Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnesska

----- L U T Y 2010 -----

Polecane posty

Olus-ja tylko dwa kg przytylam a i tak wszyscy widza brzuch bo jestem niska i chuda a pewnie na koniec mnie wywali :P

Ola...-coś mi się widzi, ze synuś będzie. :D Majóweczka- śliczny brzusiulek.

Majóweczko śliczny ten brzuszek:) Daga, w sumie to jak tak napisałaś to ja sobie uświadomiłam że też jakaś bardziej śpiąca ostatnio jestem, ale mój intelekt jakoś sobie nie poradził z powiązaniem tego z łykanymi tabletkami;) Pewnie masz rację że to od tego. Cieszę się jak diabli, że nic mnie teraz nie boli i mam nadzieję że tak już zostanie. Biedne dziewuszki jesteście z tymi mdłościami. Życzę wszystkim żeby jak najszybciej minęło. Zaraz jak mi się uda to Wam zaprezentuję swoje brzuszysko (bo brzuszkiem to się tego nazwać nie da;))

ja sie wlasnie zabieram za wklejenie mojego brzuszka :) Ola- no niezly masz juz brzuchalek :) majoweczka- przeslodki twoj bruszek :) no nic, ide przerzucic fotke

yhhm Ania forever mialo byc :) a ja niestety wam fotki nie wkleje bo zapomnialam ze nam sie czytnik do kart popsul :( i komp nie odczytuje karty a niewiem jak aparat do kompa podlaczyc-

Aniu no bez przesady brzuszek nie jest wielki :P bardzo zgrabny :)...moj tez moze tak wyszedl maly bo zdjecie sama sobie robilam na szybko ale kazdy mowi ze mi tylko brzuszek urosl a reszta jak byla :)

Majówka, na mój temat to się nikt raczej nie wypowiada, bo kłamać nie chcą a są na tyle taktowni że wiedzą że kobiety w ciąży denerwować nie należy;) Kurcze, w pierwszej ciąży to ja na koniec miałam niewiele większy bębenek niż teraz. Trochę mnie przeraża wizja tego jak będę wyglądać w styczniu:) Pochwalę Wam się że właśnie dokonałam zakupu na swój bęcol http://www.allegro.pl/item727295510_majka_mw_stylowe_modne_poncho_na_kazda_pore_roku.html

Ania forever jaki brzuszysko, sliczny brzusio masz:) dzidzia ladnie rosnie:) Widze ze Ty za 3 dni w 18 tydzien wejdziesz:) calkiem tak jak ja:D:D zaczynamy 5 miesiąc Majoweczko sliczny brzuszek, a niedawno sie martwilas, ze jak Twoj przyjedzie to brzuszka nie bedzie, a tu tak ladnie wyskoczyl:D:D ja swoj ostatnio wklejalam i jak mi sie zachce znowu zdjeica brzuszka zrobic to tez pewnie wkleje:P:P buiaki i dobranoc. Milych snow wszystkim.

nie wiem dla czego uaktywnik sie moj email ktorego nie mam wpisanego w preferencjach??ktos wie??

smieszne bo ja nie mam takiej poczty. Niby w preferencjach tego nie ma ale jak pisze idomosc to pokazuje sie to w Adres Tlen.pl czemu nie moge tego usunac?

Dzieki majoweczko, musiam cie z kims pomylic ;) Mam nadzieje ze dobrze sie w anglii toba zaopiekuja. Co do mojej szyjki to wlasnie ze nie wiem co z nia nie tak bo jak poszlam z plamieniami to lekarz rozlozyl rece ze on nic nie poradzi. Nawet polozna nie chciala tam zerknac ;/ Sama doszlam do tego ze to szyjka bo plamilam zawsze po przytulakach. Niedlugo ide na cytologie wiec dzieki temu chwytowi ktos w koncu laskawie mnie zabada... A co do brzuszka to mam identycznie do jednej z was, rano zero a wieczoraj potrafi mi tak wysadzic jak na 7 miesiac ;)

ja juz w pracy :) wczoraj porobilam sobie fotki brzusia i stwierdzilam ze urosl troszke :) moze wieczorkiem wam wkleje jak mi maz kael znajdzie bo ja niewiem gdzie takie rzeczy sa w naszym domu :P zapraszam do wspolnej kawki!!

