Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona2o

kiedy wystąpił u was okres po poronieniu??

Polecane posty

Gość ona2o

witam was !!! mam pytanie do dziewczyn które stracly swoje maleństwo i chca jeszcze raz zajsc w ciąże. otóż straciłam 27 lutego swoje maleństwo w 12 tyg ciąży. bardzo chciałabym zajść w ciąże i urodzić . niestety mam problem bo jeszcze nie dostałam okresu. staramy sie nadal i myślałam nawet ze jestem niestety testy byly negatywne. w czym jest problem czy bede mieć jeszcze takie maleństwo??

Gość ona2o
widze że nikt tu nie miał takiego przypadku ;( pozazdrościć

Gość przyszła mami
ja dostałam okres 51 dni po poronieniu (poroniłam w 6tc):) odczekaliśmy 3 kolejne cykle (tyle zalecił lekarz) i do dzieła...w 4 cyklu zaszłam w ciążę - aktualnie kończymy 31tc :) poczekaj cierpliwie na okres....ogranizm musi wrócić do równowagi...A lekarz pozwolił Wam od razu się starać??????????

Gość klaczek placzek
w maju poronilam we wrzesniu pierwszy okres a w pazdzierniku ciaza:))))) mala ma dzis 11 miesiecy:)

Ja pierwszy okres po poronieniu dostałam w terminie spodziewanej następnej miesiączki, nie miałam żadnego dłuższego odstępu.

Gość alpinistka1
poronilam w lipcu - okres w we wrzesniu. Ciaza w nastepnym roku w maju i poronienie - okres w lipcu. Ciaza w pazdzierniku - poronienei w listopadzie. Miesiaczka na Boze Narodzenie. Ciaza za dwa lata w pazdzierniku - porod w lipcu :)

Gość kamil0987
Ja poronieniłam w 13tc:( okres dostałam po 36 dniach.Powinnas poczekac na ten okres a potem ewentualnie sie starac bo Twoja macica potrzebuje czasu na regeneracje a cykl aby wrócic do normy.

Gość kamil0987
Albo udaj sie do lekarza moze da cos na wywołanie bo juz sporo czasu mineło.