Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miałam ci ja pieczeń

najśmieszniejsze hasła!

Polecane posty

przejade, tak właśnie mniej więcej o to chodzi! a nawet bardziej i głębiej :] jak nie masz zmywarki, to miej chociaż mało naczyń do zmywania ;) trochę się boję, ale jest ryzyko, jest zabawa ;) a jak, pyrogród daje radę ;)

Agentka, nie przy rynku, ale też na Jeżycach ;P Przy rynku na balkonie na imprezach często bywam, prawie mieszkam, ale to nie to samo ;) przejade, no właśnie, tylko jestem na tyle próżny, że dla mnie głupota jest miarą wszechrzeczy i niemal wszechobecna jest. No widzisz, fajnie było? Ja ostatnio byłem w warszawie, sopocie i katowicach i mi się podobało. Może w warszawie czuję się niepewnie, ale to dlatego, że jest całkiem eklektyczna i ciężko znaleźć mi punkt oparcia :)

przejade, wrocław sprawia dla mnie wrażenie wielkomiejskiego, pompatycznego, poznań wręcz przeciwnie, dlatego wybrałem chyba poznań ;] wydaje mi się, że jest spokojniejszy, no i podoba mi się(nie wiem, jak we wrocku), że jak już wybieramy się na miasto, to wszystko jedno, czy wybieramy się w piątek, czy w poniedziałek, tak czy siak można się upodlić do 10 nad ranem dnia następnego i o siłach taksówkarza wrócić do domu, żeby zasnąć, się obudzić i mówić jak zwykle, że już nigdy więcej. We wrocławiu jak chodziliśmy po różnych knajpach, to koło 4 wybór był prawie żaden, ale mogłem mieć pecha, zwłaszcza, że poznań znam o wiele lepiej, a we wrocku towarzystwo okołonaukowe, które znam jest o wiele bardziej oddane nauce ;)

hehe ja mówie tak powierzchownie znaczy wizualnie :D we wrocławiu nic nie widze takiego pompatycznego :p na imprezowanie nie mialam czasu, i nie mialam z kim- nie znam tam nikogo :) dlatego nie oceniam knajb, barów, klubów itp Nie oceniam też Poznania, bo bylam tam tylko raz, wiec mi nie wypada. To byly tylko takie moje odczucia po wizycie :)

ja też tak wizualnie :) wielkie otwarte przestrzenie otoczone wielkimi, czy raczej masywnymi budynkami ;) Rynek zaraz po krakowskim wielkościowo w europie ;) Nawet te arkady koło dworca są takie... masywne ;) Sam dworzec już robi wrażenie, że to nie komunistyczny bubel, a pompa niesamowita ;) Wrocław przed wojną był chyba drugim co do wielkości miastem niemiec, a niemcy mieli fisia na punkcie pompy ;) To przyjedź do Poznania drugi raz, oprowadzę cię ;) Potem upiję i wykorzystam, albo przynajmniej jedno z 2ch ;P

Gość raidkd
Ja kiedyś na lekcji PO podczas wykonywania Resuscytacji na pytanie faceta co dać kolesiowi między zęby jeśli nic nie mam w pobliżuw czasie ataku padaczki ja na to "Palec".

przejade i gdzie to wyskoczyłaś? skoro ciężko nie będzie, to koniecznie daj znać ! :D 26

a musialam skoczyc po to, o cyzm mowa :D czyli po alkohol, ale nie dla mnie :p no pewnie ciezko nie bedzie z upiciem, ale cyz sie dam wykorzystac to juz inna sprawa :D a tobie tylko o to widze chodzi :( :O :p :D :) ? ech to nie taki stary, aczkolwiek ja przy tobie to młoda duuuupa jestem :D

a dla kogo? Dla mnie ? :) no jak możesz mówić, że o tyko o to :P Nawet nie widziałem Twojego zdjęcia :P ;] Poza tym jestem fetyszystą, więc cierpliwie poczekaj, aż się zaoferuję, że będę Ci składał bieliznę, wyliżę stopy i zaspokoję swój fetysz odkurzania po cudzych domostwach. I jakikolwiek inny, który Ci tylko do głowy nie przyjdzie ;P no to jak młoda, to ja się cieszę ;) Chyba, że masz 15 lat, albo mniej. To się trochę boję :P Chociaż z tego, co pamiętam, a pamięć mam bardzo często niezawodną, masz 18 ;]

niestety nie dla ciebie :P a pewnie wypiłbyś sobie browarka :D? dla kolezanek :p a no moge tak mówic :D zawsze chodzi tylko o to :( :p tak wiec cierpliwie czekam :P pomysłów to mam duzo :D racja, pamięć twoja niezawodna :D czyli jak na goscia, ktory przeszedl na emeryture w 73 nie jest tak źle:P

