Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko jedno pytanie

czy mogą mnier zmusić do porodu sn?

Polecane posty

Gość trzeba bylo nie dawaccc
to trzeba bylo się nie decydować na dziecko jak poród wam przeszkadza to co mówić opieka nad dzieckiem, które sika, płacze samo nie wie co chce i to w nocy, później jak starsze to inne problemy i tak całe życie.

Gość 324
Masz rację, wiele osób rzeczywiście nie decyduje się na dziecko z powyższych powodów. Nie każdy jest w stanie znieśc bóle porównywalne do amputacji koniczyny bez znieczulenia, nie każdy ma ochotę miec resztę życia rozerwane krocze, a wszystko to żeby opiekowac się dzieckiem , które i tak na końcu odda cię do domu starców... Dziwni ci ludzie..

Gość tak zakończony

Gość OLaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja urodziłam siłami natury i tak właśnie chciałam. w końcu kobieta została stworzona do tego żeby rodzić.

Gość tez jestem tego zdania
i nigdy nie chciałabym być facetem - bo ich wiele omija.

Ale to jest debilizm na własne zyczenie sie okaleczac;/ Porod silami natury to cudowna sprawa-co z tego ze troche boli??? Dziecko zdrowsze, kobieta spelnionawspaniala sprawa!! Moze jeszcze sobie narkoze na zyczenie robcie, zeby Was przypadkiem uklucie w kregoslup nie bolało;/ Kobiety sa stworzone do rodzenia, lepsze juz chyba znieczulenie zo niz rozrzynanie powłok brzusznych;/

Aknelo ty chyba masz duze pojecie o cesarce :-) rozbawilas mnie A wogle to kazdy lekarz czy w dani czy w austri czy anwet niemcy powie ze w pl nie ma cesarek bo konieta sie wciska ciemnote ze sa nie zdrowe tylko po to zeby nie chcialy ich miec na zyczenie bo polski narodowy fundusz zdrowia jest na to zabiedny zeby to finansowac a jesct co finansowac, lekarz, pediatra, anestezjolog, pielegniarki, polozne itd

Gość dredowa
Ja mam bardzo niski próg bólu ale mimo to chcę i wolę rodzić naturalnie, chyba że powstaną medyczne wskazania na CC. Uważam, że warto rodzić naturalnie, przeżyć to wszystko całą sobą. Ale to moje zdanie, każda ma prawo wyboru i podejmuje decyzję słuszną wg siebie i dla siebie. :)

Gość bla... bla... bla....
No właśnie dla siebie. A moze jednak pomyślała by o dziecku, a nie tylko o sobie?