olamanola 0 Napisano Maj 13, 2009 wybieram się i zastanawiam się nad listą zakupów:) 1. Jaką herbatkę wybrać, jeśli jestem na diecie dla siebie i mamy? 2. Jakieś dodatki do potraw ? 3. Przekąski ? 4. Coś poprawiającego metabolizm, sprzyjające dietom? z góry dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamanola 0 Napisano Maj 13, 2009 dlaczego ? brak przekonania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czasem kupuję Napisano Maj 13, 2009 Mąkę orkiszową, kiełki, mleko sojowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamanola 0 Napisano Maj 13, 2009 a jaka jest w smaku własnie taka herbata np czerwona ze zdrowej zywnosci ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czasem kupuję Napisano Maj 13, 2009 Herbata nie jest polskim produktem, to nie ma znaczenia czy jest kupowana ze zdrowej żywności , czy z normalnych sklepów. Oryginalna jest pakowana w kosteczki, jak cukierki, może być na wagę lub w kartonikach. Smak pozostaje i tak "ziemisty " Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamanola 0 Napisano Maj 13, 2009 piłam taką herbatkę z kosteczki czerwoną, ale ten smak... rybny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Czasem kupuję Napisano Maj 13, 2009 Ja miałam ze sklepu i z apteki, smak ten sam, dla mnie glinasta gleba :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Maj 13, 2009 Ja kupuje paste do zebow i chleb, sos sojowy, paste miso i tym podobne. Reszte raczej mozna dostac w zwyklych sklepach i na bazarach po nizszej cenie. A no i jeszcze serek tofu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Maj 13, 2009 http://www.generationtea.com/store/default.php?cPath=4 tu jest oryginalna odchudzajaca herbata, ktora lezakuje kilkadziesiat lat. ta ze sklepu czy apteki ma max. 2-3 lata i oprocz tego mnostwo galezi. jak juz koniecznie chcecie cos kupic to lepiej na allegro, nie wiem czy jeszcze sa, ale mozna kupic czerwona herbate w gniazdach po. ok 13 zloych za 65 gniazd alno jakies 30 za 250. Ja sobie kupilam bo bardzo lubie i jedno gniazdo starcza na dzban herbaty, do zalania minimum 2-3 razy albo nawet na 5-6 kubkow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamanola 0 Napisano Maj 13, 2009 a mogłabys podać linka ? bo na allegro nie mogę się doszukać. czyli spokojnie mogę na cały dzbanuszek takie jedno gniazdo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Maj 13, 2009 http://www.allegro.pl/item628154618_odchudzanie_pu_erh_gniazda_herbata_czerwona.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olamanola 0 Napisano Maj 13, 2009 dzięki lady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lindzik 0 Napisano Grudzień 23, 2009 Jak juz robię zakupy to masowo kupuje wszystko co jest mi potrzebne od pieczywa, po smakołyki. Tak na marginesie, to dobrze jest robić zakupy w internetowych sklepach ze zdrową żywnością. Niektóre internetowe sklepy spożywcze oferuja również takie produkty, trzeba tylko troche poklikać i na pewno coś się znajdzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach