Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady Vampire

Byłam w ciąży bez ciązy

Polecane posty

Gość lady Vampire

chcę być mamą Gdy dowiedziałam się,że jestem w ciąży -byliśmy z mężem najszczęśliwszymi ludźmi na świecie. Tak długo na to czekaliśmy! Dwa tygodnie temu dowiedziałam się, że moja ciąża się nie rozwija. To był 7 tydzień a płód wyglądał jak 5-cio tygodniowy. Lekarz dał nam jeszcze tydzień - albo płód się zacznie rozwijać, albo dojdzie do poronienia. Nic takiego nie nastąpiło i lekarz stwierdził,że bezpieczniej będzie usunąć komórkę, bo nie ma w niej zarodka. Określił to mianem "ciąża bez ciąży". Nie rozumiem jak to możliwe,że 5 tyg byłam w ciąży...a potem ona zniknęła? Wczoraj miałam zabieg - gdyby wszystko było dobrze - miała bym bliźniaki. Wiem,że nie tylko ja to przeszłam, ale jest mi tak strasznie ciężko!

Gość bez przesadyyyyy
Jakieś komórki a nie dzieci. Nie wiem jak sie mozna cieszyć z ciąży ;/ Nigdy!!

Gość to jeśli nie pracujesz
skoro brak zarodka to niby jakim cudem bliźniaki???

Gość ja pier ale
ty idiotka bez przesadyyyy jestes. Kobieta cierpi bo czekala na dziecko a ty z takim tekstem.Wez sie lecz nieczuly potworze.

Gość znów awantura
??????????????😴

Gość wlasnie ty bez przesadyyy
Jestes zdrowo pierdolnieta idiotka!! Wynos sie stad! Dziewczyna cierpi, a ta wyjzdza z takim tekstem! Pojebuska!!

Gość ja pierdoooooolę
a po chuj to przekleiłaś, idiotko ?????????????????

Gość co za bogactwo
językowe co niektórych.:classic_cool:

Gość bijta sie baby
:classic_cool::P:P:P:P

Gość lady Vampire
Prosze nie kłuccie się :"(

Gość do lady vampir
jakim cudem stwierdzili ze to są blizniaki jak zarodka nie bylo??? Czegos tu nie rozumie... Pytalas skąd to wiedzią??? Ja bym chyba zabiła gina ktory by mnie wyslal na czyszczenie a tam by cos bylo i ja sie o tym dowiedzialam!!!

Jak się dzieciarnia nie potrafi zachować... Lady Vampire, tak mi przykro :( Niestety, takie rzeczy zdarzają się statystycznie dość często, ale całe szczęście - nie mają żadnego wpływu na przyszłe ciąże. Statystycznie co 4 kobieta straciła co najmniej jedną ciążę. W 7 tygodniu lekarz który oszacował wiek pęcherzyka ciążowego powiedział że jest to pęcherzyk 5-tygodniowy. Możliwe, że nie widział w nim zarodka, tylko niefortunnie tak to określił, a stwierdził samą obecność pustego pęcherzyka. Ciąża bez ciąży to puste jajo płodowe. Jeszcze będziesz mamą, zobaczysz. Jeżeli pęcherzyk był podzielony, możliwe że kiedyś urodzisz bliźniaki - może masz taką tendencję? Spróbujcie za 2-3 miesiące, na pewno niedługo znowu się uda :) Głowa do góry :)