Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdenerwowana bardzo

Zdenerwowałam się jak to zobaczyłam

Polecane posty

Gość gigiegostinii
no ja to znam, dlatego musisz z nim powaznie pogadac i mu powiedzieć ostro! ze teraz robimy dziecko i już!bo teraz albo nigdy bo robisz się stara ja tak miałam

Wiecie bo to jest tak że apetyt rośnie w miare jedzenia. Wczoraj rozmawialiśmy o tym z moim mężem: miło byłoby mieć takie ślicznego maluszka jak np. sąsiedzi, napewno teraz nasze rodzicielstwo byłoby bardziej świadome i pełne niż przy pierwszym dziecku, ale... trzeba położyć tynk na dom, postawić ogrodzenie, ja mam jeszcze podyplomowe przed sobą... jest tyle potrzeb że małe dziecko nie pasuje, jeszcze nie teraz. Ale nie wiem czy przyjdzie moment kiedy zbierzemy się na odwgę. Faktycznie może będzie wtedy za późno...

bardzo dobra reklama,nic dodac nic ujac!pokazuje jakie wartosci sie teraz licza...

Gość Zdenerwowana bardzo
Kryzyz , ludzie tracą pracę i to jest niby reklama na czasie?

Gość do zabci
A dla kogo sie niby licza te wartosci bo nie wiem? Licza sie dlatego bo tak ci w reklamie pokazali?

Gość Riminimimi
mario........frustracje pod kołdra sam ze soba wyładuje:)

Gość Riminimimi
a do pozostałych... Faktycznie musze usiąsc z nim i pogadać....bo czas leci....zegar tyka....także chyba czas coś postanowić....bo do szczęścia potrzeba mi tylko maleństwa...

no rzeczywiście ludziom coraz trudniej decydować się na dzieci- zawsze coś stoi na przeszkodzie, jeszcze nie ten moment. Ale polityka prorodzinna nie powinna polegać na namawianiu do robienia dzieci- społeczeństwo jest teraz bardziej świadome i mało kto chce mieć dziecko zanim skończy studia, zanim się jakoś ustatkuje. Polityka prorodzinna to taka, która ułatwi młodym ludziom start w życiu-> łatwiejsze kredyty mieszkaniowe, łatwiejsze założenie własnego przedsiębiorstwa, itp.

Gość frelka18
Ja kupie bardzo duzo zanim zdecyduje sie na dziecko, dziekuje za troske:D:D

Gość a nie przyszło wam do głowy
że niektórzy po prostu nie chcą mieć dzieci??? i nie z powodu odkurzacza tylko po prostu ich to nie kręci? werdenna - ty masz chyba świąd macicy i nie masz się jak podrapać że tak naskakujesz na tych swoich znajomych?? Chuj cię obchodzi ich życie, pies i brak dzieci???? I powody dla których ich nie mają? Skąd w ogóle to przekonanie że każde małżeństwo musi mieć dzieci? I musi w ogóle chcieć mieć???

Gość Riminimimi
Mtako co się z tymi lidfzc robi a spokojnie to juz nie można...trzeba przeklinac w każdym poście...kolejny frustrat..or frustratka....dajcie spokój kazdy ma prawo wypowiadać swoj zdanie ale trzeba na siebie jak psy naskakiwac. i wyzywac kogos kogo nie znasz....Litości...

Gość idiotyzm krotko mowiac
Niby o co chodzi? Ze kupno odkurzacza rodzi sie w bolach? :D Zeby narobic dzieciakow nie majac tego odkurzacza a potem wyciagnac lape do panstwa - dawaj na odkurzacz, dzielna jestem, dzieci mam, nalezy mi sie? :D Ze niby w Polsce odkurzacz to znak luksusu? :D Przeslanie lapie - dla niekumatych co to jest ironia :D ale sens tej reklamoweczki glupi jak i tworca. Dla jednych dzieci to marzenie zycia, dla innych wycieczki zagraniczne i piaty samochod :D Bo taki kaprys maja.

Gość Zdenerwowana bardzo
Własnie odkurzacz jako synonim kariery idiotyzm

Gość Zeby miec dziecko
to odkurzacz tez chyba wypadało by miec Nie bede chyba wychowywac dziecka w brudnym mieszkaniu

Gość a ja kurfa nic
nie musze już kupić. chcialabym mieć 3 dziecko ale najpierw ktos by musial pozostalej 2 zapewnic miejsce w żłobku, przedszkolu, podstawówce blisko domu. Ktoś powinien zadbać o ich opieke medyczną tak zeby w razie ich pobytu w szpitalu nie musielismy z mezem spedzać tygodnia na ogrodowym krześle przy łóżku. Ktoś powinien zrobić mi chodnik wzdłuż bardzo ruchliwej ulicy zebym w razie gdyby zaistniala taka potrzeba mogla wlozyc dzieci do wózka i isc do sklepu kupić śmietane. Ktoś powinien wymienic wszystkie autobusy i tramwaje w moim miescie na niskopodlogowe tak zebym mogla do nich wdybac bliźniaczy wozek. Ktos móglby skosic trawe w naszym parku i zrobić chociaz jedna hustawkę i piaskownicę, zeby moje dzieci mialy się gdzie bawić. Tylko tyle mi potrzeba zeby zdecydować się na dziecko! Matka- polka.

Gość pupa77
Idiotyzm. Zupełnie nie na polską rzeczywistosc. Lepiej by reklamowali znieczulenia na porodówce bezpłatne i dla wszystkich, a nie tylko jak się da w łapę lekarzowi. Może by to kogoś zachęciło. Poza tym, ludzi i tak jest za dużo na świecie...

Gość do a ja kurfa nic
no, najlepiej to żeby to ktoś, widzę, ze szukasz jeleni aby ci umilili życie. Przecież nie musisz rodzić, jak nie masz tego wszystkiego co wyliczyłaś. Gdzie jest powiedziane, że kobieta ma tylko rodzić, a co to, kobiety to maciory. A może tak jeszcze je zamknąć w chlewiku i dopuszczać knura tylko do zapładniania.