Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malafyrenka

Czy to ciąża????

Polecane posty

Gość malafyrenka

Czy to możliwe żebym była w ciąży jesli dostałam okres ( od 14 lat od kąd mam okres zawsze dostawałam regularnie co 28-32 dni) tym razem po 20 dniach, nagle i niespodziewanie, do tego od tamtego okresu bola mnie stale piersi, wydaja sie takie nabrzmiałe a tak zwykle mialam tylko tuż przed okresem, budze sie z lekka taka jakby gorączką, w każdym razie w nocy do czuje ze oblewaja mnie poty, to zimno mi, ogulnie w ciągu dnia też czuję od czasu do czasu jakbym miala podwyższona temperature al enie czuję żeby to było przeziębienie choc czuje sie też osłabiona. Czy to możliwe zebym byla w ciazy ( jesli tak to mogly by to byc dopiero 2, 3 tydzien skoor 20 dni temu mialam ostatnia miesiaczke. Czy to poportu jakies rozlegulowanie hormonalne organizmu.. :/

Gość malafyrenka
Myslalam o tym ale mam okres, chyba po tym jak sie skonczy zrobie, kilk aosob mowi ze to mozliwe ze moge miec okres i byc w ciazy tymbardziej taki dziwny okres.. Zastanawiam sie czy jesli teraz zrobie test to nie bedzie zafalszowany wynik przez to ze okres mam

Gość tasia1985
zrób test jak ci sie okres skonczy

Gość malafyrenka
yhm, zrobie po