Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleciałka

czy prostytuka waszym zdaniem zasługuje na szacunek?????

Polecane posty

Rozumiem Cie doskoale i wcale nie uwazam ze nie znajdziesz sobie innego zajecia i faceta..Zycze Ci abys jak najszybciej była szczesliwa..a sama dobrze wiesz co jest dla Ciebie najwazniejsze..pozdrawiam cieplutko i 3maj sie:-)

Gość wwrrr
pytanie w temacie jest glupio sformulowane - tak, jakby np zapytac, czy nauczycielka/sprzataczka/przedstawiciel handlowy zasluguje na szacunek.

wrr dokładnie..ale temat sie fajnie rozwinął:-)

Gość margines spoleczenstwa
najlepsze z tego wszykiego jest to ze jestem skromna dziewczyna ,nie wyrózniajaca sie z tłumu,mam 24 lata,a twarzy nastolatki,mówia ze jestem ladna dziewczyna,wiele factów oglada sie za mna na ulicy,zaden nigdy by nie przypuszczał,ze tym sie trudnie.ubieram sie modnie,ale nie wyzywajaco.moi znajomi nie wiedza czym sie zajmuje,wiedza tylko 2 kolezanki ,nie potepiaja mnie,wiedza ze to moj wybor.czasem pytaja mnie oszczegoly jak siedzimy na piwie,jacy sa faeci,czy czy cos czuje w trakcie stosunku(nie czuje nic,odgłosy jakie wydaje sa tylko dla potrzeb faceta,nigdy nie mialam orgazmu z żadnym).nigdy nie wyczulam zeby uwazały sie za lepsze(jedna studiuje,druga pracuje w sklepie).mam w nich oparcie.przyzwyczaiły sie.traktuja mnie jak zwykla kolezanke i dzwonia z pytaniem:jestes w robocie?jak nie to wpadne na piwko.wtedy jestem jedna z nich i nawet mi nie przychodzi do głowy ze to co robie jest złe.

Dobrze ze masz takie kolezanki,oby tylko były na dobre i złe:-) wiarze ze poznasz kogos kto odmieni na lepsze Twoje zycie, da Ci miłosc, stabilizacje i szacunek.Trzeba tylko otworzyc sie na ludzi i nie myslec co jest teraz ..tylko o tym co bedzie dobre :-)

Gość Załamana xx
a od kiedy KUR.WY zasługują na szacunek ?? nienormalni jesteście ??

Moze i jestem nienormalna ale nie obrazam nikogo:-P

Gość dikiri
kurwa to ta ktora daje za free i bzyka sie na lewo i na prawo, prostytucja to normalny zawod i dodam ze jesli ten zawod wykonuje dziewczyna z rozumem nic ani nikt nie ma prawa ja od kurewek wyzywac !!!

Gość dikiri
kieruje to do zalamanej xx

Gość karoolek.....
i to na wiekszy szacunek nizli sprzedawczyni z tescco , bo dziwka przynajmniej zna swa wartosc i dupy daje za odpowiednią kwote i to nie małą , zas ta z tesko szmaci sie za jakies około 860 zł po ubruttowieniu !

Gość karoolek.....
dikiri k**wa to ta ktora daje za free i bzyka sie na lewo i na prawo, ---------------------------- bzdury tu piszesz ! \taka o ktorej pisze to obieta rozwiazła

Gość wyuzdana modliszka
A kim wy jesteście aby oceniać? P.s ostatnio namnożyło się tematów o prostytutkach, czyżby popyt? :)

ps.larwka dzieki za słowa otuchy:)

Gość wyuzdana modliszka
margines społeczny - dasz radę i z tego dołka wyjść, potrzebujesz czas i tyle. Każdy z nas potrzebuje czasu, żeby się pozbierać, poukładać sobie życie. Nie przejmuj się komentarzami i opiniami debili, zapewne jakby stanęli przed tobą twarzą w twarz oniemieliby i tyle z ich "braku szacunku". Taka jest nasza mentalność, oceniamy chociaż mamy gówniane do tego prawo.

Gość dikiri
Moze masz inne zycie, niz te kobiety, dlatego tego nie rozumiesz i w glowie ci sie nie miesci jak mozna cos takiego robic.. Ale sa dziewczyny ktore zycie nie rozpieszczalo, i syduacja ich do tego zmusila. Inaczej lepiej krasc ? Zabijac dla pieniedzy? lub pozucac dzieci na smietniku jak sie slyszy, bo nie ma co do gara wsadzic?? wtedy ktos taki zasluguje na szacunek??

