Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostałłem_kosza

dostałem kosza próbować raz jeszcze?

Polecane posty

Gość dostałłem_kosza

no właśnie wydaje mi sie, ze ona coś czuje tylko chce zebym sie bardziej postarał nie wiem co robić bo bardzo ja lubie i jak dostaje wpierdol to boli a nie chce dostać batów kolejny raz

Gość kolonik
jesteś w błędzie.Nie chcę ciebie, nie, nie nie, tylko nie ciebie!

Gość wszystko zalezy chyba
od tego jak bardzo i na niej zalezy z drugiej strony ja tez lubie, kiedy facet okazuje swoje zainteresowanie, nie twierdze, ze ma mi nadskakiwac na kazdym kroku, ale wlasnie zeby sie staral wytrwalosc poplaca, ale nie nachalna w druga strone przesadzic tez nie jest dobrze... ostatnio poznalam kolesia z ktorym dlugo gadalismy przez neta, spodobalismy sie sobie na tyle, ze sie umowilismy pozniej na drugi dzien facet zadzwonil, ze znow sie chce spotkac, ale ja wtedy nie moglam, bo wyjezdzalam..kiedy wrocilam koles chcial sie znowu spotkac..ale ja nie moglam znowu..po 2 dniach to ja zadzwonilam z propozycja spotkania, i bylo ok, pozniej koles dzwonil jeszcze dwa razy, ale ja naprawde nie mam czasu jak On, On siedzi w domu i nie robi wiele, a ja jestem aktywna i w koncu napisal mi, ze czeka aaz go gdzies zaprosze...oczywiscie do tego nie doszlo...napisalam co mysle na ten temat a ten zdziwiony, bo On juz sie nie bedzie odzywal a ja to przeciez moge zrobic w kwazdej chwili

Gość wszystko zalezy chyba
do kogo to bylo? BO sie zastanwiam na jakiej podstawie twierdzisz, ze ktos jest zolzowaty? otoz ludzie maja prace, obowiazki i plany...a jak koles dzowni i mowi, ze za 20 minut chce sie spotkac...to nie rzuce pracy, nie rzuce wyjazdu...tym bardziej ze mowilam, aby wczesniej dawal znac..

Gość oświadczam
masz racje koleżanko. Takiemu gangrenowi też bym odmówiła i przykrywka byłaby praca