Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartuś80

Niepotrzebne ?

Polecane posty

Gość Bartuś80

Może ktos ma juz niepotrzebne zabawki i ubranka chłopiec 80cm dziewczynka 130 albo wie gdzie mozna czegos takiego szukac

Gość aleeeeeegro
allegro ,tam mozesz odkupic uzywane zabawki i ciuchy

Gość Bartuś80
Wiem ale tak sie składa ze moje dzieciaczki wymagaja terapi i rehabilitacj a wiem ze czasem kom

Gość Bartuś80
komus cos zalega w szafie.ja tez po swoich dzieciach oddaje dlatego pytam Pozdrawiam

Gość po co oddajesz
jak cię stać na net to nie jest źle, ubranek nie oddawaj za darmo tylko sprzedaj albo wymień się z kimś, ale nie za darmo, uzbierasz część kwoty na nowe :)

Dajcie spokój... Zapytał grzecznie, to i Wy bądźcie grzeczne. Jest wielu ludzi, którzy za darmo, bezinteresownie oddają ciuszki i zabawki znajomym, czy na Caritas, czy na PCK i wcale nie czekają na jakąś zapłatę. Są i tacy, którzy wyrzucają. I do tych wszystkich jest ten apel. Może akurat ktoś odda za darmo?

Gość ja oddaję za darmo
ale tym, którzy naprawdę ich potrzebują i nie wybrzydzają, że ubranka używane czy z małą plamką w niewidocznym miejscu

Gość Bartuś80
Oddaje bo wiem jak to jest nie miec.Masz racje jak mam na neta to na rehabilitacje dla dzieci tez

Gość Bartuś80
znajde.Ja tez czasem dostawałam cos za darmo i potrafie podziekowac.Pozdrawiam tych co wola wyrzucic niz oddac