Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze poradzcie mi coś

Czy jakaś mama pomoże mi rozwiązać ten PROBLEM - MAM JUŻ DOŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Chodzi o moją 3 mc córke. Mała jest zdrowa wszystko ok ale jest problem z kupkami - i tego problemu mam dość. Od ponad 2 mc nie robi sama kupek. Nie ma zatwardzenie bo jesli juz kupke zrobi to luźną i normalną. Ale zanim ją zrobi napłacze się napręży i jak jej nie pomoge to nawet 5 dni w takich mękach funkcjonujemy a i tak sama nie zrobi. Bylam z tym u 2 lekarzy jeden mowi tak - że trzeba czekac że to minie że niedojrzałość układu pokarmowego i kłaść dziecko na brzuszku i robic masaz. Ale to nic nie pomaga, na co mam czekac az dziecko zawyje sie z bólu? Drugi lekarz przepisuje co chwile jakies wynalzki ktore i tak nie działają, espumisan, esputicon, bobotic,infacol, debridat, niemieckie sab simplex, heratki wszelkiego rodzaju itd. No nie dziala nic a ja nie wiem co robic, przecież nie moge wiecznie z czopkami walczyc bo w koncu rozleniwie jej jelita i dopiero bedzie problem. Nie wiem juz co robic . Prosze was o pomoc :(:( a i mala nie ma kolek. Karmiona piersią nie ma bledow w mojej diecie bo juz to sprawdzalam - tak jak pisalam wczesniej kupki są o normalnej konsystencji itd . Pomóżcie mi bo mam dosyc!!!!!!!

tak ja juz wszystkiego probowalam z dostepnych na rynku srodkow.

Gość mała jest
na piersi czy na modyfikowanym mleczku? ja miałam ten sam problem ale pozbyłam się go dodając dziecku do mleka(modyfikowanego) kleik ryżowy.wtedy skończyły się problemy z zaparciami i ulewaniem

Gość mała jest
na cycu.nie doczytałam .sorki