Gość dikiri
kochanka twojwgo meza nie zasluguje na szacunek bo rozwala ci malzenstwo, a prostytutka spelni jego potrzeby i po wyjsciu z clubu jest koniec tematu !

miło jest jeszcze spotkac ludzi wyrozumiałych i chcacych zrozumiec kogos syuacje,bo najłatwiej jest wyzwac od kur..,sama nie uwazam ze to co robie jest dobre,nie,wrecz przeciwnie,ale przeciez nie wszystkim w zyciu sie uklada tak jakbysmy tego chcieli! czy wy jestescie tacy pozadni?nigdy nie przydazyło Wam sie w zyciu cos czego moglibyscie sie wsydzic?zapewne jest wiele takich rzeczy. słyszalam o dziewczyne ktora przespala sie z facetem własnej siostry i mialo tego uwaza ze nie zrobila nic złego!nie ma z siostra kontaktu bo tamta jej nie chce znac.i uwazacie ze ona jest ok?ja uwazam ze nie,bo to jedno z najgorszych rzeczy ktore mozna komus zrobic.ona zasługuje na szacunek?

Gość dikiri
z pewnoscia nie zasluguje, nawet w clubie gdy przyjdzie ktorej jakis szwagier np lub ktos tam, znajomy itd nie ida z nim na pokoj jak juz to jedynie jakas kolezanke polecaja... oczywiscie nie wypowiadam sie tu za wszystkie bo nie wiem ale z mojego doswiadczenia widzialam taka syduacje nie raz ....

Gość POLECANY PRZEZ RADĘ UE.
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość mizi69
larwka -z tego co wyczytalam na forum koko to ty nie jestes prostytutko...? a co do marginesu spoleczenstwa ...sama ostatnio odkrylam ze 4 moje kolezanki tak pracuja i co z tego to sa dla mnie te same dziewczyny co przedtem .gorsze sa te cichodajki z dyscotek ,ktore mozna miec za piwo...

Margines ..badz dziewczyno soba, nie martw sie i do Ciebie sie szczescie usmiechnie.Ci ktorzy tak krzycza, bluzgaja ,nie wiedza nic to zycie bez wsparcia rodziny, znajomych..Sa otoczeni płaszczykiem ochronnym a o normalnym, ciezkim zyciu czytaja w necie lub ogladaja w tv.Sama bylam kiedys w dole, rodzina i przyajciele odwrocili sie ode mnie.Szczescie e w nieszczesciu znalazlam ludzi ktorzy pomogli mi w niedoli, pokazali jak ciezka praca do czegosc dojsc,potem poznalam zmeza, zakochalam sie i jestesmy szczesliwi.Ale uwierzmi ,wiem co to pusta lodowka, brak swiatła, gazu i telefonu.Dalam rade ,moze w inny sposob ale zawsze! Ty tez dasz,musisz tylko zmienic nastawienie do zycia;-)a reszte wypacykowanych olej:-P

Gość mizi69
dikiri no nie przesadzajmy nie znam zadnej dziewczyny ktora poszla by ny pokoj ze znajomym ,sasiadem ,czy kims z rodziny

Mizi nie jestem i nie bylam..Lubie szczere , otwarte ,bezpruderyjne kobiety..Nie mi je oceniac, znam zycie od tej zlej strony..ale jakos udalo mi sie uniknac losu Koko.Jej sie udalo..meza poznala w ;pracy' sa razem i szczesliwi..a my no coz rozmawiamy sobie jak urozmaicic nasze zycie erotyczne..to chyba nic złego:-)

Gość dikiri
no ja tez nie znam ale porownuje ze nawet tam takie rzeczy sie nie zdarzaja w zyciu prywatnym jak napisala poprzedniczka ze siostra przespala sie ze szwagrem prywatnie i czy nalezy jej sie szacunek..

Gość mozetu
przeczytalam tylko kilka wpisow z pierwszej strony. nie wzieliscie jednego pod uwage. do prostytutki trafia nie jeden facet, ktory nie ma partnerki albo taki co mu zadna nie moze dogodzic, bo moglby o kazdej porze i wszedzie. gdyby nie prostytutka byloby wiecej gwaltow i przemocy

Gość mizi69
oczywiscie ze to nic zlego a KOKO nie potepiam, bo tez tak pracuje, a co do dirik to wiem z doswiadczenia ze jak przyszedl ktos znajomy to ta dziewczyna po prostu nie przedstawiala sie i koniec

Gość mizi69
mozetu pisalam o tym wyzej

Mizi:-) popisz z nami nieraz na tamtym topiku..zreszta sa tam widziane wszystkie fajne i bezpruderyjne kobieti;-)

Gość dikiri
dokladnie lub uciekala na zaplecze..