Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

bo kura domowa, to osoba, ktora pozwolila sprowadzic sie do wykonywania czynnosci w kuchni, pozwolila, a wiec nie korzysta z wlasnej woli tylko sie uzaleznia od toksycznego czlowieka, meza czy innego.

Gość synfonijaa
lamia 2 :-) a nie przyszło Ci kiedys do hgłowy,ze kura domowa wybrałą sobie takei zycie,bo jej tak wygodnie:-) i ,ze ta kyra domowa nie musi byc od razu zacofana kobieta,niedouczona i byc pod pantoflem meza:-)

lamia --a jeżeli jest to świadomy wybór ? Żona wychowuje dzieci i zajmuje się domem , a mąż pracuje ? Dlazcego odbierasz kobietom prawo do podejmowania świadomej decyzji i do bycia z tej decyzji dumnną ?

Gość stokrota45
lamia2 a dziwka to co jej praca nie jest toksyczna?jak daje robić wszystk z sobą.jak możesz tak kury domowe żle trakować

Świadomy wybór i porozumienie stron w związku :D

Gość synfonijaa
lamia 2,napsioz mi jak nie ooddac meza w objecia dziwki gdy mezowi zechce sie sprobowac stosunku analnego.Jaki mas zpomysł na wyjscie z tego problemu z obronna reka,aby moj maz i ja bylibysmy zadowoleni i uzyskali to co chcielismy,tzn,.ja nie bede miała anala,a moj maz jednak go sprobuje?

jak sobie tak wybrala, to jest gospodynia domowa, widzisz różnice? A z ta sztuczna dupa, to mnie rozbawilas do lez naprawde! Tylko takie rozwiazania Ci przychodza do glowy?? Ja sie zgadzam, z awe1 ze dla kazdego co innego jest wyznacznikiem szacunku.

stokrota45 za epitetem kura domowa kryje sie wlasnie to co napisalam wczesniej, co innego gospodyni domu, pani domu etc.

Gość synfonijaa
lamia lamia 2,napsioz mi jak nie ooddac meza w objecia dzi**i gdy mezowi zechce sie sprobowac stosunku analnego.Jaki mas zpomysł na wyjscie z tego problemu z obronna reka,aby moj maz i ja bylibysmy zadowoleni i uzyskali to co chcielismy,tzn,.ja nie bede miała anala,a moj maz jednak go sprobuje? napisz mi ,doradz,bo naparwde nie wiem jak bym miała w tej sytuacjo postapic?

Gość stokrota45
lamia2 zabrakło ci argumentów?????

Gość synfonija głupia jesteś
jak but większość klientów prostytutek to faceci z normalnymi przecietnymi potrzebami - i uprawiają z nimi normalny seks co do takich spraw jak BSDM - sama piszesz że są ludzie którzy to lubią. Słowo "ludzie" obejmuje także kobiety tępa łycho. I zapewniam cię że prostututek od BSDM jest mało (a klient próbujący pobić panienkę będzie miał szybko sesję BSDM z 4 łysymi panami) Tacy ludzie raczej spotykają się w swoim własnym gronie (kobiety i faceci) i uprawiają takie zabawy dobrowolnie i nie za kasę. Są jakieś kluby chociażby. I teraz pytanie do ciebie - pozwoliłabyś swojemu facetowi iść na takie sadomaso do burdelu. A co gdyby przez neta umówił się z dziewczyną która z nim to zrobi za darmo i dla swojej własnej przyjemności??? Bo ją to kręci? To by pewnie już nie pasowało, co? Smieszą mnie takie kretynki jak ty. Wyzywasz się na kobietach uprawiających anal ze swoimi facetami a sama nie widzisz że to raczej ty jesteś zalosną babą która zrobi wszystko żeby utrzymać przy sobie mężczyznę (nawet wręczy my karnet do agencji).

Szanuję ludzi uczciwych , odważnych , umiejących iść pod wiatr ,jeżeli w coś wierzą , dobrych , ciepłych , mądrych taką zwykłą ludzką mądrością , ofiarnych , serdecznych ....mogłabym jeszcze długo :)

Gość synfonijaa
lamia 2 czekam na pomoc w rozwiazaniu problemu łozkowego.Ja nie chce anal i proponuje mezowi wizyte u dziwki.Jak mam psotapic abym nie straciła twarzy i miała szacunek do samej siebie nie oddajac meza w trece dziwki.Co mam zrobic aby wilk był syty i owca cała?

a twój mężuś na tego anala (masz jakąś fiksacje na tym punkcie swoją drogą) prędzej pójdzie do koleżanki która lubi takie coś a nie będzie za to płacić. Gdize takie idiotki jak ty sieją.