Gość hejkum
zasmradzacie topik :( fetyszysta i bizon !!!!!!!!!!!!!!!!

no to wpadaj do mnie:p jezeli popijemy, to juz popijemy :P kto pyta nie błądzi a ty szujo czemu kłamiesz:D pewnie teraz nade mną sie zneca tak jak nad innymi :D a pozniej o próżnosci mów :D czy lizanie stóp musi byc :P :O ? ha! taka kreatywnosc ze nawet sie nie spodziewasz :D :classic_cool:

Gość kabluki
masz ryj krzywy jak sandal mojzesza...

Gość balagan
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! !!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! !!!! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość balagan i syf i nuuda
nuda ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !!!!! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

przejadde, widzisz, nie mam pojęcia gdzie wpadać, poza tym dziś już gdzieś wpadam, jest piątek, a w piątek nie wpaść to niemal grzech ;] nie kłamię, mówię szczerze, że to od zdjęcia zależy :P :D co do znęcania: a kto to wie? ;] chociaż w sumie Cię nie afirmuję, więc możesz być póki co spokojna. nic nie musi, wszysytko może. Tak się błyskawicznie obchodzisz z najbardziej znanym fetyszem świata? No, no no... ;D Jak wolisz ;) mówisz, że taka kreatywność ? :P Może czas pokaże, a może nie :]

Gość fghfghfg
podbijam!!

moze bym ci powiedziala gdzie wpadac, no ale tu nie napisze :) no tak od zdjecia, trzeba sprawdzic czy ma lub nie ma sie do czynienia z pokemonem, tucznikiem itp :classic_cool: tego fetyszu wole nie próbowac :P co kto lubi Jak nie ten to inny :P kreatywnosc na + :D czy czas pokaze? zobaczymy :D wkoncu nie traktuje cie powaznie:P (sam dałes taką wskazówke :p)

przejade, no widzisz jak dobrze dbasz o swoją anonimowość w sieci ;) ja niestety udostępniłem maila. o właśnie o to chodzi ze zdjęciami spoko, Ty mi nie miałaś, to ja jestem fetyszystą i ja Ci miałem ;P Poza tym można jakiś kompromis, że np. tylko palce. Albo, że dasz mi dziesięć baniek i zapominamy o temacie stóp :D no widzisz, ale niepoważnie znaczy tyle, że mogę być niepoważny w sieci i niepoważny na codzień. Co nie pomniejsza tego faktu, że na codzień mimo wszystko jestem... namacalny :P Jaki niepoważny bym przy tym nie był ;P

Gość kaczkaniedziwaczka
pracuje w przychodni w recepcji i kiedys mialam zadzwonic do pacjentki i przeniesc wizyte,a kurat taka kobieta stala przy ladzie , a jej ze musi poczekac bo dzwonie, po czym slychac glosek dzownka i ona mi mowi ze do niej wlansie dzwonie!! to tak strasznie komicznie wyszlo, wszyscy sie smiali a ja spalilam buraka

przejade, do porównanie, nie dosłowność. W ten sposób, jeżeli osoba, która nie jest katolikiem, ale jest homoseksualistąto przeczyta, będzie sobie w stanie wyobrazić jak się można poczuć na kafeterii ;]

przejade, to porównanie, nie dosłowność. W ten sposób, jeżeli osoba, która nie jest katolikiem, ale jest homoseksualistąto przeczyta, będzie sobie w stanie wyobrazić jak się można poczuć na kafeterii ;]

musze dbać bo łatwo mnie namierzyć :P chociaz za duzo i tak sie tutaj nie udzielam :) udostepniles bo chciales:P nie udawaj, że jest ci przykro z tego powodu :D nie zaliczama sie do solar, tipsiar, tapeciar i farbowanych :D wiec jesli w takich gustujesz to mozesz spokojnie nazwac mnie pasztetem :classic_cool: nie obraze sie :P to daje 10 baniek i zapominamy, ok? :D dobrze ze namacalny chociaż :D niepowaznym mozna byc, zlaezy w jakim stopniu i w jakiej sytuacji :) ojjjjjjj wiem ze to nie była dosłowność :D:D:D:D :P