Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Gość mizi69
a eszcze jedno ja nigdy nie calowalam sie z frajerem nigdy i nie sprzedaje takiego sexu jak my to robimy w domu, frajer dostanie maximum jakas czesc ,miej niz polowe,a mojego uczucia nikt nie kupi...

No własnie podstawaw kazdym zwiazku jest zrozumienie, szczera komunikatywna rozmowa i uczucie.Super ze juz sie na dobre dogadujecie i jest dobrze, zreszta w sumie teraz pracujesz dla Was obojga, wiec on sam powinien to przetrawic.Kazdy facet jest w gruncie rzeczy zazdrosny o swoja dame, ale bez przesady;-) Ja mojejmu zazdrosc juz dawno temu wybiłam z głowy:-P Jakie lubicie urozmaicenia w sypialni?Wolicie romantyczne uniesienia czy rdapiezny sexik? My wolimy delikatnie, ale nie raz hardcorem sie to konczy;-)taki spontan:-P

Gość mazda323j
a jak koles chce loda przez cała godzine to mu robicie? pytanie do udzielajacych sie tu pan do towarzystwa. bez urazy oczywiscie

Mizi to wiedzialam. bo miłosci kupic sie nie da:-)za zadne skarby swiata

Mazda pytanie bez sensu nawet dla mnie:-)Ktory facet wytrzyma godzine oralu?:-P

Gość mizi69
loda przez cala godz matko boza czy ty sie z kims na rozum zamienilas ja nie jestem workiem treningowym tylko prostytutka ,tacy panowie zdarzaja sie zadko ktorzy mogo 15 min ,zazwyczaj sa wyglodzeni i przy nowej atrakcyjnej kobiecie koncza bardzo szybko

Gość mizi69
larwka z ciebie musi byc fajna dziewczyna...

Moj nie wytrzymuje nawet w pozycji 69 10 min..musimy zmienic styl bo od razu by dostał:-P

Dziekuje normalna jestem..wiesz tylko w realu cos mnie kobiety nie lubia..Nie znam zadnej prostytutki ale mysle ze zaprzyjaznilabym sie wlasnie z Wami, bo jestescie szczere i naturalne:-)No i znacie zycie od tej normalnej szarej strony..

Gość mizi69
wczoraj moj byl wyglodzony ze jak popiescilismy sie ok10 min to bylo potem troche na jezdzca troche na pieska ja zaczelam konczyc a moj za mna...

Ale masz extra ..ja nadal cekam az moj wyzdrowieje..juz kilka ty bez sexu i niego w łozku..My zazwyczaj kochamy sie kilka godzin ale odpoczywajac w trakcie..tylko ze na poczatku no wlasnie po kilku ruchach mial problem bo konczyl:-( Obawiam sie ze teraz po tak dlugiej przerwie i chorobie bedzie jeszcze gorzej..ale nic to ..jakos to przetrawie:-) My zawsze z rana robimy szybki numerek..Wy tez tak macie?

Gość mizi69
a tak na marginesie gdybym na dzien dzisiejszy nie byla mezatka to chyba zostala bym stara panna, w tym kraju gdzie ja pracuje nie przychodzi po 3 frajerow tylko wiecej tz prawie wszyscy zdradzaja

Gość agamandon
:-) no, tak,jak widzę,te prostytutki to niedouczone panie :-) błędy walą jak cholera :-) Larwka,Tobie tez nic nie brakuje :-) błędy robisz okropne.

hmm bo nie dostaja w domu tego czego pragna..dlatego przychodza..lub pokochac sie z piekna dziewczyna:-Pbo w domku grubasny pasztecik żre czipsy:-P

Agama...trudno..nie jestem w pracy lub na uczelni..pisze szybko i sie zdazaja ..oj tam błedy:-P Grunt ze zyciowych juz staram sie nie popełniac:-) to najwazniejsze

Gość agamandon
larwka,ty to chyba byłas albo zostaniesz prostytutka.Jestes tak zafascynowana tymi kobietami,prostytututkami,ze aż dziwne

Gość larwka a moge spytać czym sie
przejawia Twoje zainteresowanie prostytucją? jesteś dziennikarką, psychologiem? Czy moze po prostu zawsze ten zawód cie interesował?

Gość margines spoleczenstwa
mizi69 nie doczytalam wczesniej,sorki za to ,ale jak Tobie udalo sie spotkac swojego obecnego meża?w trakcie czy przed?ze to zaakceptowal?malo jest tak wyrozumiałych meżczyzn.Twoj musi byc wyjontkowy.zazdroszcze:)

Nie jestem zadna z tych wymienionych osob..tak sie jakos juz 2 krotnie zdazylo ze na forum szczerze moge porozmawiac tylko z prostytutkami:-P A ze sie wypytuje ..no cóz a kto z Was nie zadaje pytań , czy np nie czyta Ich wpisow z uwaga? Poza tym moge sie czegos nauczyc..np jak urozmaicic swoje życie erotyczne:-P

wyjątkowy,przepraszam ze bład,bo zaraz mnie tu zlinczują:P

Hej Marginez a miej te lincze gdzies:-P Widzisz juz 2 dziewczyna znalazła swojego meza i miłosc w pracy:-)

Gość mizi69
juz jestem u nas jest troche inacze tz 15 min 30 min i 1 godz itd byla chwilke zajeta ale juz jestem

Obawiam sie ze u mnie nawet 15 min nie bedzie , jak moje szczescie wroci do domku:-(

Gość mizi69
marginesie mojego poznalam w trakcie ,przyszedl jako klient , a jak go zobaczylam to nie moglam slowa wydoby -podkreslam ze zna wielu przystojnych mezczyzn,

no witam ponownie.musialam zrobic kilka rzeczy,ale juz jestem,a to w parcy ?no własnie nie czytalam od poczatku.kurcze ja jeszcze poki co nie spotkalam takiego w pracy,a nawet jak byly jakies podchody to nie myslalam ze to na powaznie,zreszta podziwiam ja chyba bym nie umiala sobie ulozyc z zadnym klijentem zycia. chcialabym zeby moj przyszły maz nie wiedzial czym sie zajmowalam,tak jakos bylo by mi latwiej(dlatego podziwiam mizi),zaczne sie chyba za nim rozgladac jak skoncze ten rozdzial mojego zycia.

Gość mizi69
larwka ja na mysli mialam prace,serwis 15 min 30 min itdjest pelno takich ktorzy musza szybko do domu i zamawiaja krotki numerek

upssssss nie zrozumiałam..no tak jedno mam w swojej głowie..sex:-P Takie szybsze charce z klientem chyba sa lepsze , niz siedzenie godzine lub dłuzej..no bo facet napalony szybko dostanie i co dalej z nim zrobic?

Gość mizi69
margines ja go nie szukalam bylam sama , a on spadl jak grom z jasnego nieba,jak go tylo zobaczylam to wiedzialam ze jest po mnie,jak wyszedl to mialam koniec pracy , a dopiero zaczelam ,na drugi dzien zmienilam miejsce pracy a on i tak mnie znalazl...........

Gość mizi69
larwka to co bylo wczora w domu na jezdzca i na pieska ,a teraz jestem w pracy , o 23 koniec i jade do domku...

Jednym słowem byliscie sobie przeznaczeni:-)