Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Humbolka

Dobrze, ze nadszedl kryzys. Ludzie znowu cenia prace

Polecane posty

Gość Humbolka

I nie krzywia sie juz na 5 zl/h. To jest normalna stawka. Mialam juz dosc tych kmiotow, ktorzy mowili, ze na mniej niz 10 nie przyjda. A teraz nie maja za co zyc

Gość sprzątaczka
z choinki się urwałas?5 zł/h?co ty myślisz qrwa ze ja swoim dzieciom to piach dam na obiad?

Gość Humbolka
jestes nikim, wiec nie powinnas wiecej zarabiac

5zł/h to poniżej minimalnej krajowej :P wiec pomyśl zanim przyszykujesz koleją prowokację :P

Gość sprzątaczka
jestem kimś bo uczciwie pracuję a nie okradam ludzi tak jak ty ,qwa--------------5--------------zł/h-----------------uchachacha twoja kobyła moze zarży za 5 zeta

Gość kryzysowa pracodawczyni
No widzicie jak to jest? A u mnie moi pracownicy zarabiają 10 zł /h pomimo kryzysu. Chrzanić ten kryzys, nikt w kryzysie nie pracuje gorzej, więc mimo mniejszych dochodów nie obcinam nikomu pensji. Kryzys był, kryzys jest, kryzys minie, a pracownicy zostaną i docenia pracodawcę jeszcze bardziej.

Gość sprzątaczka
hubolk poszła do roboty za 5 zeta,wróci może jutro rano,przeciez cos musi zarobic

w krajach lepiej rozijajacych sie jak Polska, kryzys minie o wiele szyciej, ale w Polsce to jeszcze dobre pare lat...

Gość Pracodawcaaa
Ja też uważam, że to bardzo dobrze. Może w końcu Donek- mój żydowski kumpel z synagogi, weźmie się za tych leniwych polaczków i zaimportuje trochę chińczyków, którzy z chęcią popracują po 16 godzin na dobę za 4zł dniówki :classic_cool: Dobrze byłoby się w końcu wziąć za ten leniwy naród. Nic nie mam do polaków, ale chcą mieć za dobrze w życiu. 5zł za godzinę? Przecież to w zupełności wystarczy na chleb i wodę... więc czego oni jeszcze od życia oczekują- MIESZKANIA????? Shalom

Gość sprzątaczka
idź sie utop durny pracodawco i nie wqrwial porządnych ludzi,a u ciebie to za 1000zeta nie chciałabym robic,ty jak kazdy chaam odpada

Gość Pracodawcaaa
Sprzątaczko, reprezentujesz poziom typowy dla tego durnego narodu. My żydzi już dawno wiemy, że nadajecie się tylko do pracy fizycznej i trzeba was eksploatować ile wlezie :classic_cool: Nie, my nie robimy tego złośliwie lecz dla waszego dobra, gdyż jeszcze byście te pieniądze przepili, zakupili mieszkania, samochody, baseny- a tak, przynajmniej marzycie o życiu jak w Niemczech i macie temat do narzekań :classic_cool: Shalom!

Gość sprzątaczka
ja nie jestem żydem i nie kradnę.nie spalił cię hitler?

Gość Pracodawcaaa
Hitler też był żydem- nie wiesz o tym? A za antysemicką, zionącą nienawiścią i faszyzmem wypowiedz, właśnie namierza twoje IP Mossad- Wyślą rakietę ziemia-ziemia w twoją lepiankę Shalom

Gość sprzątaczka
pocałuj mne w malinę ,a zarabic min 10 tyś

Zależy gdzie... U mnie w pracy jestem jedna taka ciągle na L4 i mogą jej skoczyć... A dla mnie dla której ta praca jest również pasją, nigdzie nie ma miejsca...:-(