Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryzellda_

Nie rozumiem - jak niektóre mamy mogą kupować swoim dzieciom UŻYWANE BUTY???

Polecane posty

Gość błędne założenie
Nie zapominajmy, że bardzo często młodsze rodzeństwo nosi butki o starszym i nikt nie widzi w tym nic złego. A przecież to jest dwoje różnych dzieci, z różnymi nóżkami i różnie układających stópki. Niech sobie każdy robi tak, jak uważa za najlepsze dla swojego dziecka i na co mu jego status materialny pozwala. Dla mnie gorsze jest takie "napiętnowanie" ludzi, którzy robią inaczej niż nam się podoba. 🖐️

zxgadzam sie z blednym zalozeniem.kazdy decyduje sam co kupuje iu swoje decyje podejmuje kierujac sie jakimis motywami.nie nam oceniac:)

Wg mnie takie gadanie, ze \"nie wyobrazam sobie, kupic dziecku uzywanych butow\" to zwykly szpan i chec pokazania swiatu, jaka to mama nie jest wspaniala. Zgadzam sie z powyzszymi wypowiedziami- jakos nikt nie komentuje, jak rodzenstwo schadza po sobie buty- bo przeciez wszystko pozostaje w rodzinie. :o

Gość 1987456
Ja tez kupuje uzywane i jakos jest ok ,jak kupuje nowe to wystawiam na allegro i branie maja :) W dzisiejszych czasach malo kogo stac na nowe orginalne buty za 150 lub 200 zl.

Gość pupa77
"A może to pani sprzątaczka, albo ktoś z personelu?" No to tez pracownik przedszkola, no nie? Niewiele mnie zresztą to obchodzi, co oni z nimi robią, ale wyrzucac to chyba nie zawsze wyrzucają, raz mnie chcieli nawet jakimiś obdarowac...