEGO (choć dla mas nieświatłych) topiku! I to w swej sztampowej już niejako formie. Do widzenia kokiety

jasne, że nie kokietujesz ;) Niezłe ziółko, a to dlaczego? ;] dlaczego nie mamy wymagać? 18latki mają specjalną taryfę ulgową? Staraj się, staraj :P czemu miałbym kłamać w miejscu, w którym jestem anonimowy? :) Chociaż coś jest na rzeczy, raz się wpisałem na pomarańczowo, bo tak mi było moralnie wygodniej ;] Odpisz tu, albo na mail, bo właśnie wychodzę i będę jeszcze tylko jakieś... prasowanie koszuli.

Siedzimy sobie przy barze ze znajomymi.Obok baru była toaleta.Podchodzi do mnie jakas blond barbie i pyta\"czy to toaleta\",ja na to\"no tak\" a ona\"można wejść?\" a ja\"jak się pali,to nie\" a ona\"ale ja nie palę\" i weszla komuś do kibla :D Za chwilę wyszła chichocząc kretyńsko :D Oczywiście chodziło mi o palenie,ale światla,a nie papierosów! Od tamtego momentu,wierzę,że są typowe blondynki z dowcipów.Byliśmy posikani:D

Gość wariatka666
to z tym klockiem dobre :D

Gość wariatka666
ja kiedyś jak ptak na mnie narobiła: srak mnie optakał xD ale to się wielu osobom zdarza. ostatnio, podczas imprezy, moja koleżanka wpieprzała widelcem musztardę... a na koniec powiedziała: ale dobry był ten dżem xD zdziwk*o załapała potem :D

Gość srak mnie optakał xD
srak mnie optakał xD

eeee mieszko numer z kiblem to stary kawał, sprzedajesz sciemy ale kawał i tak bardzo dobry!! mi też często zdarza sie przeinaczyć sylaby

Gość agrest kwaśny
Kilkanaście lat przed Wojną w Zatoce amerykańska dziennikarka napisała reportaż o pozycji kobiet w Kuwejcie. Zauważyła, że o niskim statusie kobiet świadczy, między innymi i to, że zawsze idą trzy metry za swoim mężem. Po wojnie wróciła do Kuwejtu i ku swemu zaskoczeniu, zauważyła zmianę. Teraz kobiety zawsze chodziły przed swoimi mężami. Zaciekawiona zagadnęła jedna parę: - To wspaniale! Prawdziwa rewolucja! Czy to Ameryka wpłynęła na zmianę pozycji kobiet? - Tak, z cala pewnością - odpowiedział mężczyzna. - Och, z przyjemnością napisze o tym artykuł. Czy mógłby mi pan wyjaśnić,co konkretnie spowodowało te zmianę? - Miny.

Gość upupup
upupup

wczoraj zamiast zapytac czy maja drabine na magazynie, zapytalam czy nie maja tu przyjadkiem gitary :D

Gość 7UPUPUP
UP

Gość moja kumpela
ej ty z bizonem i ten drugi, możecie przenieść swoje rozmowy na inny topik bo zrobiliście tu niezłą rozpierduchę a taki fajny topik był

Gość stare hasła
Tylko margaryna mleczna przeciw ciąży jest skuteczna ! Pij mleko , a będziesz kaleką ! Chroń mydło przed wilgocią !

Gość upupup
upupu

topik super,szkoda tylko ze jakies 2 barany maja to w dupie i urzadzaja sobie prywatne rozmowki

Gość coś ci sie nie podoba to usuń
ich wypowiedzi laluniu:P i tak sie tu nikt nie wpisuje

Gość upupup
upupupu

Gość jak gdzies ide to mowie
NO TO LU! :O

Gość bas tajpan
upupu

Gość Karolina 22 lata się opierdala
Byłam kiedyś z rana na zakupach z moim facetem i rozmawialiśmy o tym jaką pizze zrobić na obiad. (mieliśmy robić pierwszy raz pizze razem) On ma swój stary przepis i powiedział że zrobimy tak jak on chce. Ja powiedziałam, że chciałabym do tego salami, pepperoni, a jak on nie lubi to moze z kukurydzą, ananasem. (jego przepis był taki zwyczajny) W pewnym momencie mój chłopak zaproponował "Pierwszy raz zrobimy normalnie, później będą urozmaicenia" W tym czasie mijała nas jakaś kobitka i słysząc te słowa zrobiła dziwną minę. ;)

czesto zamiast \"dzien dobry\" \"do widzenia\" \"dobranoc\" itp. mowie do ludzi \"wesolych swiat\" :O nie wiem skad mi sie to bierze:P

Na lekcji języka polskiego niedowidząca nauczycielka (szkła jak denka od słoików ) liczy ilość uczniów (zamiast sprawdzania listy :P) i zwraca się do mnie - osoby siędzącej w ostatniej ławce \"Leniwiec :P Ty siedzisz sama, czy jest tam was dwie\" Ubaw był przedni :D

Gość wawelski
kiedyś mi laska powiedziała : dupa jest do srania , nie do bzykania

Gość askadaff
wolalam mlodzsze rodzenstwo do domu i zamiast plowiedziec do domu gowniarze na obiad to powiedzialam na cale gardlo do gowna domiarze na dom;/

Gość MaRZMARSA
a ja kiedys z kolegami wypilem bo pare piwek i poszedlem sobie kupic zeszyt do jakiegos tam przedmiotu a wtedy byly takie popularne zeszyty firmowe firmy TOP a ja do sprzedawcy sa zeszysty z TIP TOP, to bylo w szkole sredniej i byla bardziej smieszne ale juz nie pamietam jak to dokladnie brzmialo ;)