Gość stokrota45
żłósna była ta wypowiedż

Synfonia -radzę zmienić męża ,jeżeli nie jest w stanie przyjąć do wiadomości odmowy w tej kwestii ;) :D

Gość synfonijaa
synfonija głupia jesteś--komus tutaj pusciły nerwy :-) Chyba ktos z esoba ma jakis kłopot :-)

odpowiedx na twoje pytanie: rozstać sie z mężem z powodu różnicy temperamentów i dać sobie i jemu szansę na spotkanie kogoś dopasowanego. A nie trzymanie tej pary spodni kłami i pazurami i błaganie "idź do dziwki, idź, ja ci nawet zapłacę, tylko mnie nie zostawiaj".

Gość zasluguje jak kazdy..
..dlaczego niby mialaby nie zaslugiwac?Krzywdy nikomu nie robi,wiec o co chodzi?jej zycie jej cialo-jej sprawa. Piszecie ze kura domowa miala prawo podjac decyzje ze owa kura chce byc(i tu ja chwalicie),a prostytutka nie miala prawa zostac prostytutka? Ktos równiez przyrównał dziwke do zlodzieje-ze oboje na szacunek nie zasluguja.Złodziej-rozumie,krzywdzi ludzi,zabierajac ich dobytek,a dziwka co wam zabiera?To ze wasi faceci do niej ida to nie jej wina,lecz wasza-gdyby dostawali to czwego potrzebuja,ten zawod by nie istniał:)najlepiej zwalic wszystko na prostytutke:) Rowniez co do kur(znowu),wychowuja dzieci,zajmuja sie domem..a kto powiedzial ze prostytutki to kobiety bezdzietne i bezdomne.? Ogrniczone sa wasze wypowiedzi-typowe dla malo miasteczkowych kur domowych:) Aloha

Gość synfonijaa
awe 1,na arzie to moj maz nie chca anal,bo on nie lubi takiego czegos :-) Ja po prostu chciałąm uzyskac jakas porade na przyszłosc,jak mam postepowac :-)ale jakos nikt z tych madrych ludzi ktorzy tak mnei wyzywaja nie doradzili mi nic madrego :-)

Nie zabraklo mi argumentow, zastanwaim sie jedynie jakich uzyc, aby przemowily do synfonijaa i do Ciebie stokrotko. No cóż trzeba miec tylko troche dobrej woli w poznaniu czlowieka, swojego meza, co ma we wnetrzu, a nie tylko w spodniach. To powinno pomoc rozwiazac wiekszosc problemow.

nie wiem czy mam kłopot ze sobą, ale przynajmniej nie mam obsesyjnych mysli związanych z ciągotami analnymi mojego męża i ochroną mojego zagrożonego odbytu

Gość stokrota45
synfonjiaa głupia jesteś- halo masz jakiś problem ze sobą że innych obrażasz????????

Gość synfonijaa
synfonija głupia jesteś --alurat to wcale nie jest rozwiaznei,rozstac sie z powodu anala :-) prszeciez inny facet bedzie lubił np.fisting w tyłku to tez mam sie z nim rozstawac :-) i tak w kołko :-)

Gość synfonijaa
Mnei chodfziło o to,ze lamia 2 napisała,ze nie ma do mnei szacunku,bo ja nei chcac np.anal kaze swojemuy facetowi isc na dziwki :-)

Gość synfonijaa
Tenb anal to tylko przykład.Moge teraz o fistingu napisac :-)

I gdzieś nam uciekł temat topiku ;)

synfonija czytać nie umiesz? ja ci doradziłam jeśli dla twojego męża niezrealizowany seks analny będzie ważniejszy od WSZYSTKIEGO innego co was łączy - to z tym panem należy się wtedy rozstać. W ten sposób wyjdziesz z sytuacji z twarzą (a nie tylko z nienaruszonym odbytem). Kobieta która wysyła męża do agencji by sobie tam ulżył i uważa ze to dobre dla jej małzeństwa na pewno normalna nie jest. Ale możesz mi nadal wmawiać że to ja mam problem ze sobą.

Gość stokrota45
jak ktoś nie doczyta to reszte sobie wymyśli

Gość synfonijaa
lamia 2 :-) jedym słwoem ,dziewcze kochame ,a co ma poznanie wnetrza faceta jak jemu sie zechce czegos sprobowac :-) Ale widocznie Ty zrobisz wszystko dla meza aby tylko nie poszedł na dziwki i aby w najgorszym razie nie znalazł sobie innej.Wszystko zrobisz,a ja nie zrobei wszystkeigo dla meza,bo własnie mam szacunek do samej siebie.