witaj fasolko- slodki brzuszek- mojego tak mocno przez bluzke nie widac ale twoj wymiarowo najbardziej podobny do mojego ale ja juz w 17tyg jestem

🖐️ Falbanaa-No tak niestety w UK jest :( dlatego dobrze ze poczatki ciazy jestem tutaj...nie ma tego zlego...mam nadzieje ze Ciebie wkoncu zbadaja... Fasola-brzuszek ladnie zaokraglony...a jaka bluzeczka ladna :) Ja wlasnie bylam odprowadzic core do zerowki...narazie tutaj pochodzi ...wiec teraz tez mam ranne wstawanko..coz..pozdrawiam wszyskie benbenki :P😘

Witam wszystkie :) Majóweczko, przepiękny, zgrabniutki brzuszek, może jutro dodam swój, bo coś mi nie wchodzi. Sie ma Ola :) dobrze, że mdłości przeszły, rzeczywiście waga skacze aż 2 kg... Daga super wieści :) Cały czas musisz mieć przy sobie coś do jedzenia i już. AniaForever, Ty też drobniutka no i brzusio ładniutki :) Nie jest taki duży, ale widać ciążę :) I niech rośnie zdrowo! Fasola coś nie mogę wejść obejrzeć zdjęcia twojego... Bede-mama, a chętnie kawkę :) Mnie dziś w nocy obudziło mocne kłucie z boku brzucha, aż nie mogłam się podnieść siku, jakoś się zwlokłam, półprzytomna położyłam się spowrotem i przeszło. Dziś od rana kłucie po bokach czuję i to dość mocne :(

Witaniu ja mam co rano takie klucia to chyba jajniki czasem to jest nie do wytrzymania pewno to jakies uciski :( bede mama-to do ciebie na kawke a do mnie na kubek kakao :)

Dzień dobry laski:) Ja właśnie nakarmiłam swojego małego większego głodomora i czekamy aż tv będzie "Jedynkowe Przedszkole" a ja muszę teraz pomyśleć o śniadaniu dla siebie i dzidziusia;) Agus ja to w sumie nie wiem w którym tygodniu tak naprawdę jestem. Na suwaczku mam datę wyliczoną z OM, ale na usg wyszło że ciąża jest ponad tydzień starsza, więc ja już sama tak do końca nie wiem czego się trzymać. Fasola, piękny ten Twój brzuszek. Witania, drobniutka to ja zdecydowanie nie jestem, a szkoda;) Ale dziękuję bardzo za komplementy:) Dziewczyny ja też siadam z Wami z kubeczkiem kakao:)

majoweczka- aj chetnie wypije gorace kakao do sniadania :) ja sie ciesze ze nie musze zadnych lekow brac, i nie mam zadnych boli znaczy sie, czasmai zakloje ale nie ejst tak zebym mosiala co sprzeciwbolowego brac bardzo wam wspolczuje tyhc ilosci lekow, bo ja przy jakichkolwiek niepokojacych bolach to bym chyba umarla ze strachu my juz w piatek idziemy do ginekologa :) :D :D juppi!!!

wytlumaczcie mi jak to ejst z tymi miesiacami bo u mnie na suwaczku pisze 4 miesiace i 3 dni- a ejstem w 16+3 tyg no to jak mi w 18tyg ciazy moze zaczac sie juz 5 miesiac, to prezciez niemozliwe............nie kumam

A ja fasoli zdjęcia brzuszka nie moge otworzyć... Ola mnie też waga skacze o kg raz mam +3,5, a raz +4,5 Dlatego uśredniam i wpisuję +4 :) Co do leków, to jedyne czego nie chciałabym brać to duphastonu. Każdy organizm jest inny, ale mój tragicznie reaguje na ten lek. Kiedyś go brałam na uregulowanie cykli i mdłości miałam nieziemskie, niesamowicie opychałam się jedzeniem i w miesiąc przytyłam 4 kg, dlatego odrzuciłam i nie chciałabym go brać już nigdy. Cykli i tak mi nie wyregulował.

witania, fotka sie otwiea po prawej stronie taka mala, i mosisz na nia kliknac to sie powiekszy

Bede-mama mnie się otwiera strona główna fotosika i nigdzie nie ma małego zdjęcia, no cóż spróbuję może później. Z liczeniem miesięcy róznie to bywa... Najczęsciej piszą, że od 18 tyg to 5 ty miesiąc, więc byłabyś w połowie czwartego licząc od 14 tyg...

***Sabiness, hehe :) Niom mam ciągutki do kaszki :) I do wielu innych rzeczy ale staram się jakos na spokojnie by nie nabrac za duzo :) A co do fryzury, ja za dlugich włosków nie mam,tak troszke za obojczyki i krece u fryzjera na prostownice,kiedys tak mialam i efekt rewelka :) Malutki tapirek Malo lakieru i super naprawde – naturalnie i romantycznie :) ***Będę mama – spokojnie,poczujesz niedlugo ruchy ja zaczelam czuc w 18 tyg i 3 dniu dopiero :) I nie było rybek,plywania tylko od razu solidny kopniaczek :) Teraz już wiem jak czuly się gremliny jak dostaly wody :P ***Agus_inv ja tez nie mam słodkich zebow ale ostatnio do słodyczy mnie ciagnie to wsuwam Lu petitki :) z ziarnami,mniam mniam :) ***Majoweczko,Olu….,mój bunio jest identyczny :) ***Daga, ja ci dam obojnaka :P nie no mam nadzieje ze chłopak – choc chce tylko by zdrowe było,nic wiecej,ale facet już do niego Konradku,Konradku to coz innego mam mieć :) A synka zawsze chciałam :P ***Ania Forever – no kurcie, fajny brzuszek :) Ja już się na swój wypowiedziałam, ale jak wczoraj w Tesco bylam to babka do mnie bo stalam w dluugiej kolejce – „tam ma pani kase pierwszeństwa” Hihi :P wiec tez widac,oj widac :) Fajne Poncho, hehe, mnie się to rozowe podoba i to nawet baaardzo :) A z tym liczeniem to roznie,jak na weselu babke to powiedziala ze jest na początku 4miesiaca a mowi ze zaczela 17 tydz… no nie pojmuje… Nie nadazysz :P Ja tam licze od tego ostatniego pierwszego dnia krwawienia :) i normalnie w sobote będzie 20 tygodni… Polowa :) Ale mowie wam,możemy się założyć, ze choc termin mam na 20 to urodze 27 stycznia lub 30 bankowo :P (oby… ) A mój dzisiaj kopal po paczku i serku :) ojoj :P Ja może nie pije mleka ale jak już mówiłam wcinam danonki :) Dla mocnych kosci :) Jejku jak ja się wczoraj oapnowalam i na dziale z dziecięcymi ubrankami nic nie wlozylam do koszyka? Nie wiem :P Ale staliśmy z narzeczonym dobre 5 min – ciągaliśmy pozytywki za sznureczek i oglądaliśmy takie Male,mięciutkie ciuszki… uuuu :D przeurocze :)

santica- napewno sie doczekam kopniaczkow :) codziennie przed snem mamy rozmowe i dzidzius mi mowi "mama, poczekaj do urodzin, ebdzeisz miala najpiekniejszy prezent" :D tak wiec czekam :) hehe co do zakupow to mi nie jest ciezko sie oprzec, ciagle patrze na ciuszki dla chlopczyka i nie kupuje bo jeszcze nie mamy pewnosci czy to aby napewno Szymonek :)